-
@Studio-Bit כן, זה מה שחשבתי לעצמי - בגלל שזה היה מבצע מטורף הם לא יתנו גם שדרוג חינם…
בסדר, נחכה שיהיה מבצע על העדכון… גם ככה רק לפני חודש התחלתי ללמוד את קיובייס לעומק וזה לאט לאט נהיה יותר ויותר מגניב -
@איש-אחד כתב ביצא לאויר העולם Cubase 14:
מעניין, כי ניסיתי את זה על ריפר והיא לא הבינה מה אני רוצה ממנה.
שים לב כתבתי כבר בפעם השלישית זה נתמך רק ע’'י 2 תוכנות בנתיים : Bitwig. Studio One ולאט לאט זה יכנס
-
כתב ב9 בנוב׳ 2024, 22:16 נערך לאחרונה על ידי
אפשר קישור לפריצה של קיובייס?
-
-
DigitalAudioכתב ב10 בנוב׳ 2024, 21:11 נערך לאחרונה על ידי CUBASE 11 באוק׳ 2024, 22:20
@Studio-Bit יש לי בעיה בקיובייס כבר מגרסה 12 אני חושב,
כל פעם שאני פותח את ה-Lower Zone נעלם לי הסרגל התחתון גם כאשר אני סוגר את ה-Lower Zone,
לפי מה שהבנתי זה קשור לגודל המסך שלי ובאמת כשנכנסתי להגדרות המחשב ושיניתי את הקנה-מידה ל-100% במקום 150% - זה הסתדר,השאלה היא האם אפשר להגדיר בקיובייס איפשהו שיהיה מותאם למסך קטן יותר, או לפחות שכשאפתח את קיובייס הקנה-מידה יעבור ל100 וכשאצא מקיובייס זה יחזור ל150,
אשמח אם תוכל לעזור לי!
-
מאסטרכתב ב10 בנוב׳ 2024, 21:15 נערך לאחרונה על ידי Studio Bit 11 באוק׳ 2024, 22:16
@Cubase אני אנסה לשחזר את הבאג אצלי ולבדוק. בכל אופן כאן מגדירים את הרזולוציה של התוכנה:
-
@Studio-Bit תודה, שמתי על -50% ועכשיו זה ממש קטן אבל עדיף מכלום
-
@Cubase תבדוק האם הקיובס נמצא במסך מלא (אפילו שזה נראה מסך מלא לא תמיד זה לחוץ)
-
DigitalAudioכתב ב11 בנוב׳ 2024, 21:17 נערך לאחרונה על ידי CUBASE 11 בנוב׳ 2024, 22:21
@Studio-Bit אני על מסך מלא, כוונתי שהתוכנה קטנה מדי למסך שלי
-
-
כתב ב9 בפבר׳ 2025, 9:25 נערך לאחרונה על ידי
@Studio-Bit אתה מבין בקיובייס טוב?
-
-
כתב ב9 בפבר׳ 2025, 10:02 נערך לאחרונה על ידי אורגו מדלי 2 בספט׳ 2025, 11:07
@Studio-Bit איפה למדת??
-
מאסטרכתב ב9 בפבר׳ 2025, 10:34 נערך לאחרונה על ידי Studio Bit 2 בספט׳ 2025, 11:34
@אורגו-מדלי כתב ביצא לאויר העולם Cubase 14:
איפה למדת??
בערוץ היוטיוב של סטיינברג יש לייב עם אחד החזקים שלהם, שמה ניתן לשאול שאלות על כל מה שעולה לך למוח בקיובס. הייתי רואה את זה במרתון פסיכי… (בגלל שזה סגור בנטפרי הייתי מבקש ממישו שיוריד ויביא לי את זה)
אם תראה את זה מובטח לך שאתה מאסטר… כל סשן כזה הוא בערך 3 שעות הוא גם סידר אתר מיוחד שמה הוא ריכז את כל השאלות מדובר בידע מטורף… -
כתב ב9 בפבר׳ 2025, 10:39 נערך לאחרונה על ידי
@Studio-Bit עלה לך כסף?
-
כתב ב9 בפבר׳ 2025, 10:42 נערך לאחרונה על ידי natinati 2 בספט׳ 2025, 11:42
@Studio-Bit אתה יכול להעלות קישור?!
-
פוסט זה נמחק!
-
חסום לי. אם יש לך פשוט תחפש CUBASE
-
@natinati @אורגו-מדלי יש לך כאן - זה הערוץ יוטיוב של קיובייס ויש להכל כתוביות ככה שזה מעולה.
וכמובן דרך פה …
אפשר גם דרך הדף הזה - כל מיני נושאים שיכולים לעניין אותך…
-
@Benaya איזה מלך זה פתוח בנטפרי
לא ידעתי…
שלחתי לבדיקה את הלייב האחרון בפברואר -
@natinati
שים לב הוא לא מלמד איך להקליט\ליצור מוזיקה\למקסס הוא פשוט מלמד קיובס. כך שאם אתה רוצה ללמוד את הדברים האלו זה לא המקום. רק שהוא מכיר את קיובס טוב והוא מסביר איך לעבוד עם התוכנה.
76/87