מכירת אורגן קורג pa 800
-
@מייבין-באקורדים אם אתה מכיר את הגירסה האחרונה של ה 700, למיטב ידיעתי עולה באיכות על הX3. כמו ש1000 האחרון עולה עליו. אבל אולי אני טועה. פעם אחרונה ששמעתי X3 היה לפני 3 שנים.... אז אני חוזר בי.
-
אוקיי, לא יודע.
-
@מייבין-באקורדים הלוואי שכולם היו כמוך... ככה נסוגים בלי להתווכח על מה שהם לא יודעים... אל תתבייש, אח שלי!! תצמיח עמוד שידרה!...... הכל בקטע הטוב.. בגבול האפשר..
-
@מייבין-באקורדים כתב במכירת אורגן קורג pa 800:
@מיכאל
מעניין אותי למה אתה חושב שה700 יש לו דברים טובים יותר מ PA3???ה700 הוא מהסדרה החדשה, הוא תואם יותר לסטים החדשים!
-
ההשוואה בין Korg Pa3x ל-Korg Pa700 תלויה בצרכים ובשימוש של המשתמש. להלן כמה הבדלים עיקריים בין הדגמים:
Korg Pa3x:
דגם ותיק יותר, אך עדיין מצוין לאולפן ולהופעות.
מכיל תכונות מקצועיות רבות כמו מנוע צלילים מתקדם יותר ומקלדת איכותית יותר.
כולל יותר אפשרויות שליטה בזמן אמת למוזיקאים מקצועיים.
תומך במספר רב של שכבות סאונד ומנגינות מורכבות יותר.
Korg Pa700:דגם חדש יותר עם ממשק משתמש נוח ומודרני יותר.
כולל עדכונים טכנולוגיים שהופכים אותו לידידותי למשתמשים, במיוחד לאלה שמחפשים כלי אינטואיטיבי.
יש לו פחות פונקציות מקצועיות מה-Pa3x, אך הוא עדיין מציע איכות סאונד גבוהה וביצועים מעולים ביחס למחירו.
לסיכום, ה-Pa3x מתאים יותר למשתמשים מתקדמים ומקצועיים הזקוקים לשליטה נרחבת ולמגוון תכונות מורכב, בעוד ה-Pa700 מציע חוויית שימוש מודרנית וקלה יותר, ועדיין מספק ביצועים טובים למוזיקאים ברמות שונות. -
לא, ה-Korg Pa3x ו-Korg Pa700 אינם באותו טווח מחיר.
Korg Pa3x:
מכיוון שמדובר בדגם ותיק יותר ומקצועי יותר, הוא היה יקר יותר בזמנו כשהיה זמין בשוק, אך כיום קשה יותר למצוא אותו בחנויות חדשות, והוא נמכר בעיקר ביד שנייה. המחיר שלו ביד שנייה יכול להשתנות בהתאם למצב הכלי, אבל לרוב הוא עדיין יהיה גבוה יחסית בגלל האיכות הגבוהה שלו.
Korg Pa700:דגם זה זול יותר בהשוואה ל-Pa3x, והוא נמכר כיום כחלק מסדרת המכשירים החדשה יותר של Korg. המחיר שלו נגיש יותר למוזיקאים חובבים או מקצועיים שמחפשים כלי מתקדם במחיר נמוך יותר בהשוואה ל-Pa3x.
כך שבמונחים של מחיר, ה-Pa700 יהיה בדרך כלל זול יותר מ-Pa3x, במיוחד אם משווים לדגם Pa3x חדש או שמור היטב.@דוד-0 תעבור על הפוסט
-
זה מ AI?
כי צריך מילון אבן שושן ומפענח צפנים בשביל להבין ברור את מה שהם אמרו.... -
@חובבן כתב במכירת אורגן קורג pa 800:
בערך 9 שנים
טיירוס 5 יצא בשנת 2013.
לגבי PA3X אין לי נתונים, אבל אני רק יודע ש-PA4X יצא ב-2015. -
@חובבן כתב במכירת אורגן קורג pa 800:
@איש-אחד כתב במכירת אורגן קורג pa 800:
לגבי PA3X אין לי נתונים, אבל אני רק יודע ש-PA4X יצא ב-2015.
מה שאומר שה PA3 יצא לפחות 5 שנים קודם
כי חברה אף פעם לא מוציאה אורגני "דגל" אחד אחרי השני צמוד.ברור, זה מה שהתכוונתי.