העברת צליל מאוזן לאוזן ב-FL studio
-
@הגיטריסט מעולה אז אתה אמור לשמוע את הסאונד עובר מצד לצד (אם אתה רוצה שזה יהיה יותר מעניין ופחות לינארי אתה יכול להזיז קצת את הנקודה האמצעית והסאונד יזוז קצת שונה).
-
@Hagai-Habani
והאוטומציה הזאת בעצם מזיזה את כל מה שנמצא בערוץ מספר 12 מאוזן לאוזן? -
@הגיטריסט את כל מה שנמצא באותו ערוץ שעלי האוטומציה אבל רק איפה שסימנת. לדוג' אם האוטומציה מתחילה בתיבה 15 ונגמרת בתיבה 17 אז זה ישפיע רק על 2 התיבות האלו. אם תרצה שזה יחזור במקום אחר אתה יכול לכתוב (או להעתיק) את אותה אוטומציה איפה שאתה רוצה.
-
@Hagai-Habani כתב בהעברת צליל מאוזן לאוזן ב-FL studio:
@הגיטריסט יש גם את PanCake של Cableguys (היוצרים של Kickstart ו-Shaperbox)
חינמי, ממש מומלץ. אני משתמש בו הרבה.באייבלטון יש לך את ה AUTO PAN (למרות שב PanCake אפשר ליצור עקומות משלך).
יש ב FL STUDIO אפקט שנקרא PanOMatic, אם אני לא טועה אפשר לעשות בו צידוד אוטומטי.
-
@SHLNX כן. ידוע.
אני משתמש בו בגלל הגמישות שלו וגם אני עובד גם בקיובייס וגראג'בנד אז שם אני משתמש בו יותר.
ממש נוח. -
אני משתמש בפנר המובנה של התוכנה ואם בא לי משהו מורכב יותר אני משתמש ב PanMan או ב Brauer Motion תלוי בעניין.
-
@SHLNX ממש הייתי רוצה את PanMan אבל הם בתשלום והpancack ממש נוח אז לא ראיתי צורך לקנות.
אגב, יש לי את הPan-V של Rodes. הוא ממש נוח אם אתה מחפש ליצור אפקט תנועה כמו בפסנתר חשמלי אבל הוא לא כ"כ נוח ליצור בו Paning בשביל דברים בסטייל אחר. -
@SHLNX ממש הייתי רוצה את PanMan אבל הם בתשלום והpancack ממש נוח אז לא ראיתי צורך לקנות.
למה אתה לא משתמש בפרוץ?
-
@דוד-משה אני מעדיף לקנות.
אם ממש אין לי ברירה אני משתמש בפרוץ. -
@דוד-משה אני מעדיף לקנות.
אם ממש אין לי ברירה אני משתמש בפרוץ.פששש...
אתה אדם ישר! אנחנו מעריכים אותך! -
@איש-אחד זה לא רק עניין של ישרות.
זה גם עניין של תמיכה טכנית, עדכונים, פחות באגים וכו'
אבל גם אני לא חושב שזה ראוי להשתמש במשהו שעבדו עליו ולא לשלם עליו. (כמובן אם זה חינמי אז הכי טוב