יצא לאויר העולם Cubase 14
-
@Studio-Bit למען ה'....
יש ענין שאני ימחק את 13 ויוריד את 14? -
@חכם_בלילה כתב ביצא לאויר העולם Cubase 14:
יש ענין שאני ימחק את 13 ויוריד את 14?
זה גירסה יציבה בלי קריסות יתכן פה ושם באגים קטנים אבל בהשוואה לקיובס 13 שהגירסה הראשונה שלו הייתה זוועת עולם אין מה לחשוש...
-
@Studio-Bit אבל עד כמה זה באמת הבדל משמעותי בשבילי שאני מתחיל רק בקיובייס?
-
@חכם_בלילה אין בעיה שתעבוד גם על קיובס 5 שזו הגירסה הכי יציבה של קיובס מאז ומעולם. תלוי בך...
-
@Studio-Bit ויש כבר גירסה פרוצה?
-
@Studio-Bit ויש כבר גירסה פרוצה?
הפריצה הקודמת תקפה גם לגבי הנוכחית.
ואתה יכול להשתמש ב-14 ולהסיר את 13 בלי לחשוש, רק ממליץ להיכנס ב-studio / plug in manager (שנמצא למעלה) ולהפעיל את הכפתור של VST2 (כיון שבברירת מחדל 14 לא תומך יותר בזה).
אגב, אחת המעלות שהתחדשו ב-14 הינה שאפשר לעבוד על אותו פרוייקט גם בווינדוס וגם במק. בשלב זה עדיין אין תמיכה באוטומציות, אך הם מבטיחים ליישם את בהמשך. -
@Yossile כתב ביצא לאויר העולם Cubase 14:
@איש-אחד כתב ביצא לאויר העולם Cubase 14:
אפשר לעבוד על אותו פרוייקט גם בקיובייס וגם לייצא אותו לכל תוכנה אחרת (כן, גם ל-FL...).
פירוט בקשה???
כשאתה מייצא קובץ כזה (ראה תמונה) הוא מוציא לך קובץ שניתן לעבוד עימו בכל פלטפורמה. (לא ניסיתי, כך בכל אופן הם מבטיחים).
-
@Yossile כתב ביצא לאויר העולם Cubase 14:
אפשר לעבוד על אותו פרוייקט גם בקיובייס וגם לייצא אותו לכל תוכנה אחרת (כן, גם ל-FL...).
פירוט בקשה???
טעיתי, הכוונה בין פלטפורמות (בין ווינדוס למק) ולא בין תוכנות. מעבר בין תוכנות עושים בעזרת ייצוא קובץ OMF וזה קיים כבר שנים, אך זה מייצא רק מיקומי קבצים ולא פלאגינים וכדו'. (חוסך למשל בשליחה למיקס, שאין צורך להושיב את כל הפרוייקט מחדש. אבל לא לכולם זה נוח.)
עדכנתי את הפוסטים למניעת טעויות. -
פוסט זה נמחק!
-
@SHLNX @Studio-Bit @איש-אחד
מחילה על התיוג אבל איך אני יכול להסיר את הגירסה שיש לי של קיובייס בצורה הכי טובה שיש?
תודה רבה על הכל!! -
@חכם_בלילה כנראה דרך
ווינדוס - אפליקציות ותוכנות - ואז תחפש את קיובייס ואז הסר -
@SHLNX @Studio-Bit @איש-אחד
מחילה על התיוג אבל איך אני יכול להסיר את הגירסה שיש לי של קיובייס בצורה הכי טובה שיש?
תודה רבה על הכל!!לדעתי, הכי טוב עם ריבו (תוכנה להסרת תוכנות - תוריד את הגירסה הניידת).
בהצלחה! -
רק ממליץ להיכנס ב-studio / plug in manager (שנמצא למעלה) ולהפעיל את הכפתור של VST2
אני ממליץ שלא לעשות את זה. כבר כתבתי כמה פעמים שזה פורמט ישן שמכביד על המשב ועל התוכנה. לא סתם זה הולך לצאת מהשוק...
-
כשאתה מייצא קובץ כזה (ראה תמונה) הוא מוציא לך קובץ שניתן לעבוד עימו בכל פלטפורמה. (לא ניסיתי, כך בכל אופן הם מבטיחים).
בנתיים זה עובד עם 2 תוכנות סטודיו וון וביטווג. ובתקווה שפרוטולס גם יתמכו בפורמט הזה בעתיד
-
@Benaya כתב ביצא לאויר העולם Cubase 14:
מצרף סרטון של מה שחדש בקיובייס 14 - כאן. שלחתי לבדיקה...
נפתח!!
-
טעיתי, הכוונה בין פלטפורמות (בין ווינדוס למק) ולא בין תוכנות. מעבר בין תוכנות עושים בעזרת ייצוא קובץ OMF וזה קיים כבר שנים, אך זה מייצא רק מיקומי קבצים ולא פלאגינים וכדו'. (חוסך למשל בשליחה למיקס, שאין צורך להושיב את כל הפרוייקט מחדש. אבל לא לכולם זה נוח.)
עדכנתי את הפוסטים למניעת טעויות.לא טעית. הכוונה להעביר פרויקטים בין תוכנות. פורמט הOMF הוא פורמט ישן. כעת ניתן להעביר פרויקטים שלמים עם הפלאגינים שלהם שזה דבר מבורך וכמו שכתבתי ברגע שפרוטולס יתמכו בפורמט הזה כבר זה יהיה אדיר כי אני מקליט בפרוטולס וממקסס בקיובס כך שזה נחמד להעביר ערוצים בצורה נוחה.