קניית דגימות
-
@קורג-PA-700-אלוף כתב בקניית דגימות:
@י-פ רוב המוכרים המוכרים לא מוכרים רק דגימות, אלא סט שלם. תנסה בביט פלוס.
אני אגיד לך מה אני מצידי צריך נטו דגימות שיהיו לי באורגן אני יכול לשפץ אותם וכו'.. אבל להשיג אותם זה מסובך לי אז אני לא רוצה לשלם על זה הרבה
-
@י-פ כתב בקניית דגימות:
אני אגיד לך מה אני מצידי צריך נטו דגימות שיהיו לי באורגן אני יכול לשפץ אותם וכו'.. אבל להשיג אותם זה מסובך לי אז אני לא רוצה לשלם על זה הרבה
לאיזה דגם אורגן?
-
@המעבד-המתאבד כתב בקניית דגימות:
@י-פ כתב בקניית דגימות:
לאיזה דגם אורגן?
SX900
-
@י-פ כתב בקניית דגימות:
@י-פ כתב בקניית דגימות:
לאיזה דגם אורגן?
SX900
אני יכול למכור לך במחיר סביר לגמרי
-
@המעבד-המתאבד באיזה אזור מחיר? ואיזה דגימות?
-
@י-פ כתב בקניית דגימות:
@המעבד-המתאבד באיזה אזור מחיר? ואיזה דגימות?
דגימות איכותיות שדגמתי
כנס לפרופיל שלי בהודעות קודמות העליתי הרבה דוגמאות -
@למדן
@המעבד-המתאבד
רק עכשיו ראיתי שכוייח!
דבר שני אני כרגע לא יכול לבדוק 3 השבועות וכו'..
אבל אני שואל משהו אחר אני לא צריך דווקא דגימות מוכנות אם יש לכם דגימות על המחשב או על האורגן אני אשמח(בתשלום אבל אם אפשר בחינם אני אשמח) אתם מבינים לי פשוט אין כוח ועני לא כל כך מבין איך לעשות את כל התהליך הזה של מדגימות במחשב לאורגן אז אני מחפש דגימות שלא נגעו בהם בחינם או בתשלום נמוך אבל לא הרבה(כי שוב אני יכול להוריד פשוט זה מסובך)... -
@י-פ כתב בקניית דגימות:
@למדן
@המעבד-המתאבד
רק עכשיו ראיתי שכוייח!
אבל אני שואל משהו אחר אני לא צריך דווקא דגימות מוכנות אם יש לכם דגימות על המחשב או על האורגן אני אשמח(בתשלום אבל אם אפשר בחינם אני אשמח) אתם מבינים לי פשוט אין כוח ועני לא כל כך מבין איך לעשות את כל התהליך הזה של מדגימות במחשב לאורגן אז אני מחפש דגימות שלא נגעו בהם בחינם או בתשלום נמוך אבל לא הרבה(כי שוב אני יכול להוריד פשוט זה מסובך)...אולי באמת תוריד ותשתף אותנו גם למה לא
-
@י-פ כתב בקניית דגימות:
@למדן
@המעבד-המתאבד
רק עכשיו ראיתי שכוייח!
אבל אני שואל משהו אחר אני לא צריך דווקא דגימות מוכנות אם יש לכם דגימות על המחשב או על האורגן אני אשמח(בתשלום אבל אם אפשר בחינם אני אשמח) אתם מבינים לי פשוט אין כוח ועני לא כל כך מבין איך לעשות את כל התהליך הזה של מדגימות במחשב לאורגן אז אני מחפש דגימות שלא נגעו בהם בחינם או בתשלום נמוך אבל לא הרבה(כי שוב אני יכול להוריד פשוט זה מסובך)...אולי באמת תוריד ותשתף אותנו גם למה לא
אבל גם אחרי שמורידים בשביל להכניס את זה לאורגן צריך תוכנה וכל מיני דברים שאני לא בקי בהם אם אתם רוצים להחכים אותי ולהסביר לי איך במפורט בכיף תודה!
-
@י-פ כתב בקניית דגימות:
@Yossile כתב בקניית דגימות:
@י-פ אולי קודם תחכים אותנו מאיפה אפשר להוריד דגימות בחינם?
לא מוכנות אני לא יודע איך קוראים לזה אולי פלאגינים משרשורים פה בפורום של נקסוס
-
@Yossile
הוא מתכוון לחבילות של הWAV
העבודה הקשה והמורטת עצבים זה לבחור צלילים ולהכניס לתוכנה -
@המעבד-המתאבד איזה?
-
-
@Yossile
הוא מתכוון לחבילות של הWAV
העבודה הקשה והמורטת עצבים זה לבחור צלילים ולהכניס לתוכנהשם זה מתחיל..
לפני EQ לפני לופים וכו'..