תגובות לאתגר 2 - והיא שעמדה - יונתן רזאל
-
@אילן-פ בעיקרון @חכם_בלילה היה צריך כבר להעלות טופס הצבעה חיצוני כמו שהיה באתגר הקודם אבל מישום מה בינתיים הוא לא העלה...
אם צריך אני אעלה...לגבי הסולם אם הרוב חושבים שכדאי לבטל אז נבטל - א. עדיף שכולם יהיו על אותו סולם ככה יהיה קל "לשפוט" ויהיה אינדיקציה. ב. כל המטרה של האתגרים מבחינתי זה לעבוד על סולמות (וללמוד להיות יצירתי)...
@מיכאל לגבי ביצוע אני לא תיכנתתי על מחשב, הכל על האורגן - הקלטתי את עצמי מנגן על מקצב ובסוף הוספתי עוד ערוץ סולו על האורגן - פשוט תחשוב על כיוון שהשיר ישמע מעניין\מרגש\מושך וכו'... לך על זה!!
בעיקרון האתגר ייסגר ביום שלישי בלילה ותינתן אפשרות להצביע עד יום רביעי בלילה - ומי שלקח יעלה את האתגר ביום חמישי.
לדעתי ניתן לכל אתגר אורכה של שבועיים במקום שבוע - עד שהחבר'ה יכנסו לעניין...אשמח לשמוע את חוות דעתכם בעניין - סוף כל סוף בלי ההשתתפות שלכם שום דבר לא היה קורה - אז באמת תודה מכל הלב על הפינה הקטנה הזאת!!
-
@חכם_בלילה האתגר ייסגר בשלישי הזה ב 12 בלילה וההצבעות ברביעי בלילה
-
@חכם_בלילה
באיזה שעות הסקר נפתח? -
@י-פ כתב בתגובות לאתגר 2 - והיא שעמדה - יונתן רזאל:
@החושב ביצוע מאד יפה ועדין היו אקורדים בפתיח שאהבתי והיה כמה שפחות אני הייתי עושה קצת התפתחות קלה אפילו בלי מקצב אלא יותר עוצמה וקישוטים בפסנתר
תודה, זה באמת עניין של טעם, חשבתי אולי לנגן הכל ב3/4 שיהיה משהו שונה אבל בסוף יצא לי קלאסי כזה.
-
תפתח מסמך בגוגל פרומס או האפליקציה המקוונת החדשה של אופיס פרומס
-
@אהרון-יוסף-בבייב יש לי את זה מוכן השאלה מתי לפרסם הזה...
בניה אמר שזה יעלה ביום שלישי -
באיזה שעה ביום שלישי?
-
@אהרון-יוסף-בבייב אמר ב00 בלילה
-
ברביעי יתכן ולא אשב על המחשב כי יש לי אירוע משפחתי (ואני מנגן שם)
ואני לא יושב על המחשב עד 12 בלילה
אולי תמשוך את ההצבעה עד ליום חמישי ב12 בלילה? -
-
@חכם_בלילה תעלה עכשיו...
ההצבעות נפתחות מרגע שמישהו העלה ביצוע וכל מי שמוסיף ביצוע מוסיפים אותו לטופס...
תעשה בהגדרות שניתן לשנות את ההצבעה...
תודה רבה.תוריד אותי מההצבעות שלא יהיה צד שזה יחזור אלי - שיהיה מישהו אחר שיעלה את האתגר הבא...