משתמש מתקדם ב FL
-
@shimix-dj פחות או יותר
-
@Y-GOTLIB
-
זוכרים את הרמיקס שהתחלתי לתהילתך ברבים?
אז זהו שאני רוצה לסיים את זה
מה אתם אומרים על הקטע הזה?
דרופ אחרון.mp3 -
@shimix-dj מצוין אבל לדעתי צריך קצת יותר נפח, זה קצת יבש מידי.
-
ר רה מינור התייחס לנושא זה
-
@shimix-dj א. איך אני יכול לחבר את האורגן שלא יהיה מקלדת שליטה אלא את האורגן כמות שהוא?
ב. כשאני מקליט מיקרופון אז יש לי רעש סטטי חזק (שנשמר בהקלטה כמובן) איך אפשר לסדר את זה? (אני משתמש עם מיקסר אולי
זה קשור)
ג. למה הקולות הקלאסיים (כינורות פסנתר וכו, לא זוכר את השם של התיקיה) כאלה דפוקים, ומה אפשר לעשות כדי לשפר אותם?
תודה רבה -
@חיק כתב במשתמש מתקדם ב FL:
ב. כשאני מקליט מיקרופון אז יש לי רעש סטטי חזק (שנשמר בהקלטה כמובן) איך אפשר לסדר את זה? (אני משתמש עם מיקסר אולי
יש לך כרטיס קול?
@חיק כתב במשתמש מתקדם ב FL:
ג. למה הקולות הקלאסיים (כינורות פסנתר וכו, לא זוכר את השם של התיקיה) כאלה דפוקים, ומה אפשר לעשות כדי לשפר אותם?
צריך לחפש פלאגין טוב
-
@חיק אני פחות מבין במיקסרים, אבל במציאות אני רואה שקלידנים משתמשים בכרטיס קול להקלטה גם אם יש להם את המיקסר הכי מתקדם
פלאגין זה הרחבה לתוכנה, שצריך להתקין אותה בנפרד, הסאונדים שאתה ראית בFL זה הפלאגינים שמגיעים עם התוכנה, אבל כמובן שיש יותר איכותיים, תלוי מה אתה מחפש, זה קטגוריה בפני עצמה כאן בפורום
-
@רה-מינור כתב במשתמש מתקדם ב FL:
אני פחות מבין במיקסרים, אבל במציאות אני רואה שקלידנים משתמשים בכרטיס קול להקלטה גם אם יש להם את המיקסר הכי מתקדם
-
@חיק אם עדיין לא ראית את הפוסט הקודם
@הגיטריסט כתב במשתמש מתקדם ב FL:
@רה-מינור כתב במשתמש מתקדם ב FL:
אני פחות מבין במיקסרים, אבל במציאות אני רואה שקלידנים משתמשים בכרטיס קול להקלטה גם אם יש להם את המיקסר הכי מתקדם
-
@לבן-הארמי תלחץ על הקובץ ותגדיר strech pro.
-