Kits AI | אתר לשינוי קול הזמר
-
שלום, רציתי לשתף אתכם באתר מעניין מאוד שמאפשר להחליף את הקול של הזמר לקול של זמר אחר
כתובת האתר היא kits.ai
מדריך איך להשתמש באתר יש בסרטון הזה וכן יש גם את הסרטון הסופי של איך זה יצא כאןשימו האתר מגביל לשני זמרים ו-15 דקות של שיר בַּכְּלָלִי ולא ניתן למחוק שירים שיצרתם, אני מציע לפני שמעלים את השיר בקול הזמר שאותו אתם רוצים לשנות - לצמצם קטעים ריקים בשיר בתוכנה שמובאת בהמשך הסרטון וכן לאחר שנגמר לכם הדקות ניתן למחוק את הזמר ולעלות אותו מחדש וזה מוחק את השירים שנוצרו באותו זמר שנמחק
בהצלחה!
הסרטונים נוצרו ע"י משה נחמן בבייב mnb
וכן שירים שאני יצרתי
יוני זי שר ברוך שלום בלסופסקי - LORD.mp3
יוני זי שר מרדכי שפירא - אשירה.mp3 -
@יאיר-ישראל
וואלה -אחלה פטנט
אני יכול לקחת אחד השירים שלי -- ולשנות לאברהם פריד
ויאללה --700k צפיות -
שמילי אונגר מבצע את לשם שמים של יעקב שוואקיAI Voice Changer - Convert your voice with Kits.AI.mp3
-
@ח-א כתב בKits AI | אתר לשינוי קול הזמר:
שמילי אונגר מבצע את לשם שמים של יעקב שוואקיAI Voice Changer - Convert your voice with Kits.AI.mp3
חמוד...
אבל הוא לא יודע לשים את זה אחד על אחד, הוא רק החליף את הקולות, אז זה נשמע כאילו שמילי מציג את שוואקי...
זה נשאר באותו סגנון שירה, כשבעצם במקור סגנונות השירה של שניהם הפוכים- שמילי "אוכל" את השיר ושוואקי נוטה מאוד למרוח את ההברות והתנועות. -
@איש-אחד כתב בKits AI | אתר לשינוי קול הזמר:
חמוד...
אבל הוא לא יודע לשים את זה אחד על אחד, הוא רק החליף את הקולות, אז זה נשמע כאילו שמילי מציג את שוואקי...
זה נשאר באותו סגנון שירה, כשבעצם במקור סגנונות השירה של שניהם הפוכים- שמילי "אוכל" את השיר ושוואקי נוטה מאוד למרוח את ההברות והתנועות.נכון, זה החיסרון העיקרי.
-
אשמח לסרטון או צילום מסך איך עשית את זה
-
@איש-אחד כתב בKits AI | אתר לשינוי קול הזמר:
חמוד...
זה נשאר באותו סגנון שירה, כשבעצם במקור סגנונות השירה של שניהם הפוכים- שמילי "אוכל" את השיר ושוואקי נוטה מאוד למרוח את ההברות והתנועות.צודק זה נשמע כמו סלט, זה לא החליף את הקול