הקול החדש עם מנחם טוקר בקול חי - כל העדכונים והדיונים!
-
פוסט זה נמחק!
-
26:57 יהודה בורן! הנה קישור מדוייק: https://youtu.be/job6AsRCkx4?t=1618 הוא הכי טוב בתחרות! מזכיר לי את משה חדד קליין בעונה הראשונה. נכון?
-
@יצחקי כתב בהקול החדש עם מנחם טוקר בקול חי - כל העדכונים והדיונים!:
26:57 יהודה בורן! הנה קישור מדוייק: https://youtu.be/job6AsRCkx4?t=1618 הוא הכי טוב בתחרות! מזכיר לי את משה חדד קליין בעונה הראשונה. נכון?
עדיין לא נגמר האודישנים אז אי אפשר לדעת
-
לתשומת לב המשתמשים היקרים,
היו כאן בשעתיים האחרונות הרבה דיבורים הגובלים בלשון הרע, כולל שמות וכו’.
להביע דעה זה בסדר, נכון שהדברים שנכתבו היו בחלקם פריקת כאב על מאורעות מסוימים, אך כל זאת בינכם לבין עצמכם. כאן זהו פורום ציבורי. שימו לב שאנשים נוספים קוראים את מה שאתם כותבים, ואנו כיהודים שומרי תורה ומצוות מחוייבים לדברי תורתנו הקדושה (ולהבדיל לתקנון הפורום…) האוסרת שיח מעין זה.לבינתיים מחקתי את הפוסטים שעברו גבול, ונבקש בכל לשון של בקשה שדברים מעין אלו לא יישנו.
באם הדבר יחזור על עצמו נאלץ לנעול את האשכול עד להודעה חדשה.
בתקווה להבנה והמשך שבוע טוב לכולם!! -
התפרסם בפרוג-זו הסיבה שהיה השבוע 4 מתמודדים:
ביום חמישי האחרון בתוכנית ‘זמן אויר’ מנחם אמר שהיו 5 מתמודדים (אגב זה המספר הקבוע לכל התחרות לא 4)
אבל אחרי שצילמו הכל וערכו את התוכנית, מישהו מהמשפחה של המתמודד החמישי התקשר להפקה ואמר שהוא לא מסכים שיעלו אותו ושיורידו אותו בכלל מהפרק (הערכה שלי שהוא קלט שהוא לא טוב ושהוא לא יעלה אז פשוט הוא רצה לחסוך את הפדיחה ) אני חושבת שמנחם פשוט בא לקראת כי אין שום התחייבות להסכים להוריד מתמודד כי הוא יודע שהוא בא לקראת זה, אבל כנראה שם הוא היה ברגישות יתר… -
אגב…
בפרק הראשון איצי ברי סיפר על השיר “אהבת תורה” שהוא שינה טיפה את המהירות וזה משהו שאי אפשר להרגיש,
אבל לי הוא ענה תשובה על משהו שהציק לי לפני שנתיים…
בשעתו בניתי על זה פלייבק, והיות שרציתי שיהיה תואם למקור, חיפשתי את ה BPM המדויק, וואו כמה שברתי על זה את הראש בסוף בחרתי BPM לבד אבל התבאסתי מזה שלא הצלחתי למצוא את המקורי
אבל האמת שתכל’ס הוא צדק שזה שינוי שלא מרגישים, לא זיהיתי את זה שבאמצע השיר הטמפו משתנה, וגם לא חלמתי שמישהו ינסה לעשות כזה דבר - לעשות כל בית בBPM שונה
-
@מרדכי-S בקורס קיובייס של אורן אמיתי הוא אומר את זה שלפעמים כדאי בין הבית לפזמון להוזיז בקטנה את ה BPM משהו כמו הפרש של 5 BPM וזה מוסיף נופך לשיר…
שם הוא אומר שעושים את זה בהרבה הפקות שהפזמון יותר מהיר מהבית בסביבת 5 BPM וזה מוסיף חיות ודרמה שלא יהיה סטטי מידי…
-
@jcr-yuc
יש מצב שהוא ינצח אולי?רק ה יודע מה יהיה ומי ינצח --התחרויות האלה מלאות הפתעות נגד ההגיון
אבל נראה על פניו שליהודה בורן יש סיכוי מעשי ביותר – מועמד רציני לזכיה
שר יפה --נראה טוב --ליטאי – צעיר נחמד ומקסים עם ענווה טבעית
מזכיר בסגנון את משה קליין חביב הקהל
זה בעיקרון מה שהשופטים מחפשים ואוהבים לראות במנצח
אבל כבר אמרו השופטים בתכנית הקודמת
שלטובת עתידו המקצועי אולי עדיף שלא לנצח – ואז יצליח יותר