אילן פ - מוזיקאי מלחין ויוצר
-
טוב אחי, הקשבתי ברצינות אם אוזניות לשלושת הקישורים לעיל,
אני אישית, התחלתי לעקוב אחריך ביוטיוב, כי אני מאמין במוזיקה הזאת.
למען האמת יש פה סוגיה, שאני קטן בשביל לדון בה אבל זה מעניין לשמוע את דעת חברי. האם נכון לתת צבע לקול הטבעי או לא (מידיעה, כמעט כל זמר צובעים אותו אני לא אכנס למי כן ולא כי זה לא נידון) לך ספציפית כיון שהיה קשה לזהות את המלל שלך בשיר זו ארץ. כיון שיש לך קול בריטון כלומר בהרצים נמוכים ומה שקורה שהליווי שלך מאוד מלא (עם תופים ולא קחון באס מלא פסנתר נמוך) ואז הקול המדהים שלך שומעים פחות. מה שכן בסגנון שירה שלך הכי יפה זה טבעי מה שכן בנמוך בשיר זו עיר זו דרך, היה כן נצרך לטעמי קצת צבע.
נשמה אני אוהב את המוזיקה שלך. תודה שנולדת. -
@סאונד-ותאורה כעיקרון אתה צודק שכמעט לכל זמר צובעים ת'קול, אבל נראה לי שזה בדיוק מה שאהבתי בשירים של @אילן-פ, את הטוהר והנקיות בשירה בלי לנסות להישמע טוב יותר רק בשביל שאחרים יאהבו, אלא להביא את הזמר האמיתי שיושב בלב עם הצבע קול האמיתי שלו ומי שלא אוהב, שלא יאהב.
שאפו ענק לך @אילן-פ על האומץ לצאת ככה בלי לנסות לרצות אלא להוציא את הלב.
לגבי ההערה שלך @סאונד-ותאורה לדעתי פשוט צריך להרים את ערוץ השירה יותר. -
@סאונד-ותאורה @Yossile
תודה -ממש אהבתי את את ההתיחסות שלכם
הבעיה - שאולי אפשר גם לראות בה יתרון --שאני ממש לא זמר --ואין לי עניין להתחנחן בעיני מישהו
אני לא מתפרנס ממוזיקה -- אני יוצר שמגיש את השירים שלי לכייף שלי בלי לחץ -
פשוט נהנה מיצירתיות וההפקה של שירים שלי ויש לי הרבה סיפוק מזה --זה עולם קסום
מה שכן אני כן שואף לשלמות ומחפש דרכים להשמע יותר טוב -- ושמח לטיפים לשיפור -
@אילן-פ כתב באילן פ - מוזיקאי מלחין ויוצר:
אין לי עניין להתחנחן בעיני מישהו
וזה ב-ד-י-ו-ק מה שאני אוהב בך. ומכיוון שאתה עושה את זה לכיף ואין לך צורך להתפרסם ולשיר על במות, יש לך את האפשרות לא לגעת בקול ולתת את הקול האמיתי שלך למי שמתחבר ולא את הקול המזויף שלך לקהל גדול יותר. תמשיך ככה.
לגבי מה ש @סאונד-ותאורה אמר שהקול שלך פחות מודגש בגלל שזה קול נמוך, אני לא שמתי לב. אבל אם הוא צודק, הפיתרון הוא לא לתת יותר צבע (מזויף) לקול, אלא להגביר את ערוץ השירה במיקס. -
אמת, יתכן שזה עניין של בלאנס,
ולגבי מה שאילן כתב לעיל אני מתחבר לכל מלה וחד משמעי זה היופי שלו אבל אם הוא אוהב אותנו ורוצה לפנק אז שיתן יותר גיין לקונדנסר
אוהב אותך אחי מחכה לעוד!!!!!!!!! -
@סאונד-ותאורה כתב באילן פ - מוזיקאי מלחין ויוצר:
שיתן יותר גיין לקונדנסר
זה מה שהתכוונתי.
@Yossile כתב באילן פ - מוזיקאי מלחין ויוצר:
להגביר את ערוץ השירה במיקס
-
שיתן יותר גיין לקונדנסר
זה מה שהתכוונתי.
להגביר את ערוץ השירה במיקס
קצת מפתיע החשיבה שלכם -- כי המפיק שלי אמר שבגלל שאני לא כזה זמר מקצועי
אז כדאי דוקא שהשירה תהיה מובלעת בתוך הפלייבק והמקהלה ולא יותר מידי בפרונט
וגם הוא מוסיף לזה תזמור מאוד מלא ועשיר
להבדיל מהרבה זמרים שאני שומע רק איזה גיטרה ובס ונשמע מיליון דולר -
@אילן-פ כמו שאמרתי:
לגבי מה ש @סאונד-ותאורה אמר שהקול שלך פחות מודגש בגלל שזה קול נמוך, אני לא שמתי לב.
ודווקא מה שאמרת עכשיו נשמע מאד הגיוני. אני רק אמרתי שאם @סאונד-ותאורה צודק שהקול שלך נמוך, העניין הוא לא שצריך אפקטים על השירה אלא שצריך להגביר את ערוץ השירה.
אבל אני חוזר ואומר שלי זה היה נשמע מצוין איך שזה. -
מכיון שאני מרגיש שזה פורום מקצועי ולא ילדותי אני מרגיש בנוח לענות ולא מרגיש סתם מתווכח.
הקול שלך שם הן מבחינת בלאנס והן מבחינת גיין שזה שתי דברים נפרדים! היה חלש,
אני לא מבין את הטענה שלהבליע את הקול זה לא שאתה שר ניגון ד' בבות אלא אתה שר שיר שהוא מלל זה עיקר הפריונט המוזיקה באה לתת לך בוסטר חזק אבל אתה הסיפור, לכן אי בדידי תליא מילתא הייתי מגביה אותך בגיין שיספוג אותך גבוה יותר ב"אי-מיד" ואז בעצם אני נותן יותר חיתוך מילים
אני אגב מעריך את זה שיש פה אנשים מקצועיים אני עוד אצטרך אותכם אם אשתי תתן לי לחזור למיידס האהוב שלי. -
מכיון שאני מרגיש שזה פורום מקצועי ולא ילדותי אני מרגיש בנוח לענות ולא מרגיש סתם מתווכח.
אני ממש שמח שמנסים לעזןר לי בקטע של השירה שתשמע יותר טוב -וזה לא ויכוח וזה מועיל לי ביותר
כי אני מרגיש שיש לי בעיה במיקסום בקטע הזהאני לא מבין את הטענה שלהבליע את הקול
הטענה המרכזית שאני לא זמר ואולי הפוך --כדי שישמע טוב בכלליות צריך קצת להנמיך ווליוםגם רציתי להבין ממך-- האם לדעתך הבעיה במכשיר הקונדנסר שצריך להיות יותר איכותי ?
או שזה עניין של הפקה בתוכנה של הקיובייס לדעת לכוון בצורה נכונה ? -
אני לא מבין את הטענה שלהבליע את הקול
הטענה המרכזית שאני לא זמר ואולי הפוך --כדי שישמע טוב בכלליות צריך קצת להנמיך ווליוםאם הבעיה הקול ובמילא לא נותנים לזה להיות כמות זהוא אז אין שום עניין לא לשנות את הקול לא צריך לעשות אייי מספיק שנותנים אפקט של אודטוריום או משהו כזה שיותר פותח את הקול.
-
גם רציתי להבין ממך-- האם לדעתך הבעיה במכשיר הקונדנסר שצריך להיות יותר איכותי ?
או שזה עניין של הפקה בתוכנה של הקיובייס לדעת לכוון בצורה נכונה ?נשמה טובה אתה!
אני אנסה להסביר. אם יש לך קונדנסר מנימאלי לא צריך יותר מזה אני שנים טוען שלא הכל מתחיל וניגמר באיכות זה יהיה נכון בסוג מקרופונים שיותר מתאימים לביס דראם וכדו' אבל לא קונדנסר אם יש לו את הגיין שצריך זה רק עניין של לתפוס את הפוזה הנכונה.
אני כבר כתבתי את זה פה איפשהו, עיקר מה שלמדתי סאונד לא היה בבי"ס שנה עם כל התאוריות אלא היציאה לשטח לפגוש פידבקים ללמוד את השפה של כל כלי כל אמן וכל מקרון
אני מאמין שאתה עוד תגיע רחוק כי אתה אמן בנשמה אני מת על החומרים שלך. מחכה לעוד!!!!! -
ובמילא לא נותנים לזה להיות כמות שהוא
כן נותנים לזה להיות כמות שהוא רק יותר עדין.
למיידס האהוב שלי
???
-
למיידס האהוב שלי
???
לחזור לעבוד עם ההפקות. מיידס זה מיקסר דגיטאלי של ברינגר