הדיליי הכי טוב בעולם - הוא בכלל חינמי?! | Deelay
-
@יוחנן-בלייך כתב בהדיליי הכי טוב בעולם - הוא בכלל חינמי?! | Deelay:
להורדה חינמית
הקובץ באתר נשלח לבדיקה בנטפרי. עריכה: נפתח.
-
אלו פיצ’רים שאת חלקם אפשר למצוא בפלאגינים יקרים, ואת כולם יחד אין בשום פלאגין למיטב ידיעתי. רק בפלאגין החינמי הזה.
את כל הפיצ’רים האלה והרבה יותר מזה יש בדיליי של Valhalla, אמנם לא חינמי אבל מחיר סופר נגיש וממשק משתמש עוד יותר נגיש כיאה ל Valhalla , זה עוד בלי לדבר על איכות הסאונד המפורסם של החברה והאלגוריתמים החדשים שנוספים כל תקופה (עדכון חינם לכל החיים), ממליץ בחום למי שלא הכיר…
-
@SHLNX כתב בהדיליי הכי טוב בעולם - הוא בכלל חינמי?! | Deelay:
את כל הפיצ’רים האלה והרבה יותר מזה יש בדיליי של Valhalla
בפעם האחרונה שבדקתי, בדיליי של וולהלה אין כפתור “Duck”, שזה החידוש הגדול (והדי פשוט) שיש בפלאגין ששלחתי, שחוסך כ"כ הרבה עבודה.
אבל כן, הדברים של וולהלה מעולים.
-
בפעם האחרונה שבדקתי, בדיליי של וולהלה אין כפתור “Duck”, שזה החידוש הגדול (והדי פשוט) שיש בפלאגין ששלחתי, שחוסך כ"כ הרבה עבודה.
אבל כן, הדברים של וולהלה מעולים.
יש כן Dock במודולים השונים. אך אני אישית לא מתחבר ולווללה עם כל הופנטיצאל האדיר שיש לו אף פעם לא הצלחתי להוציא ממנו את מה שאני רוצה… אני אבדוק עכשיו את מה שהעלית כאן ואולי באמת אתה צודק הדיליי הטוב ביותר הוא דווקא חינמי… (מה גם שהוא בפורמט VST3)
אבל כן כל הבעיות שלך כי אתה לא משתמש בקיובס שיש להם ריוורב ודיליי עם DOCK וחצמזה שדרך המודולציות ניתן לכוון DOCK לכל פלאגין… כן אני יודע אבלטון סטודיו וואן…
ואחרי בדיקה הוא פלאגין מהמם וברור ליצירת קצב רידמי אהבתי. -
@Studio-Bit
כל מה שאתה מציע זה אופציות, כמובן שתמיד אפשר גם לעשות שליחה ועל זה סיידצ’יין מהסורס…
אבל אני מדבר על אופציה הכי נגישה ופשוטה לעין שאני מכיר, לדעתי כל החברות היו צריכות לעצב ככה. -
לדעתי כל החברות היו צריכות לעצב ככה.
הדייילי שהעלית כאן הוא גם מאד נקי ומדויק דבר שגם הייתי רוצה בעוד פלאגינים…
-
@Studio-Bit
וגם לא הרחבתי על המודולים שיש בתחתית הפלאגין, שלא יביישו את וולהלה. על כשמונה סוגי דיסטורשן על האות הרטובה, אפשרות ל"טייפ", הרחבת סטריאו נוספת, ועוד ועוד. -
@Studio-Bit
זאת חברה נהדרת עם המון פלאגינים נהדרים וחינמיים. תחפש Sixth Sample. כולם מעוצבים ומרגישים מדהים כמו הדיליי הזה.