עזרה באורגן קורג pa900
-
קניתי אורגנית pa900 יד שניה (לפחות...)
ולאחר תקופה ניסיתי למצוא את אפשרות ההקלטה דרך כפתור "מידי" ואחרי קצת משחקים (בלי להבין כלום...) האורגן כאילו אתחל את עצמו ונכנס לערוץ אחר וכל המקצבים והדגימות נעלמו ובמקומם יש מקצבים אחרים מסודרים בצורה שונה לחלוטין מתוכנתים ברמה גבוהה אבל בלי פריילאך ודגימות חסידיות כלל.. ובנוסף לזה כפתור הבלאנס במקום להיות בשנים, אחד לצלילים ואחד למקצב נהיה בכפתור אחד וזה מראה על המסך כמו שני חלקים וכו'... קיצער זה נראה כאילו האורגן עבר לאיזה ערוץ שונה משהו מוזר ממש.
אם מישהו נתקל בתופעה או יודע איך פותרים ומה גורם לזה וכו' וכו' אשמח לקבל משוב!!! -
אם הבנתי נכון- פשוט החלפת את הסט שהיה לך באחר שנמצא בזיכרון של האורגן, תיכנס למדיה בלשונית הראשונה תראה כמה קבצים. אחד מהם הוא מה שהיה לך והחלפת אותו באחר, בקורג סט כולל הגדרות מיוחדות והם משתנם לכל סט כפי שהוגדר (לכאורה יש לך את הקודם אבל יש סיכוי שאין לך אותו כי בקורג אפשר לשים סט בלי לשמור אותו ואם יוצאים ממנו הוא נמחק, יש אפשרות לשחזר אבל זה מסובך ולא לעכשיו, אם יש בעיה תכתוב)
-
@מייבין-באקורדים
תודה על העזרה נכנסתי כמו שכתבת ללשונית הראשונה וכו' ומצאתי את הסט הקודם אבל משום מה רוב המקצבים פגומים ולא שומעים את התופים רק את הבס והליווי וגם הדגימות שהיו לי רק בסט הזה גם כן לא עובדות (למרות שהם מופיעות במסך) וחלק מהצלילים נשמעים כאילו חצי מהצליל קיים, מקווה שאתה מבין (אחרי הכל "מייבין") אם אתה יודע מה זה אומר אשמח לתגובה.
תודה רבה! -
תודה על הפרגון!
תנסה שוב להטעין את הסט, (לפני תכבה ותדליק) התופעה מוכרת בקורג בדגמים הפשוטים.
אם לא הצליח כמה פעמים, כנראה שהסט שהיה מוטען באורגן לא היה שמור בסטים (ככה זה עובד בקורג שיש סט על האורגן בלי שיהיה שמור בתוכו, ישנה אפשרות לשחזר סטים, אם יהיה בעיה תכתוב ואעזור לך בעז"ה. -
תעלה תמונה של מה שהאורגן כותב.
אני בספק אם יהיה אפשר לשחזר אם לא מוגדר שמירה אוטומטית -
דבר ראשון-תעלה תמונה של מה שהאוגן כותב כשאתה מנסה להטעין את הסט.
כדי שאוכל להסביר לך איך לשחזר אני אבדוק וב בארוגן לפני שאענה לך כי באותו מקום שמשחזרים גם מאפסים את האורגן ומוחקים את כל מה שיש בו
אז למשנה זהירות אבדוק