תגובות לאתגר 1 - "תן לי תפילה" - "שמואל"
-
@elazar-miller לא בדיוק יעבוד...
אני נגיד לי יודע לנגן שירים של שוואקי...
כל הקטע זה להביא שירים שכולם מכירים לא רק מה שאתה מכיר
היו לי מלא שירים שאני רוצה אבל לא כולם מכירים...
אני ינסה לחשוב על להיט מוכר מאוד שכל אחד יודע לנגן ויש לי כבר כיוון.... -
@חכם_בלילה תודה י'אח - האתגר ימשך הפעם למשך שבועיים עד שלישי בעוד שבוע וחצי
@חכם_בלילה תזכורת קטנה:
1.על בעל האתגר להעלות עם "נושא האתגר" את "זמני האתגר, כללי האתגר ואופן ההצבעה" בכדי שיהיה מסודר וכל מי שנכנס בפעם הראשונה יראה את הכל מול העיניים.
2. על בעל האתגר להעלות קובץ MP3 או קישור לשיר שהוא בוחר לאתגר כדי שמי שלא מכיר יוכל להכיר...זה הזמן לומר לכל החברים החדשים שאנו מנסים להכניס אתגר לפורום, נשמח שיהיו כמה שיותר שישתתפו...
מצו"ב כללי האתגר...
כרגע כל כלי הנגינה יוכלו להשתתף באתגר, נשמע ונחליט ביחד בעניין זה בהמשך האם לשנות רק לאורגנים או להמשיך כך.זמני האתגר:
האתגר בעז"ה יעלה ביום חמישי ויסתיים ביום שלישי בערב ותנתן אפשרות הצבעה עד יום רביעי בערב.כללי האתגר:
- ביצוע עד דקה\שתיים (בית פזמון).
- ביצוע אחד לכל משתתף.
- הביצוע צריך לעלות בקובץ MP3 בלבד.
- חובה לכתוב כלי ודגם ע"מ שזה יכנס להצבעה.
- אין להשתמש בטרנספוזיציה! - בהתחלה הסולמות יהיו קלים ולאט לאט נתקדם...
- לכל אתגר יהיה שרשור תגובות בפני עצמו - באתגר עצמו יעלו רק ביצועים.
- בעל האתגר לא יוכל להשתתף באתגר כדי שלא יווצר מצב שהוא יעלה פעמיים ברצף.
- על בעל האתגר להעלות קובץ MP3 או קישור לשיר שהוא בוחר לאתגר כדי שמי שלא מכיר יוכל להכיר...
- על בעל האתגר להעלות עם "נושא האתגר" את "זמני האתגר, כללי האתגר ואופן ההצבעות" בכדי שיהיה מסודר וכל מי שנכנס בפעם הראשונה יראה את הכל מול העיניים.
אופן ההצבעה:
ההצבעה כרגע היא חיצונית ע"י טופס של google forms, הטופס אינו אוסף כתובות מייל, ברגע שיעלה ביצוע המבצע יכנס לטופס בכדי שיוכלו להצביע לו, ניתן לשנות את ההצבעה בכל זמן, כמו כן רק מעלה האתגר רואה את התוצאות בכדי שלא לגרום לאי נעימות לשאר המשתתפים. הצביעו בישרות!!
מעלה האתגר חייב ביום רביעי בערב לתייג בסוף האתגר את שמו של הזוכה כדי שהוא ידע להעלות למחרת את האתגר הבא. -
@חכם_בלילה לא יודע אם אחרי שבאתגר הקודם השתתפו רק שתי מתמודדים למרות שזה נמשך על פני זמן רב הדבר הכי חכם זה לאתגר את המתמודדים עם הסולם המקורי של השיר. אני הייתי משאיר את זה כמה שיותר קל ואחרי שתהיה הרבה השתתפות ומודעות לעניין אפשר להתחיל לאתגר עם סולמות יותר מורכבים.
-
- האם הביצוע צריך לכלול את הפתיחה של השיר?
ואם אני כן עושה זה נחשב בסדר? - האם אפשר לערוך משהו בתוכנה ולא ממש להקליט ביצוע עם מקצב?
אגב רוב השירים הם לא סולמות קשים כך שאין מה להילחץ, זה לא איזה סול# מינור, הכל אותו עיקרון של AM ,DM ,GM, ומקסימום CM,
המלצתי לך למשל אם אשכחך של שוואקי (ולא קשור לזה שאני מכיר או לא, פשוט הבאתי לך רעיון של להיטים שאין אחד שלא מכיר)
ולא אמרתי דווקא אותו, אבל להיטים כאלה שכולם יודעים אותם.
כמו בואי בשלום, אשת חיל,
או להיטים של MBD לא חסר
כמו ותערב, ענווים,
הבאתי דוגמאות של להיטים ידועים
בדברים החדשים כבר לא כולם יכירו
אבל אלו דברים שכל חרדי גדל עליהם - האם הביצוע צריך לכלול את הפתיחה של השיר?
-
@חכם_בלילה
בנגינה כולם +- אותו דבר
מקצב כלי מהאורגן וזהו אין פה הרבה מה להתחרות
כי הבינוניים יביאו אותו ביצוע פחות או יותר
והוותיקים יותר ישלטו יותר טוב.
ברגע שכל האפשרויות פתוחות אז כל אחד מראה את היצירתיות שלו (וזה לא מחייב שהוא מנגן בצורה חלקה) -
@elazar-miller אין חוקים! יש כללים כדי שהביצוע יהיה מסודר ונגיש ולא ארוך מידי ומעייף.
בעיקרון אתה יכול להתחיל את השיר מהפזמון או מכל מקום שאתה בוחר, פשוט קח את זה למקום שלך - זה הכי חשוב!! אתה יכול לקחת שיר פופ ולנסות להביא אותו בסגנון רוק וכן על זה הדרך...
המטרה באתגרים: 1. להתאמן ולהיות מקצוען 2. ללמוד להיות יצירתי ומעניין. -
טוב מה קורה עם זה???? הבטיחו לנו י' אב.....!!!
-
@הצ-יזוכר-המנגן נכון זה עלי סליחה...
אני פשוט לא מוצא שיר טוב שכולם מכירים...
אם יש לך הצעות אשמח שתרשום... -
@חכם_בלילה שירי שמוליק סוכות למיניהם, שירי מוטי וייס למיניהם, ברכו של זאנוויל תהילת ה' של ארעלה' סאמט וועוד מישהו, יא דידי וכו' וכו' וכו' לא חסר......
-
@הצ-יזוכר-המנגן אולי מוטי וייס זה כיוון טוב שומליק סוכות לא במשמרת שלי
השאלה היא אם הקהל רוצה שירים מקפיצים או שקטים...