היכן הפריסטים של HALionSonic?
-
יש לי מחשב ישן שהיה עליו בעבר קיובייס 8 אלמנטס מקורי והיה לי שם HALionSonic עם פריסטים, מזמן עברתי לפרוצים בגרסאות Pro מעודכנות וב"ה החלפתי מחשב סוף סוף והתקנתי עליו את הפלאגין ואין לי פריסטים, אשמח לעזרה איפה נמצאת במחשב התיקייה של הפריסטים של HALionSonic?
@איש-אחד ?
-
-
@CUBASE כתב בהיכן הפריסטים של HALionSonic?:
יש לי מחשב ישן שהיה עליו בעבר קיובייס 8 אלמנטס מקורי והיה לי שם HALionSonic עם פריסטים, מזמן עברתי לפרוצים בגרסאות Pro מעודכנות וב"ה החלפתי מחשב סוף סוף והתקנתי עליו את הפלאגין ואין לי פריסטים, אשמח לעזרה איפה נמצאת במחשב התיקייה של הפריסטים של HALionSonic?
@איש-אחד ?
Halion עובד עם דגימות, וכמעט לא עם פריסטים.
הן מותקנות לך?
בכל מקרה, ברירת המחדל של המיקום שלהן הינו ב- C:\ProgramData\Steinberg\Content\HALion\VST Sound
מקווה שעזרתי...
נ.ב. מותקן לך library manager ? ייתכן שזה העניין. -
-
@איש-אחד בדקתי איפה שאמרת ויש שם קבצי vstsound שיש לי אותם גם במחשב החדש, עוד משהו ששמתי לב שכשאני פותח את HALion בקיובייס זה עושה לי הודעה אדומה no macro page ואין אפ' בכלל לגשת לדגימות, אבל כשאני פותח את HALion בפני עצמו יש לי אפ' להיכנס לריבוע שיש עליו את הסמל של HALion וכתוב ALL וכשאני לוחץ על זה אין שום דגימות,
אתה בטוח שזה התיקייה?
-
@איש-אחד בדקתי איפה שאמרת ויש שם קבצי vstsound שיש לי אותם גם במחשב החדש, עוד משהו ששמתי לב שכשאני פותח את HALion בקיובייס זה עושה לי הודעה אדומה no macro page ואין אפ' בכלל לגשת לדגימות, אבל כשאני פותח את HALion בפני עצמו יש לי אפ' להיכנס לריבוע שיש עליו את הסמל של HALion וכתוב ALL וכשאני לוחץ על זה אין שום דגימות,
אתה בטוח שזה התיקייה?
וכשאתה פותח את הlibrary nabager יש שם את הדגימות או שלא?
אם לא, כנס שוב לתיקייה ההיא ולחץ על אחד הקבצים, לא משנה איזה.
הוא יתקין אותם. -
זה כותב שה-VST כבר רשום
זה הפוך על הפוך... אין את הדגימות אבל הוא טוען שהן רשומות כבר...
לא יודע מה לומר.