מידע על אורגני ימאהה
-
אני מעוניין לקנות פעם אחת ולתמיד אורגן טוב דא עקא שכמה שניסיתי לברר לא עלה בידי להבין איזה אורגן יהיה בשבילי הכי טוב אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית…
אני מעוניין באורגן לשימוש ביתי+אירועים משפחתיים בקטנה כשבע ברכות וכדו’, אבל מכיון שיש לי אוזן רגישה למוזיקה שהיא לא הכי אני צריך אורגן שיישמע (לא דווקא מבחינת הסאונד אלא) מבחינת התוצאה של הצליל-דגימות והמקצבים כמו טיירוס וכדו’, אני לא צריך אופציות של בניית מקצבים וכו’ אלא נטו את הנגינה שאני יוכל לפתוח את האורגן ולהתחיל לנגן בלי הרבה קישקושים ובלבולים אבל שהתוצאה תהיה משובחת-יש למישהו מושג מה הכי טוב?
PSR S 750/770- האם אפשר להכניס שם צלילים חיצוניים?
אורגן אחר?? -
@מגנט-עמדות-מחשב מה התקציב שלך
-
@מגנט-עמדות-מחשב
אני ממליץ על ימאה PSR SX720 החדש
עם פונקציות יותר מהטיירוס
קומפקטי ועולה רק בסביבות 6 -
@רבקה-מנדל
עדיפות לאזור ה3500 מקסימום 5000. -
@המעבד-המתאבד
מעדיף יד שניה (הן מבחינת התקציב והן מבחינת שאני יקבל את זה כבר עם מקצבים ודגימות -
@מגנט-עמדות-מחשב אולי מדלי
-
@מגנט-עמדות-מחשב
קח SX700 -
@המעבד-המתאבד
הבעיה שלא נראה לי שיש להשיג כזה דבר במחיר כזה (כולל מקצבים)-אם אתה יודע על מישהו כזה -אדרבה תגיד לי -
@מגנט-עמדות-מחשב תבדוק מה יש לביט פלוס להציע
-
ביט פלוס יחסית יקר.
אבל לא משנה כרגע איפה אפשר בדיוק להשיג אלא מעניין אותי יותר הסקירה על האורגנים בעיקר PSR S 750.770.970.975 וכן SX 700 ובאיזה דגמים מתוכם אפשר להכניס גם דגימות וצלילים חיצוניים -
@מגנט-עמדות-מחשב אני ממליץ על אורגן מסדרת psr-SX הם חדשים עם איכות סאונד טובה יותר
-
אני ידגיש קצת את השאלה שלי
אני מנגן על אורגן “נטו ורק” בשביל תחביב, אני לא מחפש לבנות מקצבים, לעשות פלייבקים וכו’ אלא אך ורק לשים אצבעות על המקלדת ולנגן, אבל האוזן שלי מאד רגישה למוזיקה שהיא לא הכי ולכן אני חייב מקצבים וצלילים(דגימות) טובים ותותחים, ולכן השאלה האם אני צריך להשקיע על אורגן יקר בסדרה של SX ואם כן האם לדוג’ גם דגם SX 600 יענה על הצרכים שלי או שאפשר להסתפק גם ב S ואם כן איזה דגם מומלץ לזה -
-
מקפיץ שוב…