אורגני ימאהה החדשים
-
@הגברה-RCF הם כבר הגיעו לארץ?
-
@הגברה-RCF תן שמות של חניות..
-
@החפץ-בעילום-שם-0 בקרוב...
השאלה מתי... -
@חכם_בלילה צודק ואגב אין אופצייה להזמין מחו"ל??
-
@החפץ-בעילום-שם-0 לא שווה לקחת סיכון...
אחריות זה דבר חשוב... ולהתסבך עם אחריות בחו"ל זה לא הכי כיף..
הכי טוב זה לקנות בארץ עם אחריות...
הבאסה שזה יקח זמן עד שיגיע לארץ.. -
חברה לידע כללי מי שקונה מכלי זמר ידע שחברת ימאאה כלי זמר קנו אותה לכן עדיף לקנות מכאן ובעיקר כלי זמר כי יש להם אחריות על כל אורגני ימאאה לגבי שאר האורגנים איני יודע כי מנהל בכלי זמר אמר לי
-
@האש-שלי-תוקד אבל זו חנות מאוד יקרה
-
@יועץ-המוזיקה נכון דרך אגב אתה יכול טיפה להוריד אותם במחיר וגם שיש לך בעיה באורגן הם הגב שלך מול ימאאה במקום שאתה מתנהל מול ימאאה כלי זמן שוברים את הראש מולם ככה אמר המנהל שלהם ונראה לי שהתאריך האחריות שלהם הוא יחסית גדול לא זוכר כמה אבל הם ממש נחמדים
-
-
פוסט זה נמחק!
-
@האש-שלי-תוקד כתב באורגני ימאהה החדשים:
הסניף של כלי זמר נמצא בראשון לציון
יש להם המון סניפים ברמת גן בירושלים וכו'
-
@יועץ-המוזיקה כן יש להם מלא סניפים בארץ הם בפריסה ארצית אני דברתי עם מנהל הסניף ברשל''צ רח סחרוב
-
עד שהם מגיעים לכלי זמר זה לוקח הרבה זמן לג'נוס 2 לקח כמעט שנה אפי' יותר נראה לי
עד שהוא הגיע לכלי זמר ביבוא רשמי....
לכן לא בטוח שווה לחכות לזה.. -
@חיים-וינגרטן כתב באורגני ימאהה החדשים:
עד שהם מגיעים לכלי זמר זה לוקח הרבה זמן לג'נוס 2 לקח כמעט שנה אפי' יותר נראה לי
עד שהוא הגיע לכלי זמר ביבוא רשמי....
לכן לא בטוח שווה לחכות לזה..עולה גם מאוד יקר הגנוס 2 לדעתי
-
א. ממליץ על כלי זמר יש הדרכה בחינם ומקצבים חסידיים פריילעאך וכו'.. די נחמדים בשביל מתחילים
ב. האם יש הבדל רציני בין הגרסאות (720 ו920) אישית אני חושב שאין ממש הבדל כמו בדגמי ה900 וה700 של ימאהה
ג. והאם זה שונה מה900 וה700 (כי בסרטון של ימאהה על זה רואים שיש סאונדים אחרים לפסנתר ועוד כל מיני דברים טכניים אבל לא באמת פרקטיים לשימוש) -
@י-פ כתב באורגני ימאהה החדשים:
א. ממליץ על כלי זמר יש הדרכה בחינם ומקצבים חסידיים פריילעאך וכו'.. די נחמדים בשביל מתחילים
חברים דייי
בכל מקום אחר יש בדיוק אותו דבר אם לא יותר,
כלי זמר בחיים לא ייתן לכם דגימות של פריילאך הם בכלל לא מבינים את הצורך האמיתי של הצרכן החרדי,
הדרכה בכל מקום אחר גם יתנו לכם,
ובכלל כמו שכתבו שהסחורה מגיע אליהם הכי מאוחר מסיבה פשוטה שהם היבואנים של ימאהה ואסור להם לקחת מיבוא אישי וכו'
אז הם צריכים לחכות עד שימאהה העולמית תיזכר בהם...