סקר תוכנת DAW האהובה עליכם.
-
@elazar-miller למרות שביום מן הימים אני יעבור לקיובייס ואני יודע שהיא הרבה יותר איכותית מהFL ועליה צריך כל מעבד רציני לעבוד, אני חושב שמצד שני אם FL לא הייתה קיימת אני לא בטוח שהייתי בכלל מתחיל לעבד בתוכנות DAW, כי FL נתנה לי את האפשרות ליצור דברים בעצמי ללא צורך להתקין כמעט ספריות ופלאגינים (כמובן מדובר על דברים פשוטים שעשיתי בהתחלה שאז לא באמת הייתי צריך דברים חיצוניים בשביל ליצור), ואפילו כיום אני עובד על פרוייקטים רציניים רק עם הפלאגין של הBBC (עד שיצא לי מתישהו להתקין קיובייס). ולכן, אם השאלה הייתה מהי תוכנת הDAW הטובה ביותר לדעתי וודאי שהייתי מצביע לקיובייס, אבל בגלל שהשאלה היא איזה תוכנה מועדפת עלי בחרתי להצביע לFL שזו התוכנה המועדפת עלי, ולא רק בגלל שכרגע אני עובד על FL ועדיין לא עובד על קיובייס אלא בגלל שהיא פשוטה מאוד ונותנת צ'אנס גם לכאלה שלא רוצים ללמוד הרבה על תוכנה מסויימת בשביל ליצור אלא רוצים פשוט להתחיל ואחרי שרואים שזה הולך משתדרגים (כמוני).
-
@elazar-miller כתב בסקר תוכנת DAW האהובה עליכם.:
@Yossile
לכן שאלתי מה האהובה, כי מה טובה יותר זה ודאי שקיובייסלדעתי היה נכון ללשאול בסקר --על איזה תוכנה אתה עובד ?
כדי לענות על הסקר צריך להכיר את 3 התוכנות כדי לעשות השוואה
בדר"כ -כל אחד משתמש רק באחת מ 3 התוכנות האלו -
@Yossile
למה? מועדף עליך זה מה אתה מעדיף מכל האופציות שאתה מכיר, ולכן אם אתה לא מכיר את כולם לא תוכל לענות על מה מועדף עליך כי אולי היית מעדיף משהו אחר לו רק ידעת להשתמש איתו,
אבל אם נשאל כמו שאמר @אילן-פ על מה אתה עובד זה יותר הגיוני כי כל אחד עובד על משהו אחר, ולאו דווקא שהוא יותר אוהב את זה אלא כי את זה הוא מכיר. -
@elazar-miller לא. אם אני עובד על קיובייס אז קיובייס מועדפת עלי אפילו אם אני לא מכיר את שאר התוכנות אבל מצד שני יכול להיות מישהו שיש לו קיובייס אבל הוא מכיר את אבלטון לדוגמא והיא מועדפת עליו אז הוא יכול להצביע לה. מועדף זה לא שאלה של אם אני מכיר אלא לפי הנתונים שיש לי כרגע מה מועדף עלי, אבל בכל מקרה יכול להיות שיותר נכון לשאול כמו הכותרת מה אהוב עלי ולא מה מועדף כי אהוב זה וודאי מה אני אוהב ולא משנה אם אני מכיר עוד תוכנות או לא.