FL Studio 21.2.2 להורדה. הכי חדש 2024!! כולל מפריד קולות ופלייבק
-
FL Studio 21:
שימו לב!
בקישור יש כוכביות, צריך למחוק את הכוכביות:
הפרדת קולות
בשביל להוסיף את האופציה של הפרדת הקולות מהפלייבק יש להתקין את הקובץ הנוסף אחרי שמשביתים אנטי וירוס (אם עדיין לא עובד, תנסו להתקין את התוסף בתור מנהל מערכת)
מדריך מקיף על איך מפרידים את הקולות מהפלייבק:
בשביל לשמור קובץ בתוכנה יש ללחוץ על: File>Export>mp3 file
או ללחוץ Ctrl+Shift+R
קצת על התוכנה
מתאימה ל:
- מתחילים
- מקצוענים
- יוצרי מוזיקה אלקטרונית, היפ הופ, רוק, פופ ועוד
יתרונות:
- ממשק ידידותי
- מגוון כלים ואפקטים
- תמיכה ב-VST ו-AU
- הקלטה ועריכה חזקות
- מיקסר רב ערוצים
- אוטומציה
- תמיכה ב-MIDI
אני אישית משתמש בתוכנה הזו כבר כמה שנים ואני מאוד מאוד ממליץ עליה
-
-
@H14 יש אופצייה להעלות את המדריך למשתמשי נטפרי?
-
סתם שאלה האם התוכנה הזו יותר טובה מקיובייס??
עוד שאלה משום מה יש לי בעיה בקיובייס שלי שאני לא מצליח לשמוע כלום, לא דרך הכרטיס קול של המחשב ולא דרך כרטיס קול חיצוני (אין לי מושג למה זה קורה - עברתי כבר על כל המדריכים למניהם שקיימים ברשת...) האם בLF זה גם יכול לקרות??? תודה -
@הצ-יזוכר-המנגן
זה ודאי פחות טוב מקיובייס, קיובייס היא תוכנה מקצועית ומלא מפיקים גדולים מאוד משתמשים בה,
לעומת FL שהיא פחות מקצועית אבל מצד שני קלה יותר לתפעול אז זה עניין שלך עד כמה אתה הולך רחוק.
אתה צריך להגדיר את הכרטיס קול -
למה אני לא מצליח להוריד??? (נטפרי)
-
@הצ-יזוכר-המנגן
שאתה נכנס לקישור יש בשורה של הקישור 4 כוכביות אתה צריך למחוק אותם ואז זה יעבוד. -
פוסט זה נמחק!
-
@elazar-miller
ממש אבל ממש לא נכון
קיובייס לא טובה יותר מFL, אין שום פונקציה שיש לקיובייס שאין בFL
אני מפיק כבר כמעט 3 שנים בFL ויש לי חברים טובים שמשתמשים בקיובייס ואני לא רואה שום הבדל פונקציונאלי
חוץ מזה שיש המון אמנים מאוד מאוד גדולים שמשתמשים בFL כגון:
Martin Garrix
Alan Walker
המפיק של טונה (הראפר)
ועוד מלאאאאאאאואם אתה לא מחבב את FL יש גם עוד אופציות לא פחות טובות כגון: אבלטון, פרו טולס, ריפר, סטודיו וואן ועוד ועוד
-
@H14
הפקה אלקטרונית זה באמת טוב בFL והרבה מפיקים אלקטרוניים משתמשים בה
אבל שעושים הפקה עם תזמורת ומשהו קצת יותר מורכב מאשר כמה בומים וצלילים אלקטרוניים וקיק
קיובייס מציעה הרבה יותר מקצועיות ומלחינים גדולים מאוד משתמשים קח למשל את Hans Zimmer שזה מלחין ברמה אחרת זה לא עוד סתם טרנסים זה דברים הרבה יותר מורכבים
ולא רק הוא גם שאר מלחיני סרטים שעובדים הרבה יותר מורכב משתמשים בה FL לא תציע להם את מה שיש בקיובייסואין על זה ספק שהתוכנה הכי מקצועית כיום זה קיובייס.
FL זה יותר מתאים להפקה אלקטרונית בקלות יחסית
אבל לא תראה הפקה ברמה בתוכנה הזו.@H14 כתב בFL Studio 21.2.2 להורדה. הכי חדש 2024!! כולל מפריד קולות ופלייבק:
אבלטון, פרו טולס, ריפר, סטודיו וואן
אגב הם כבר יותר מקצועיות מFL STUDIO
שוב, אני לא אומר שהיא תוכנה לא טובה, ודאי שהיא טובה!!! אבל אין ספק שקיובייס זה ליגה אחרת. -
@elazar-miller
אנשים נוטים להשתמש בקיובייס כי היא יותר מוכרת (במיוחד בארץ, ובעיקר בציבור החרדי) והיא בשוק יותר זמן (היא ישנה יותר)אין שום הבדל בין קיובייס לFL מבחינת רמת התוכנה, ואין שום הבדל בין אם עושים טראנסים או תזמורת מבחינת התוכנה
ואם אתה כל כך בטוח בטיבה של קיובייס על פני FL (כי אני בטוח שיש לך נסיון של שנים עם כל אחת מהתוכנות ואתה מכיר את כל הדקויות של כל אחת מהתוכנות) אז הנה, אתה מוזמן לפרט, במה היא יותר טובה, תהיה ספציפי, תן לי דברים שאפשר לעשות באחת מהתוכנות ואי אפשר באחרת או כל חסרון אחר שאתה יכול לכתוב עליו.
-
@חכם_בלילה כתב בFL Studio 21.2.2 להורדה. הכי חדש 2024!! כולל מפריד קולות ופלייבק:
@H14 איזה כיף שיש עוד מישהו עם FL בפורום
מחמם את הלב ️???
כאילו אני, @Benaya ו @shimix-dj (זה מי שאני זוכר עכשיו, מצטער על אלה שפספסתי, מאמין שיש עוד) לא נחשבים? -
הוכחה הכי טובה שקיובס היא מס' אחת:
שימו לב שהרבה פיצ'רים "חדשים" נעשים אחרי קיובס ומי שמביא חידושים לבמה הם מפתחי הקיובס...
ואם נפרט רק את הגירסה האחרונה בFL אז הנה בבקשה:
הפרדת רצועות בשיר ורצף אקורדים. דבר שהיה שנים בקיובס
תעקבו אחרי כל גירסה חדשה מכל התוכנות ותבדקו איזה דברים הם לוקחים מקיובס...
( הגירסה הבאה של קיובס בהחלט הולכת להביא הרבה פיצ'רים מאבלטון ופרוטולס שששש סודות)