קניית דגימות
- 
@י-פ כתב בקניית דגימות: @המעבד-המתאבד כתב בקניית דגימות: @Yossile כתב בקניית דגימות: @המעבד-המתאבד איזה? קשמיר וכו יש לך דגימות של קשמיר בכמה אתה מוכר או שזה נחשב מטרת עסקים בפורום(רק נטו מחיר) 1700 @המעבד-המתאבד כתב בקניית דגימות: @י-פ כתב בקניית דגימות: @המעבד-המתאבד כתב בקניית דגימות: @Yossile כתב בקניית דגימות: @המעבד-המתאבד איזה? קשמיר וכו יש לך דגימות של קשמיר בכמה אתה מוכר או שזה נחשב מטרת עסקים בפורום(רק נטו מחיר) 1700 1700??! זה לא יקר רק בשביל דגימות||הבנתי שאתה מוכר סט מלא 
 ב1500ספויילר||
- 
@המעבד-המתאבד כתב בקניית דגימות: @י-פ כתב בקניית דגימות: @המעבד-המתאבד כתב בקניית דגימות: @Yossile כתב בקניית דגימות: @המעבד-המתאבד איזה? קשמיר וכו יש לך דגימות של קשמיר בכמה אתה מוכר או שזה נחשב מטרת עסקים בפורום(רק נטו מחיר) 1700 1700??! זה לא יקר רק בשביל דגימות||הבנתי שאתה מוכר סט מלא 
 ב1500ספויילר||@י-פ כתב בקניית דגימות: @המעבד-המתאבד כתב בקניית דגימות: @י-פ כתב בקניית דגימות: @המעבד-המתאבד כתב בקניית דגימות: @Yossile כתב בקניית דגימות: @המעבד-המתאבד איזה? קשמיר וכו יש לך דגימות של קשמיר בכמה אתה מוכר או שזה נחשב מטרת עסקים בפורום(רק נטו מחיר) 1700 1700??! זה לא יקר רק בשביל דגימות||הבנתי שאתה מוכר סט מלא 
 ב1500ספויילר||זה לא משנה לי למה אתה צריך את זה 
 העבודה היא אותה עבודה
 והמחיר עולה אתה יודע יוקר המחיה…
- 
@י-פ כתב בקניית דגימות: @המעבד-המתאבד כתב בקניית דגימות: @י-פ כתב בקניית דגימות: @המעבד-המתאבד כתב בקניית דגימות: @Yossile כתב בקניית דגימות: @המעבד-המתאבד איזה? קשמיר וכו יש לך דגימות של קשמיר בכמה אתה מוכר או שזה נחשב מטרת עסקים בפורום(רק נטו מחיר) 1700 1700??! זה לא יקר רק בשביל דגימות||הבנתי שאתה מוכר סט מלא 
 העבודה היא אותה עבודה
 והמחיר עולה אתה יודע יוקר המחיה…@המעבד-המתאבד כתב בקניית דגימות: @י-פ כתב בקניית דגימות: @המעבד-המתאבד כתב בקניית דגימות: @י-פ כתב בקניית דגימות: @המעבד-המתאבד כתב בקניית דגימות: @Yossile כתב בקניית דגימות: @המעבד-המתאבד איזה? קשמיר וכו יש לך דגימות של קשמיר בכמה אתה מוכר או שזה נחשב מטרת עסקים בפורום(רק נטו מחיר) 1700 1700??! זה לא יקר רק בשביל דגימות||הבנתי שאתה מוכר סט מלא 
 העבודה היא אותה עבודה
 והמחיר עולה אתה יודע יוקר המחיה…אז סט עולה 1500 כולל דגימות? 
- 
@המעבד-המתאבד כתב בקניית דגימות: @י-פ כתב בקניית דגימות: @המעבד-המתאבד כתב בקניית דגימות: @י-פ כתב בקניית דגימות: @המעבד-המתאבד כתב בקניית דגימות: @Yossile כתב בקניית דגימות: @המעבד-המתאבד איזה? קשמיר וכו יש לך דגימות של קשמיר בכמה אתה מוכר או שזה נחשב מטרת עסקים בפורום(רק נטו מחיר) 1700 1700??! זה לא יקר רק בשביל דגימות||הבנתי שאתה מוכר סט מלא 
 העבודה היא אותה עבודה
 והמחיר עולה אתה יודע יוקר המחיה…אז סט עולה 1500 כולל דגימות? @י-פ אפשרי 
- 
@י-פ אפשרי 
- 
@י-פ אפשרי 
- 
@י-פ אפשרי @המעבד-המתאבד אפשר לשמוע דוגמאות 
- 
@המעבד-המתאבד אפשר לשמוע דוגמאות 
-