מקצבים שבניתי על קורג.
-
@מיכאל
בעל הבירה
מאוד יפה העיבוד וההפקה – והגיטרה ממש נשמעת נגינה אמיתית בגיטרה
לא כלכך מכיר את המנגינה המקורית
משום מה נשמע שמשהו חסר עוצמה ולא מדויק באקורדים במה שקשור "ליד שמאל "@אילן-פ
@לוי-ל
…לא נעים לי לומר… אבל הכ-----ל - מהאורגן בלבד
כן… קובץ מידי, שזה אומר עריכת פלייבק מלאה - תיפוף ובס ופסנתרים וכו’ לאורך כל הרצועה - ואז מעל - נגינה בלייב…
והנה ההוכחה הכי גדולה - לכלי הלייב של קורג - שכולם פה מהאורגן - עם אפקטים מינימלים - וזהו…
על כלים של ימאאה אף אחד לא היה חושב שזה פלאגין של חליל… -
@אילן-פ
@לוי-ל
כן… קובץ מידי, שזה אומר עריכת פלייבק מלאה - תיפוף ובס ופסנתרים וכו’ לאורך כל הרצועה - ואז מעל - נגינה בלייב…
והנה ההוכחה הכי גדולה - לכלי הלייב של קורג - שכולם פה מהאורגן - עם אפקטים מינימלים - וזהו…
על כלים של ימאאה אף אחד לא היה חושב שזה פלאגין של חליל…@מיכאל כתב במקצבים שבניתי על קורג.:
כלי הלייב של קורג
אני תמיד אמרתי שהלייב של קורג הוא הטוב ביותר שיש(למרות שגם לימאהה יש לא רע אבל ממש ממש ממש לא ברמה הזאת)
אני מרגיש מטומטם שחשבתי שזה מקלדת שליטה+קיובייס, כ"כ קל להתבלבל -
@אילן-פ
@לוי-ל
על כלים של ימאאה אף אחד לא היה חושב שזה פלאגין של חליל…@מיכאל mk 5 c.MP3
mk 22 b.MP3
mk 9 c.MP3
mk 33 b.MP3
mk 34.MP3
mk fonk.MP3
העדכונים האחרונים… -
@מיכאל mk 5 c.MP3
mk 22 b.MP3
mk 9 c.MP3
mk 33 b.MP3
mk 34.MP3
mk fonk.MP3
העדכונים האחרונים… -
@shimix-dj …מאז שפתחתי את החודו של מחט לעולם העיבודים במחשב - כל העבודה על האורגן נהייתה יבשה… זה כזה ריק וחסר גיוון, ובמחשב הכל ללא גבול… הבעיה היא שמחשב דורש הרבה יותר זמן - שאין לי, לפחות עד אב…
-
@shimix-dj …מאז שפתחתי את החודו של מחט לעולם העיבודים במחשב - כל העבודה על האורגן נהייתה יבשה… זה כזה ריק וחסר גיוון, ובמחשב הכל ללא גבול… הבעיה היא שמחשב דורש הרבה יותר זמן - שאין לי, לפחות עד אב…
-
@מיכאל תתפלא אבל גם באורגן אפשר להביא עיבודים ממש טובים
אנ י עכשיו עובד על סט ויש כבר דברים פסיכיים שאנשים לא ראו
מה שהעלתי זה טעימה קטנה@shimix-dj
…הרבה פרסומת אתה עושה לעצמך… אבל יש הבדל גדול לטעמי… -
@shimix-dj
…הרבה פרסומת אתה עושה לעצמך… אבל יש הבדל גדול לטעמי… -
mk פורחים לשובם - sax.MP3
קטע מידי קצר ופשוט לשיר המוצלח של ריבו… אווירת ערב שבת קייצית ונינוחה… -
קטע מידי קצר ופשוט לשיר המוצלח של ריבו… אווירת ערב שבת קייצית ונינוחה…@מיכאל כתב במקצבים שבניתי על קורג.:
קטע מידי קצר ופשוט לשיר המוצלח של ריבו… אווירת ערב שבת קייצית ונינוחה…אין ספק בכלל עם נגינה כ"כ חלקה ונעימה
-
@massias כפי שראיתי בחלק אחר בפורום - אתה מחפש בחינם - אז סורי… אין לי איך לעזור לך.
…בעצם - אני יכול לעזור לך בזה שאני יחסוך לך טירחה - אם אתה מחפש סט טוב - עם מוזיקה אלקרונית טובה והכל - תשלם על זה כסף - כי זה מה יש.
נכון. יש כמה סטים חינמיים - אבל אתה תמחק אותם בעצמך אחרי שתכניס אותם לאורגן. הם לא שימושיים - לא לכשלעצמם בתור מקצבים - ולא בתור סאונדים… אין מה לעשות. צריך להשקיע ( - או לגנוב…) -
@massias לא האשמתי אותך חס וחלילה. להיפך. אני רק אומר שזה דבר שצריך להשקיע עליו. סט טוב במחיר טוב? תלוי איזה סגנון אתה אוהב - אם אתה מחפש טראקים וטראקים - חפש את מיכאל שטענדיג ההוא. הוא החקיין של יוחנן הכי טוב במחיר סביר… אבל שמע לי - אם אתה כבר מחפש טראקים עד הסוף - תעבור לימאהה… בקורג - זה מוזיקה אלקטרונית שונה. עיין ערך מנדל בחו’'ל ודומיו - ומי שמנסה להביא טראקים של ימאהה בקורג - דביל מושלם לדעתי. חבל שלא יודעים לנצל ת’מעלות שיש לקורג…
ואם אתה כן אוהב סט משולב שיש בו גם אקוסטי מוצלח - רוק, פאנק, וכו וגם אלקטרוני נקי ובועט - או שתלך על עדי נתנאלי - שאגב גם בגזרה האלקטרונית הוא ממש לא רע - אבל טיפה יקר - או שתחפש פה בפורום חברה כמו הקלידן הצפוני - BK - ועוד… -
החדשים שלי לבין הזמנים… דגימות חדשות… טיפה התעדכנות.
mk 36 bit.MP3
mk 2 bit.MP3
mk 8 bit.MP3 -
@massias לא האשמתי אותך חס וחלילה. להיפך. אני רק אומר שזה דבר שצריך להשקיע עליו. סט טוב במחיר טוב? תלוי איזה סגנון אתה אוהב - אם אתה מחפש טראקים וטראקים - חפש את מיכאל שטענדיג ההוא. הוא החקיין של יוחנן הכי טוב במחיר סביר… אבל שמע לי - אם אתה כבר מחפש טראקים עד הסוף - תעבור לימאהה… בקורג - זה מוזיקה אלקטרונית שונה. עיין ערך מנדל בחו’'ל ודומיו - ומי שמנסה להביא טראקים של ימאהה בקורג - דביל מושלם לדעתי. חבל שלא יודעים לנצל ת’מעלות שיש לקורג…
ואם אתה כן אוהב סט משולב שיש בו גם אקוסטי מוצלח - רוק, פאנק, וכו וגם אלקטרוני נקי ובועט - או שתלך על עדי נתנאלי - שאגב גם בגזרה האלקטרונית הוא ממש לא רע - אבל טיפה יקר - או שתחפש פה בפורום חברה כמו הקלידן הצפוני - BK - ועוד…תודה על הפרגון