שיתוף החומר שלי, מעבד צעיר-Y.M.L slovik אשמח לשמוע את חוות דעתכם
-
שלום חברים סיימתי את השיר מהדוגמה לנושא
רוצה להפוך את הלחן שלך לשיר
מה אומרים על זה -
חברים יקרים, מה שלומכם? לכבוד סוכות, ניצלתי את הזמן הפנוי כדי ליצור מחרוזת שירים מיוחדת לחג! מדובר ברמיקסים רעננים לשירים מוכרים, ואשמח לשמוע את דעתכם. האזנה נעימה וחג שמח! מה דעתכם?
-
חברים יקרים, מה שלומכם? לכבוד סוכות, ניצלתי את הזמן הפנוי כדי ליצור מחרוזת שירים מיוחדת לחג! מדובר ברמיקסים רעננים לשירים מוכרים, ואשמח לשמוע את דעתכם. האזנה נעימה וחג שמח! מה דעתכם?
@מעבד-צעיר אתה הגדה אחי אין מה לומר
אהבתי את הדרופים אחד אחד ויותר מזה את הבין לבין -
@מעבד-צעיר כתב בשיתוף החומר שלי, מעבד צעיר-Y.M.L slovik אשמח לשמוע את חוות דעתכם:
אחינו מה עם MP3 לחסומים?
-
@מעבד-צעיר כתב בשיתוף החומר שלי, מעבד צעיר-Y.M.L slovik אשמח לשמוע את חוות דעתכם:
אחינו מה עם MP3 לחסומים?
@יוני-בר באיזה סינון חסום לך ? אני בנטפרי ופתוח!
-
@יועץ-המוזיקה כתב בשיתוף החומר שלי, מעבד צעיר-Y.M.L slovik אשמח לשמוע את חוות דעתכם:
אתרוג
@יועץ-המוזיקה אולי תעלה לי קובץ שמע -
אחינו מה עם MP3 לחסומים?
-
@יוני-בר
הקישור תוקן
מחרוזת שירי סוכות .mp3@מעבד-צעיר כתב בשיתוף החומר שלי, מעבד צעיר-Y.M.L slovik אשמח לשמוע את חוות דעתכם:
@יוני-בר
[מחרוזת שירי סוכות י.מ.ל A collection of Sukkot songs Produced by Y.M.L.mp3](אירעה שגיאה בעת ניתוח תגובת השרת)הקובץ שהעלת לא עלה
-
@יוני-בר
הקישור תוקן
מחרוזת שירי סוכות .mp3 -
@מעבד-צעיר תקשיב, יש כאן משהו גדול.
אבל משום מה הביטים לא יושבים לי טוב, ויש כאן איזה חוסר התאמה בין הקצב של הביט לקצב של השיר, בולט לי מאד בשיר הראשון של מחרוזת סוכות.
לדעתי כדאי לך לשבת עם מישהו שמבין במוזיקה ויש לו אוזן מוזיקלית, שיכוון אותך ביחד איך לסדר את כל הענין כאן.
יש לך את זה מעולה, זה מקצב מלא, זה חומר משובח, אבל לא יודע בדיוק להצביע על מה, [חוץ מהביטים] יש כאן משהו בכל הפאזל שלא מתחבר לי טוב.
המון המון הצלחה!
.>! (למה כתבתי ‘מישהו שמבין במוזיקה ויש לו אוזן מוזיקלית’? כי יש כאלה שיודעים מעולה להשתמש בקיובייס למשל, אבל מה לעשות הם לא נולדו עם אוזן מוזיקלית, וגם לא עשו ‘שימוש’ אצל מישהו שיסביר להם איך מגיעים לדבר כזה) -
@מעבד-צעיר תקשיב, יש כאן משהו גדול.
אבל משום מה הביטים לא יושבים לי טוב, ויש כאן איזה חוסר התאמה בין הקצב של הביט לקצב של השיר, בולט לי מאד בשיר הראשון של מחרוזת סוכות.
לדעתי כדאי לך לשבת עם מישהו שמבין במוזיקה ויש לו אוזן מוזיקלית, שיכוון אותך ביחד איך לסדר את כל הענין כאן.
יש לך את זה מעולה, זה מקצב מלא, זה חומר משובח, אבל לא יודע בדיוק להצביע על מה, [חוץ מהביטים] יש כאן משהו בכל הפאזל שלא מתחבר לי טוב.
המון המון הצלחה!
.>! (למה כתבתי ‘מישהו שמבין במוזיקה ויש לו אוזן מוזיקלית’? כי יש כאלה שיודעים מעולה להשתמש בקיובייס למשל, אבל מה לעשות הם לא נולדו עם אוזן מוזיקלית, וגם לא עשו ‘שימוש’ אצל מישהו שיסביר להם איך מגיעים לדבר כזה)פוסט זה נמחק!