בקשת מידע על תוכנה BAND-IN-A-BOX תוכנת על להפקה מוזיקלית
-
שלום וברכה!
ברוך ה' אני לומד כבר חודש / חודשיים, הפקה מוזיקלית אצל מפיק על שנמצא עמוק בתעשייה המוזיקלית כבר למעלה מ 30 שנה, עוד לפני שיצא קיובייס אז הוא היה מפיק בצורה אחרת...
אבל בקיצור המורה שלי הזה מכיר כבר את כל סוגי הפלאגנים והתוכנות למיניהם והאמת תשמעו שמעתי חומרים שלו שהוא עשה בMIDI יותר נכון אלבומים שלמים שהוא הפיק בMIDI ללקוחות, וזה פשוט נשמע מטורף,
הרעיון הוא למצוא את הכלים שנותנים איכות של נגן אמיתי, אני רוצה להכיר לכם כלי מטורף בשם
BAND-IN-A-BOX בעברית להקה בתוך הקופסא (או מחוץ לקופסא לא יודע בדיוק )
כלי על ליצירת מוזיקה שיכול לעזור לכם להפקה מוזיקלית לא משנה באיזו תוכנה אתם עובדים, זהו כלי חיצוני / תוכנה, שמכניסים אליה רצועה, לדוגמא יש לי פרוייקט בקיובייס, אני פשוט מעתיק את הרצועה לתוכנה והתוכנה יכולה לזהות את האקורדים לחילופין ניתן לרשום את האקורדים הוא להעתיק קובץ MIDI.
ואז ניתן פשוט לבחור להקה, יש לזה ספרייה של 1 TB, והתוכנה פשוט בונה להקה של כמה נגנים 7,8, ואפילו יותר , יש בזה נגנים מקצוענים שמנגנים את השיר בצורה מקצועית, זה לא AI זה נגנים אמתיים לגמרי, עם זה לא צריך לשלם לנגן גיטרה או באס או תופים וכו'.
עוד דבר התוכנה יכולה ליצור סולו גיטרה - ובקיצור שווה להשתמש בזה.
היחודיות של התוכנה שניתן לייצא כל רצועה בנפרד בקובץ WAV , או ב MP3 (לא מומלץ בכלל MP# - האיכות יורדת פלאים ),
ואז להעתיק את הרצועה לפרוייקט, והנה יש לנו נגן אמיתי חי - וההפקה ממש מילין דולר.....
יש לזה אוסף ענק של צלילים, ואם לא מתאים להקה כזו ניתן להחליף לאחרת, כאשר ניתן לבחור כלים מכל להקה ולייצר ביצוע פגז...מה שכן כאן הבעיה שבעיקרון התוכנה הזו עולה ביוקר וגם בפרוץ כך הבנתי מהמורה שלי שאי אפשר לייצא בWAV אלא ב MP3 שהאיכות גרועה לגמרי וכן בפרוץ אין את כל הספרייה מכיון שזה שוקל 1TB,
כשקונים את התוכנה מקבלים ארדיסק של 1TB.אשמח לשמוע פרטים אם מישהוא שמע על זה....
בעיקרון דיברתי עם המון מפיקים וגם עם חברה רציניים בשוק שמתקינים לכל האולפנים הגדולים, ולא יאומן!!!! אף אחד לא מכיר את זה, והאמת שחבל מאוד!
הנה קישור לאתר הרשמי של התוכנה
יש גם קישור לפרוץ מהאתר GETINTOPC אבל זה לא ההתקנה המלאה ההתקנה המלאה כפי שאמרתי שוקלת... הנה קישור
אשמח לתשובה... -
@אליהו-המאסטר לא הבנתי בדיוק איך זה עובד. מכניסים מידי ובוחרים נגנים ופשוט יש שם דגימות יותר איכותיות או שזה יותר מזה?
-
@אליהו-המאסטר
ניסית אותו לבניית מקצבים לאורגן?
האם אפשר לייצא את הדגימות שהוא נותן על המידי?
האם אפשר להקליט פלייבק באורגן בקובץ מידי ולהכניס לתוכנה שישנה למוזיקה אמיתית?
תודה -
@אליהו-המאסטר כתב בבקשת מידע על תוכנה BAND-IN-A-BOX תוכנת על להפקה מוזיקלית:
שלום וברכה!
ברוך ה' אני לומד כבר חודש / חודשיים, הפקה מוזיקלית אצל מפיק על שנמצא עמוק בתעשייה המוזיקלית כבר למעלה מ 30 שנה, עוד לפני שיצא קיובייס אז הוא היה מפיק בצורה אחרת...
אבל בקיצור המורה שלי הזה מכיר כבר את כל סוגי הפלאגנים והתוכנות למיניהם והאמת תשמעו שמעתי חומרים שלו שהוא עשה בMIDI יותר נכון אלבומים שלמים שהוא הפיק בMIDI ללקוחות, וזה פשוט נשמע מטורף,אלי אוסדון?יש לך כאן חבילה גדולה יותר, עדיין לא המלא אבל לפחות 142 GB.
זה טורנט, כך שלא יעיל למשתמשי נטפרי, אבל לפחות למי שכן יש גישה. -
@Yossile כתב בבקשת מידע על תוכנה BAND-IN-A-BOX תוכנת על להפקה מוזיקלית:
@אליהו-המאסטר לא הבנתי בדיוק איך זה עובד. מכניסים מידי ובוחרים נגנים ופשוט יש שם דגימות יותר איכותיות או שזה יותר מזה?
היי. זו תוכנת על, אתה יכול להפיק שיר ברמה של דיסקים ורדיו, נכון, צריך ללמוד קצת את התוכנה, אבל זה שווה, אתה מקבל נגן חי לכל דבר. האיכות ברמת על.
לגבי איך עובדים עם זה - כן אפשר לגרור midi אפשר לכתוב אקורדים, לזרוק שיר ולבקש שהתוכנה תיצור אקורדים או שתזהה את האקורדים בקיצור זה לא על רגל אחת אבל זה שווה, ועוד איך שווה, למי שרוצה נגנים חיים הכי טובים בעולם אצלו במחשב. -
@למדן כתב בבקשת מידע על תוכנה BAND-IN-A-BOX תוכנת על להפקה מוזיקלית:
@אליהו-המאסטר
ניסית אותו לבניית מקצבים לאורגן?
תודהרגע, רגע...
לגבי השאלה הראשונהניסית אותו לבניית מקצבים לאורגן?
- ניסיתי אותו רק במחשב של המורה שלי, שזה אומר עבדנו על הפקה מסויימת ולקחנו ממנו נגנים, שזהו שלא היה לי זמן לבדוק עם זה עובד לבניית מקצבים (כל שעת שיעור עולה כסף - וכדאי לנצל את הזמן) - אבל אתה יכול לייצא את הצלילים ולהמיר לmidi בקיובייס או בכל תוכנה שנותנת אפשרות כזו ואז להעביר לאורגן.
כן אפשרי וזה היחודיות שניתן לייצא את הקובץ, בפורמטים wav ו mp3 .
כן,
בהצלחה -
@איש-אחד כתב בבקשת מידע על תוכנה BAND-IN-A-BOX תוכנת על להפקה מוזיקלית:
אלי אוסדון?יש לך כאן חבילה גדולה יותר, עדיין לא המלא אבל לפחות 142 GB.
זה טורנט, כך שלא יעיל למשתמשי נטפרי, אבל לפחות למי שכן יש גישה.תודה רבה.
אבל אני מחפש בנטפרי או אתרוג.
אבל בכל זאת תודה רבה, זה יעזור למשתמשים שיש להם גישה -
סרטון על התוכנה למי שמעוניין לראות - זה עם כתוביות ואפשר לעשות תרגום לעברית
https://youtu.be/pm5JBkDTqKU?si=4KvXaO3Lf53Jav7r
שלחתי לבדיקה - הסרטון נפתח -
לגבי איך עובדים עם זה
התכוונתי איך התוכנה עובדת. מה הכוונה שזה כמו נגנים אמיתיים? זה אומר שהדגימות באיכות גבוהה? שהוא יודע להוסיף לבד כל מיני תוספות לצורת הנגינה? אשמח לפירוט.
-
@אליהו-המאסטר רק אני מרגישה שזה הופך אותנו, אנשי המוזיקה, ל.. אהמ... מיותרים? כאילו, לזרוק אקורדים, ללחוץ קצת קונטרול אף8, ולשלוח ללקוח? הצצתי בסרטון סקירה, זה ממש נראה AI רק יותר ריאלי ואמין!
-
@אליהו-המאסטר זה נראה מטורף! השאלה היא אם יש קורסים לזה בעברית (והתשובה היא לכאורה לא כי אף אחד בארץ לא מכיר את הדבר הזה). אגב, כמה זה עולה עם הספריות והכול? מוכרים את זה בכלל בארץ (אל תדאגו, אני לא הולך לקנות, סתם מעניין אותי לדעת יותר פרטים כי ממש נדלקתי על זה)?
-
@אליהו-המאסטר זה נראה מטורף! השאלה היא אם יש קורסים לזה בעברית (והתשובה היא לכאורה לא כי אף אחד בארץ לא מכיר את הדבר הזה). אגב, כמה זה עולה עם הספריות והכול? מוכרים את זה בכלל בארץ (אל תדאגו, אני לא הולך לקנות, סתם מעניין אותי לדעת יותר פרטים כי ממש נדלקתי על זה)?
אני יודע שהמדריך שלי קנה את כל הספריות בסביבות ה 5.000 ש"ח.
ותכלס הוא מפיק ברמת על, אני רואה שלכל אורך הדרך שלו בהפקות אין מצב שהוא לא לוקח משם כמה נגנים. -
@אליהו-המאסטר הוא קנה את זה בארץ?
-
@לאהלה כתב בבקשת מידע על תוכנה BAND-IN-A-BOX תוכנת על להפקה מוזיקלית:
@אליהו-המאסטר רק אני מרגישה שזה הופך אותנו, אנשי המוזיקה, ל.. אהמ... מיותרים? כאילו, לזרוק אקורדים, ללחוץ קצת קונטרול אף8, ולשלוח ללקוח? הצצתי בסרטון סקירה, זה ממש נראה AI רק יותר ריאלי ואמין!
נכון, אבל צריך לדעת שלעולם אין תחליף לאיש אנושי, בסופו של דבר כשבאים להפיק שיר הזמר מצפה לשבת ולדבר ולהפיק עם בן אדם זה משהו שלמעלה מחוויה....
-
@אליהו-המאסטר הוא קנה את זה בארץ?
כן הוא הזמין את זה וזה הגיע אליו
-
לגבי איך עובדים עם זה
התכוונתי איך התוכנה עובדת. מה הכוונה שזה כמו נגנים אמיתיים? זה אומר שהדגימות באיכות גבוהה? שהוא יודע להוסיף לבד כל מיני תוספות לצורת הנגינה? אשמח לפירוט.
אני צריך לברר את זה יותר. אין לי תשובה מדוייקת
-