בואו נדבר על Native Instruments Kontakt 8.0.1, להורדה!
-
Kontakt הוא כלי עזר חיוני עבור מוזיקאים, מפיקים ומלחינים רבים. גרסה 8.0.1, כמו גרסאות קודמות, מציעה מגוון רחב של תכונות שמשפרות את תהליך היצירה המוזיקלית.מה הופך את Kontakt 8.0.1 לכל כך מיוחד?
ספריית סאונדים ענקית: Kontakt מגיע עם ספריית סאונדים מגוונת ביותר, הכוללת כלי נגינה אקוסטיים, סינתיסייזרים, תופים, לולאות ועוד. ספרייה זו מאפשרת לך ליצור מגוון רחב של סגנונות מוזיקליים, החל ממוזיקה קלאסית ועד למוזיקה אלקטרונית.
עריכה עמוקה של סאונד: Kontakt מאפשר לך לערוך את הסאונדים ברמה עמוקה מאוד. תוכל לשנות את הגובה, את העוצמה, את האפקטים ועוד. זה מאפשר לך ליצור סאונדים ייחודיים לחלוטין.
מנוע סינתזה מתקדם: Kontakt כולל מנוע סינתזה מתקדם המאפשר לך ליצור סאונדים סינתטיים מורכבים. תוכל ליצור כל צליל שתוכל לדמיין, החל מצלילי מדע בדיוני ועד לצלילי טבע.
תמיכה במגוון רחב של פורמטים: Kontakt תומך במגוון רחב של פורמטים של קבצים, כך שתוכל לטעון את הסאונדים שלך מכל מקור.
תוספים: קהילת המשתמשים של Kontakt פיתחה מגוון רחב של תוספים שמוסיפים תכונות חדשות לתוכנה. תוספים אלה מאפשרים לך להרחיב את היכולות של Kontakt ולעשות דברים שלא חלמת עליהם.
מה חדש בגרסה 8.0.1?כל גרסה חדשה של Kontakt מביאה איתה שיפורים ותכונות חדשות. גרסה 8.0.1, סביר להניח, כוללת שיפורים בביצועים, תיקוני באגים, ותכונות חדשות קטנות שמשפרות את חוויית המשתמש.
למי מתאים Kontakt?
Kontakt מתאים למגוון רחב של מוזיקאים, החל מתחילים ועד למקצוענים. אם אתה מחפש כלי עזר שיאפשר לך ליצור מוזיקה מקצועית, Kontakt הוא בחירה מצוינת.
האם כדאי לשדרג לגרסה 8.0.1?
אם אתה משתמש בגרסה קודמת של Kontakt, שווה לבדוק את הרשימה המלאה של השינויים בגרסה 8.0.1 כדי לראות אם השיפורים והתכונות החדשות שווים את ההשקעה.
סיסמא: המוזיקאי
-
@המוזיקאי כתב בבואו נדבר על Native Instruments Kontakt 8.0.1, להורדה!:
האם כדאי לשדרג לגרסה 8.0.1?
בדגש על 8.0.1 ולא על 8.0.0 שהוא מלא באגים
-
@Studio-Bit @המוזיקאי
זה הקונטקט המלא?
כמה זה שוקל? -
@המעבד-המתאבד
את הספריות נעלה בנפרד, יקח קצת זמן כי שוקל המון -
להורדה
Native.Instruments.Kontakt.8.0.1נשלח לנטפרי לבדיקה
נפתח
-
@Studio-Bit כתב בבואו נדבר על Native Instruments Kontakt 8.0.1, להורדה!:
בדגש על 8.0.1 ולא על 8.0.0 שהוא מלא באגים
טוב שאתה אומר, כי באמת הפליא אותי שיוצאת תוכנה ובתוך שלושה ימים(!) יוצא לה עדכון גירסה...
מה למשל בעייתי שם? עוד לא הספקתי ליפול עם זה...@המעבד-המתאבד כתב בבואו נדבר על Native Instruments Kontakt 8.0.1, להורדה!:
זה הקונטקט המלא?
כמה זה שוקל?זו הגירסה המלאה של התוכנה ללא ההרחבות.
שוקל 1.17 GB (הם הוסיפו כמה ספריות אודיו ומידי קטנות שמגיעות מובנות בתוכנה, מה שהכפיל את גודל התוכנה בהשוואה לקונטקט 7). -
@איש-אחד כתב בבואו נדבר על Native Instruments Kontakt 8.0.1, להורדה!:
מה למשל בעייתי שם? עוד לא הספקתי ליפול עם זה...
לא יציב מביא לקריסות רבות של התוכנה
-
@המעבד-המתאבד
את הספריות נעלה בנפרד, יקח קצת זמן כי שוקל המוןמחכים...
-
הם הוסיפו כמה ספריות אודיו ומידי קטנות שמגיעות מובנות בתוכנה
לא ראיתי את זה בתוכנה...
יש מקום שאני יכול להוריד את זה? יש לזה שם?
תודה רבה -
@חכם_בלילה כתב בבואו נדבר על Native Instruments Kontakt 8.0.1, להורדה!:
הם הוסיפו כמה ספריות אודיו ומידי קטנות שמגיעות מובנות בתוכנה
לא ראיתי את זה בתוכנה...
יש מקום שאני יכול להוריד את זה? יש לזה שם?
תודה רבהלא, זה מובנה בתוכנה. לא מורידים את זה בנפרד.
כנס ב-insrument בקונטקט ותמצא אותם. -
התוכנה חינמית ונקיה מווירוסים?
-
@האש-שלי-תוקד ברור
-
@המוזיקאי אני לא הצלחתי לחלץ את הקובץ זה נתן לי להוריד את הקובץ ואחר כך חילצתי את הקובץ וניסיתי להתקין את הקובץ ורשם לי שיש שגיאה כי הקובץ לא חולץ עד הסוף וניסיתי עוד 2 פעמים להוריד וזה חזר על עצמו אם תוכל להדריך אותי איך להתקין את הקובץ אשמח מאד בברכת לילה טוב
-
@חכם_בלילה כתב בבואו נדבר על Native Instruments Kontakt 8.0.1, להורדה!:
@איש-אחד
זה רק מה שיש לי
(את המקהלה אני הורדתי את הפסנתר אני לא...)הפסנתר זה אחד מהחבילות החדשות שעליהן דיברתי.