המלצה לסט פצצה חדש לקורג!!!!!
-
תקשיבו לעוד טעימה מהסט של מיכאל שטענדיג,
האם חלמתם פעם שקורג יכול להוציא כזה סאונד, תקשיבו איזה נפח יש לבס, פשוט טירוף!!! -
@מיכאל כתב בהמלצה לסט פצצה חדש לקורג!!!!!:
@קלידים נו נו... חמוד... מזכיר את שפיץ, רק בבניה הרבה פחות מדויקת - ויש שם הרבה באגים - ועוד כמה סאונדים חמודים. טוב - ביחסית לשוק המצומצם לאלקטרוני בקורג, אבל אפילו אם היו מציעים לי קורג עם הסט הזה, וטיירוס עם יוחנן - אנשים יקחו יוחנן בלי למצמץ...
אני אישית - ייקח קורג, אבל בגלל שאני ארצה את האורגן.. לא בגלל המקצבים האלה...אגב זה לא ראיה- כי שטענדיג בסטים שלו בונה דברים מדהימים, יש לי את האלקטרוני מאיזה סט ישן שלו (2020) ויש שם דברים ממש טובים ורואים את השליטה בכל הפרמטרים בקורג, אבל עדין לא בשביל לנטוש את יוחנן...
-
@קלידים כתב בהמלצה לסט פצצה חדש לקורג!!!!!:
@מיכאל המקצבים של יוחנן כבר יצאו מהאוזן, כמעט לכל ילד יש את זה, זהו נמאס, אין בזה יחודיות.
נו נו...
הסיבה שהם מוכרים זה כי כווווולם מחקים אותו
חוצמיזה לפעמים אנשים לא מבינים כמה הסט שלו טוב בגלל שבאוזניות או ברמקולים ביתיים הייצוא של הסאונד שונה מייצוא להגברה
ויש קלידנים שלא מבינים מספיק בסאונד והורסים את איך שהמקצבים אמורים להישמע על ידי תכנות לא נכון של המיקסר. -
@מייבין-באקורדים כתב בהמלצה לסט פצצה חדש לקורג!!!!!:
שטענדיג בסטים שלו בונה דברים מדהימים
נו. מה הקשר בין שטענדיג המקורי - לזה המזויף שכאן?... נראה לך שבאמת זה קשור??. עד כדי כך אתה תמים??....
-
?
הסבר את דבריך. -
@Yossile אין לי כלל אינטרס לשווק את הסט הזה, אבל בגלל שזה באמת סט ששווה מיליון דולר, וחבל שאנשים לא יודעים על זה, אז באתי בזאת ליידע אנשים שקורג ג"כ יכול להשמע טוב, ולא רק טיירוס, והכל תלוי ברמת האינטלגנציה של המתכנת שעומד מאחורה, והנה סו"ס יצא סט שלדעתי לפחות העלה את הרף של קורג 10 צעדים קדימה,
-
@מייבין-באקורדים כתב בהמלצה לסט פצצה חדש לקורג!!!!!:
אשכרה יחליף את האידיאולגיה שלו..
קצת הגזמת.מסכים אם מה שכתבתה אבל בוא לא נעוף אידיאולגיה
-
@דג-במים כתב בהמלצה לסט פצצה חדש לקורג!!!!!:
בסט של שטענדיג
מה לגבי הלייב?
יש בסט?
סאונדים ותופים?אם אני לא טועה, הוא מוכר גם לייב של אברימי בלטי בשיתוף פעולה יחד איתו, ובהמשך נראה לי שהוא הולך לעבוד יחד עם איציק אהרן ולמכור את זה יחד עם הלייב של איציק,
-
@קלידים כתב בהמלצה לסט פצצה חדש לקורג!!!!!:
@חובבן תכלס' מבחינת רמה של סאונד, לא חושב שיש מישהו בקורג שמתחרה עם מיכאל שטענדיג, כי סו"ס מי שבונה לו את הדגימות זה שמחה שפיץ שהוא ידוע כמספר 1 בבניית סאונד, עיין ערך יוסי שטענדיג בחו"ל שמשתמש בסאונד של שמחה שפיץ.
לגבי שפיץ-הוא באמת מתכנת טוב, אבל לומר שהוא מומחה מס1 ....נו נו.
הוא פשוט היחיד שמוכר סטים מסחריים לקורג ברמה גבוהה מספיק, אם למשליוחנן ימכור (ובקרוב זה יקרה) לקורג אף אחד לא יסתכל על שפיץ, הכל ענין של יחסיות. -
@מייבין-באקורדים יוחנן מוציא את הסט שלו רק כשיהיה נעילה בקורג, וזה סתם לוקח הון עתק לשלם על נעילה לכל אורגן, וגם שזה בכלל לא יהיה נוח להשתמש עם סט שכל הדגימות שלו נעולות, וכל שינוי קטן שאתה רוצה לעשות עם הדגימות, אתה צריך לעשות דרך יוחנן, כבר עדיף יהיה לקנות טיירוס, ומן הסתם הסט שלו בטיירוס נשמע יותר טוב.