תגובות לאתגר 2 - והיא שעמדה - יונתן רזאל
-
@חכם_בלילה תודה שהעלת, בעז"ה אני גם אשתתף...
אתה יכול לפתוח סקר ב google forms כמו שעשיתי, אם אתה מסתבך עם זה תגיד לי ואני אעשה ותעלה את הקישור שאני אתן לך באתגר ובתגובות.תגובות לכמה שאלות שנשאלו כאן...
- בעיקרון יש באיזור ה2 דקות לביצוע בו אתם יכולים לבצע איזה חלק שאתם רוצים מהשיר אפשר עם הפתיח אפשר בלי (כמובן שבסופו של דבר המאזין מכריע מה הוא אהב ולכן ברור שעדיף ללכת על דבר שישמע טוב וכו')
- ברגע שמישהו מעלה ביצוע ישר הוא נכנס להצבעות וכבר אפשר להצביע לו מה שאומר שכדאי להעלות את הביצוע כמה שיותר מוקדם...
- ההצבעה פתוחה עד יום לאחר סגירת האתגר בחצות.
- לגבי תגובות על הביצועים להעלות רק ב"תגובות לאתגר" והביצועים באתגר...
- כרגע כל דבר שאפשר ליצור איתו מוזיקה משתתף באתגר גם תוכנות DAW - ולכן יש לציין עם איזה כלי נעשה הביצוע - לנגן לייב יותר קשה מלעבוד על תוכנה שאפשר לסדר בה זיופים וכו'.
- המטרה באתגרים: 1. להתאמן ולהיות מקצוען 2. ללמוד להיות יצירתי ומעניין.
תודה ל @חכם_בלילה על האתגר בעז"ה לאט לאט נעלה את הרמה...
מחכה לראות את היצירתיות שלכם בביצוע, בהצלחה. -
@חכם_בלילה כתב בתגובות לאתגר 2 - והיא שעמדה - יונתן רזאל:
@elazar-miller רק בית ופזמון בלי הסי פארט...
זה לא נכון לדעתי להגביל את הזמן של הביצוע
לדוגמא פתיח כמו שהזכיר @elazar-miller --והסי פרט שלפעמים זו החכמה בשיר
ואם לוקח יותר מדקה --לא קרה שום דבר
מי שרוצה ישמע הכל ומי שרוצה שיפסיק אחרי דקה -
@אילן-פ מסכים איתך, לא איכפת לי שיעשו גם עשר דקות - זה נטו לטובת המבצע, כי מי שיעשה ארוך מידי, אנשים כבר לא יאזינו לו לכל הביצוע אלא א"כ זה נשמע ממש ממש טוב, זו הסיבה שכתבתי דקה והארכנו ל2 דקות שעדיין לדעתי לא כולם ישמעו את כל הביצוע...
-
@י-פ כתב בתגובות לאתגר 2 - והיא שעמדה - יונתן רזאל:
@Yossile אניסובר שלאחר ששמעת חצי מהשיר וראית את הסגנון אם זה משעמם אותך אתה בהחלט יכול לשים את שאר הביצוע על מהירות כפולה וכי למה לא מי שיש לו אוזן מוזיקלית יכול לקלוט גם במהירות X2
לא רצה להכניס את ראשי במחלוקת הגדולים אבל עד כמה שידוע לי במהירות כפולה חלק מהאינפורמציה של השיר לא מושמעת בכלל
-
@י-פ זה לא יאבד את צורת השיר אבל זה יאבד חלק גדול מאוד מהאינפורמציה (ואם אתה נוהג באורח קבע להאזין ככה למוזיקה אתה אפילו לא מודע לאינפורמציה שאתה לא יכול לשמוע).
חוצמיזה שמוזיקה שומעים בשביל להנות ולא בשביל לצאת ידי חובה אז אני לא רואה שום סיבה לשמוע במהירות כפולה. אם אתה נהנה מהשיר - תשמע רגיל. אם אתה לא נהנה - אל תשמע. אם הספיק לך דקה וחצי - אתה יכול לכבות את השיר. -
@Yossile אין פה בכלל וויכוח המציאות היא שאם אני לא נהנה אני סוגר אבל מה לעשות שבשביל לשפוט צריך להאזין עד הסוף לכן אני אומר שאפשר לשים על X1 אוX2 וזה מספיק לך בשביל להבין מה היכולות של אותו אחד לאחר שהשתעממתי דקה ואם אני אשמע איזה מלודיה מעניינת אומשהו שמשך לי את תשומת הלב אני מדגיש לאחר שאני כבר הבנתי את יכולותיו של אותו אחד אני אעצור ואשמע רגיל ואין עוד על מה לדוון ר' יוסי
-
@י-פ אבל זה לא לשפוט את הביצועים, זה להצביע למי שאתה אוהב. מי שאתה לא אוהב אתה סוגר, מי שאתה אוהב אתה ממשיך להאזין ומצביע לו. אם יש כמה שאהבת אתה מצביע למי שהיה הכי טוב.
@י-פ כתב בתגובות לאתגר 2 - והיא שעמדה - יונתן רזאל:
אפשר לשים על X1 אוX2
X1 זה מהירות רגילה .
-
יאללה חברים תשתתפו באתגר...
@חכם_בלילה תעלה אפשרות להצבעה
לדעתי האתגר ימשך עד סוף החופש כי אני מאמין שכולם יוצאים ואין להם זמן...
(לי רק היום נהיה זמן וישבתי על האורגן...) -
-
@Benaya אחלה ביצוע יותר רגוע ושקט ובסוף יש התפתחות
||לי אישית הפריע הקטע שלא אחד בלבד עמד עלינו וכו'.. ששם זה לא כל כך נאמן למקור יכול להיות שיש שיאהבו את זה דעתי האישית לי פחות
ודבר שני היה אפשר לעשות אחרי בית פזמון בבית השני קצת יותר התפתחות של מקצב וכו' כי זה כבר קצת משעמם לאוזן (לפחות לי) לשמוע למשהו שקט כזה לאורך זמן שזה אותו דבר