תגובות לאתגר 2 - והיא שעמדה - יונתן רזאל
-
@מיכאל כתב בתגובות לאתגר 2 - והיא שעמדה - יונתן רזאל:
כן, אבל אם אני יבצע על פסנתר, אף אחד לא יצביע לי, כי זה נשמע עלוב
תראה איך הגבתי ל @החושב שעשה רק פסנתר ותראה שהיו לפחות עוד שתיים שהזדהו איתי ואולי עוד כמה שהזדהו אבל לא חשבו שמגיע לי לייק על המשפט הזה (שעקרונית אני די מסכים איתם).
@חכם_בלילה כתב בתגובות לאתגר 2 - והיא שעמדה - יונתן רזאל:
לא הייתי בפורום יומיים כמעט 70 הודעות
על זה אתה מתלונן? אני לא הייתי בפורום יום אחד ונתקלתי ב250(!!!) הודעות בשרשור על הקלידנים ועד שסיימתי לעבור עליהם מלמעלה ולראות שאין שום דבר מעניין נוספו עוד כ20 הודעות (אז אם עוד לא הקדשת לזה זמן, אל תדאג לא פספסת כלום, אתה יכול להמשיך בחיי היומיום). זה כוחו של בינהזמנים!
-
פוסט זה נמחק!
-
@Yossile כתב בתגובות לאתגר 2 - והיא שעמדה - יונתן רזאל:
@החושב יואו. כמה נעים הביצוע שלך! סוף סוף מישהו שחשב להגיש את השיר עם הפשטות הזאת של הפסנתר!
תודה אחי, זה לא קל לנגן רק על פסנתר ועוד לחן של יונתן רזאל האגדי...לולי האתגר הייתי מתקן שם כמה זיופים אבל זה חלק מהרעיון לשפר את היכולות.
@מיכאל אין על פסנתר בעולם, אם אתה מנגן טוב זה יכול להישמע מדהים... אישית אני מעדיף פסנתר על רוב סוגי האורגנים -
עד מתי אפשר להעלות?? אפשר לעלות גם סיגנונות אחרים?? [רוק גאז' וכדו'] או רק הקלאס
-
@הצ-יזוכר-המנגן אפשר להעלות באיזה סגנון שרוצים רק ביצוע אחד לכל אחד...
-
@חכם_בלילה עד מתי?
-
@הצ-יזוכר-המנגן @Benaya אמר עד סוף בינהמזנים
-
אז מה הענין? מתי יצביעו ואיך יעלה אתגר חדש. בין הזמנים הבא? או שיהיה לאלה שלא בישיבות ואז יהיה שתי מתמודדים כמו פעם קודמת?
-
@חכם_בלילה כתב בתגובות לאתגר 2 - והיא שעמדה - יונתן רזאל:
@מיכאל אתה לא מבין כמה אני הייתי מעדיף לעשות את זה בסולם המקורי...
עכשיו בקושי יש מי שמשתתף...
לאט לאט נעלה את הרמה...מוסיף על האתגר:
מי שיכול ומבין ורוצה שינגן את זה בסגנון שונה... שכל אחד יביא פרשנות שונה לשיר...
בהצלחהנראה לי מיותר לגמרי להגביל בסולם --שכל אחד ינגן באיזה סולם שמתאים לו
והעיקר זה הביצוע וההפקה המדויקים והמקוריים
תשקלו "לרדת מהעץ הזה " לטובת מי שרוצה להשתתף -
@אילן-פ בעיקרון @חכם_בלילה היה צריך כבר להעלות טופס הצבעה חיצוני כמו שהיה באתגר הקודם אבל מישום מה בינתיים הוא לא העלה...
אם צריך אני אעלה...לגבי הסולם אם הרוב חושבים שכדאי לבטל אז נבטל - א. עדיף שכולם יהיו על אותו סולם ככה יהיה קל "לשפוט" ויהיה אינדיקציה. ב. כל המטרה של האתגרים מבחינתי זה לעבוד על סולמות (וללמוד להיות יצירתי)...
@מיכאל לגבי ביצוע אני לא תיכנתתי על מחשב, הכל על האורגן - הקלטתי את עצמי מנגן על מקצב ובסוף הוספתי עוד ערוץ סולו על האורגן - פשוט תחשוב על כיוון שהשיר ישמע מעניין\מרגש\מושך וכו'... לך על זה!!
בעיקרון האתגר ייסגר ביום שלישי בלילה ותינתן אפשרות להצביע עד יום רביעי בלילה - ומי שלקח יעלה את האתגר ביום חמישי.
לדעתי ניתן לכל אתגר אורכה של שבועיים במקום שבוע - עד שהחבר'ה יכנסו לעניין...אשמח לשמוע את חוות דעתכם בעניין - סוף כל סוף בלי ההשתתפות שלכם שום דבר לא היה קורה - אז באמת תודה מכל הלב על הפינה הקטנה הזאת!!
-
@חכם_בלילה האתגר ייסגר בשלישי הזה ב 12 בלילה וההצבעות ברביעי בלילה
-
@חכם_בלילה
באיזה שעות הסקר נפתח?