בואו נדבר על Native Instruments Kontakt 8.9.0, להורדה!
-
יצאה גירסה 8.7.0.
עדכנתי את הפוסט הראשון.
יש לשלוח לבדיקה בנטפרי.
בברכת שנה טובה ומבורכת! -
וכרגיל, מיד לאחר מכן יוצא עדכון תחזוקה נוסף… (8.7.1)
עדכנתי את הפוסט הראשון,
יש לשלוח לבדיקה בנטפרי. -
אני התקנתי את הקובץ פריצה שהופיע למעלה, ותכלס התוכנה עדיין נמצאת על מצב דמו
מישהו יודע למה? -
אני התקנתי את הקובץ פריצה שהופיע למעלה, ותכלס התוכנה עדיין נמצאת על מצב דמו
מישהו יודע למה?@מייבין-באקורדים בשונה מבעבר (עד אמצע הגירסאות של קונטקט 7), יכולת לפרוץ את קונטקט עם פריצה אחת לכל הגרסאות.
החל מאמצע קונטקט 7 צריך לפרוץ כל גירסה עם הפריצה הייחודית לה. -
טוב, אז לאחר הרבה זמן (יחסית…) שלא ראינו עדכון מקונטקט,
יצא היום עדכון גרסה ל-8.8.0.
עדכנתי את הפוסט הראשון, והפעם הוספתי גם את הקישור ל-one drive לטובת משתמשי נטפרי.
שימוש פורה ומהנה!נ.ב. תיתכן בעיה בקובץ ההתקנה המצורף בקישור, מי שיש אצלו בעיה בהתקנה יכול להוריד דרך התוכנה של native acces ולפרוץ עם הקובץ שבקישור.
-
מישהו יכול להגיד לי איך אני מכניס לתוך התוכנה עצמה דגימות @איש-אחד
-
יצא עדכון גרסה בשבוע שעבר (8.8.1),
עדכנתי את הפוסט הראשון.
פתוח כבר בנטפרי! -
יצא עדכון גרסה (8.9.0).
עדכנתי את הפוסט הראשון.
יש לשלוח לבדיקה בנטפרי.
פורים שמח! -
@איש-אחד לא דיברו כאן שהם פשטו את הרגל?
-
@איש-אחד לא דיברו כאן שהם פשטו את הרגל?
@המעבד-המתאבד הם לא פשטו את הרגל, הם רק התחילו את התהליך.
הנה ציטוט (בתרגום גוגל לעברית) מתוך ההצהרה שפרסם ניק וויליאמס (מנכל NI):
אנו פועלים במרץ ובאחריות על מנת להבטיח עתיד בריא ובר קיימא מבחינה כלכלית עבור Native Instruments. כפי שראיתם, Native Instruments GmbH נכנסה לתהליך ארגון מחדש בגרמניה, וכך גם 3 מחברות האחזקה הגרמניות שאינן פעילות שלנו. מבחינה משפטית, הגשנו בקשות לפתוח בהליכי טרום חדלות פירעון עבור חברות אלו.
זה הכל.
זה אפילו לא חדלות פירעון, זה רק טרום חדלות, שזה אומר שהם עדיין לא נכנסו לתהליך עצמו אלא רק להתחלה שלו, והם עדיין מנסים ככל הנראה להציל את מה שאפשר להציל.בספוילר, ההצהרה המתורגמת המלאה.
אני רוצה באופן אישי להקדיש רגע להתייחס לחדשות האחרונות על Native Instruments.אנא היו סמוכים ובטוחים שהעסקים ממשיכים כרגיל ב- Native Instruments , iZotope , Plugin Alliance ו- Brainworx . מוצרי החומרה והתוכנה שלנו נותרו במכירה וזמינים להורדה והפעלה. הצוותים הנלהבים והמסורים שלנו כאן ותומכים בלקוחות כרגיל. במוצר ובהנדסה, אנו ממשיכים לפתח ולהשיק מוצרים ותכונות חדשים. צוות השותפויות של NKS שלנו ממשיך לעבד רישיונות Kontakt Player והגשות לשותפים של NKS.
אנו פועלים במרץ ובאחריות על מנת להבטיח עתיד בריא ובר קיימא מבחינה כלכלית עבור Native Instruments. כפי שראיתם, Native Instruments GmbH נכנסה לתהליך ארגון מחדש בגרמניה, וכך גם 3 מחברות האחזקה הגרמניות שאינן פעילות שלנו. מבחינה משפטית, הגשנו בקשות לפתוח בהליכי טרום חדלות פירעון עבור חברות אלו.
אנו מתמקדים במתן המשכיות ליוצרים, ללקוחות ולשותפים. נמשיך לשתף עדכונים ככל שיהיו בידינו.
אני בעצמי מוזיקאי לכל החיים, ומעריץ נלהב של Native Instruments כבר 25 שנה. המשימה שלנו לעורר השראה ולאפשר ליוצרים לבטא את עצמם באמצעות סאונד נמשכת.
(מקור)