בואו נדבר על Native Instruments Kontakt 8.0.1, להורדה!
-
@שאמיל
מאיפה הורדת את הקונטקט?
אם מכאן אמור להיות סרטון הסבר -
@חכם_בלילה כתב בבואו נדבר על Native Instruments Kontakt 8.0.1, להורדה!:
@שאמיל אולי להסיר התקנה של הקונטאקט ואז להתקין שוב...
אגב בסרטון כתוב לא לפתוח מהקיצור דרך אלא רק מהתוכנה עצמה שאתה עובדה בה@שאמיל כתב בבואו נדבר על Native Instruments Kontakt 8.0.1, להורדה!:
כן. ברור. אנסה שוב
@המעבד-המתאבד כתב בבואו נדבר על Native Instruments Kontakt 8.0.1, להורדה!:
@שאמיל
מאיפה הורדת את הקונטקט?
אם מכאן אמור להיות סרטון הסברמכאן אין צורך בכל זה, והפריצה מתקינה גם את התוכנה בנפרד. (אבל היא משאירה את התוכנה המקורית גם כן, ועל כן צריך פשוט למחוק את קיצור הדרך למניעת תקלות).
זו גם הגירסה המעודכנת נכון להיום. (הגירסה שבתחילת האשכול היא אחת לפני האחרונה). -
@יעקב-מ-פינס כתב בבואו נדבר על Native Instruments Kontakt 8.0.1, להורדה!:
@איש-אחד
זה עובד עם הספרייות?ברור!
-
@איש-אחד זה גם מוריד את כל הספריות עם התוכנה?
וא"כ כמה זה שוקל?אותו הדבר כמו הגרסה הקודמת, הן מבחינת משקל והן מבחינת אופי ההתקנה.
השינוי היחיד הוא באופן הפריצה, שמגיע עם זה קובץ פריצה שאותו יש לפעיל כמנהל, והוא מתקין את התוכנה בגרסה פרוצה ומחליף גם את הפלאג הנמצא בתיקיית ה-VST.
אך בתוכנה עצמה (מה שמפעילים מחוץ לקיובייס/ FL) הוא רק מתקין גם גרסה פרוצה בנוסף לגרסה הרגילה ואינו מחליף את הקודמת, והוא יוצר לה קיצור דרך בשולחן העבודה שנראה מעט שונה. ועל כן פשוט למען הסדר הטוב יש למחוק את קיצור הדרך לתוכנה המקורית ולהשאיר רק את הפרוץ.
מקווה שהובנתי... -
@Yossile כתב בבואו נדבר על Native Instruments Kontakt 8.0.1, להורדה!:
@איש-אחד כבר כמה פעמים בימים האחרונים ניסיתי להוריד וזה מה שמופיע (ניסיתי בהפרשים של יותר מ24 שעות):
מאיפה, מכאן (מהמוזיקאי) או מהדרייב הזה?
כי ניסיתי להוריד ממנו הרגע וזה הוריד. -
@איש-אחד מהדרייב הזה, ניסיתי עכשיו עוד פעם והופיעה אותה שגיאה.
נסה לטעון מחדש, לפעמים זה עוזר.
יש מצב אתה מעל בRAR?כרגע לא נראה לי, זה קובץ בגודל יותר מג'יגה ויש לי נטסטיק.
אולי בהמשך, אם לא תסתדר. -
@איש-אחד כתב בבואו נדבר על Native Instruments Kontakt 8.0.1, להורדה!:
זה קובץ בגודל יותר מג'יגה
אחרי כיווץ?
ברור.
אם כך, נסה דבר כזה: התקן את מסייע ההורדות של נייטיב אינסטרומנט (נמצא כאן, צריך לפתוח אצלם חשבון אבל זה לא מזיק, רק מועיל...) ותוריד את זה משם. הוא יתקין לך את זה אוטומטית.
והנה קובץ הפריצה עצמו: Native.Instruments.Kontakt.8.Insiders'.Developers'.Edition.Patch.Only.Internal.v8.1.0 bobdule.TCD.exe
אתה לא צריך לחשוש, אני עושה את זה הרבה. זה עובד כך כ-99% מהמקרים. -
@איש-אחד מה שיש פה במוזיקאי הוא בלי כלללל הספריות
התוכנה לבד. (עם הכמה דברים המוזרים והבודדים שמגיעים איתה).
והיות והשאלה הזו חוזרת רבות, נחדד:
קונטקט היא כמו מערכת הפעלה. כמו שווינדוס לא מגיעה עם קיובייס מובנה וצריכים להתקין אותה בנפרד, כך קונטקט מגיעה כתוכנה לבד ללא חומר משלה (כמעט).
אך מה כן? היא נותנת בית לפלאגיני אינסטרומנט רבים שמפתחיהם לא יצרו להם פלאג עצמאי, והיא יצרה סוג של פרוטוקול שמאפשר לכל חברה החפצה בכך להפעיל את מוצריה דרך קונטקט.
כמובן שגם לנייטיב אינסטרומנט עצמה ישנם פלאגינים רבים והרחבות איכותיות מאוד לקונטקט, אך הם נמכרות בנפרד ואינם חלק מהחבילה שמגיעה עם התוכנה.
מקווה שהובנתי. -
@איש-אחד אתמול לא היה לי זמן להתקין את מנהל ההורדות והיום ניסיתי שוב להוריד מהדרייב וזה עבר אז אנסה להתקין ואעדכן בהמשך. בכ"א תודה רבה על הכל.
עריכה: ב"ה הצלחתי להתקין מהדרייב!!! אבל כשאני פותח את זה בתוכנה זה מה שמופיע לי:
יש שם עוד איזה קובץ שאני צריך להתקין או משהו (פשוט לא היה סרטון הדרכה אבל כן היה בפנים עוד קובץ RAR).
-
@איש-אחד אתמול לא היה לי זמן להתקין את מנהל ההורדות והיום ניסיתי שוב להוריד מהדרייב וזה עבר אז אנסה להתקין ואעדכן בהמשך. בכ"א תודה רבה על הכל.
עריכה: ב"ה הצלחתי להתקין מהדרייב!!! אבל כשאני פותח את זה בתוכנה זה מה שמופיע לי:
יש שם עוד איזה קובץ שאני צריך להתקין או משהו (פשוט לא היה סרטון הדרכה אבל כן היה בפנים עוד קובץ RAR).
@Yossile אתה צריך לפתוח רק דרך התוכנה שאתה עובד איתה (FL במקרה שלך)
כבר אמרתי שהקובץ הזה הואר של הפריצה.
צריכים להפעיל אותו כמנהל, ולהשבית קודם אנטי וירוס.
ואז אפשר לפתוח את זה גם דרך התוכנה עצמה, אבל רק דרך הקיצור שהוא מתקין.