אתר THOMAN לכלי נגינה וציוד
-
https://www.thomannmusic.com/
מישהו מכיר את האתר הזה?
מישהו קנה שם?
מישהו מכיר מישהו שקנה שם?
אשמח לכל מידע וחוות דעת
תודה רבה -
אם אתם נכנסים לאתר כדאי לשנות לישראל בצד ימין למעלה
זה מחשב אוטומט את הדולר לשקל -
@אוריה-אדרעי שים לב שהם לא שולחים לארץ מוצרי ימאהה…
Sadly we cannot deliver Yamaha products to your country of choice. Please consider products of a different manufacturer or switch to another delivery country. If we can assist you in this or any other matter, please get in touch by e-mail.
ותרגום
למרבה הצער, איננו יכולים לספק מוצרי ימאהה לארץ הבחירה שלך. אנא שקול מוצרים של יצרן אחר או עבור למדינת משלוח אחרת. אם נוכל לסייע לך בעניין זה או בכל עניין אחר, אנא צור קשר במייל. -
@חכם_בלילה כן אני יודע אבל חוץ מימאהה יש שם עוד אלפי מוצרים וגם לאו דוקא קלידים
אני ספציפית מחפש לקנות הגברה -
@אוריה-אדרעי ימאהה ג’נוס 2 עולה 12,000 שם, וזה נשמע לי הזוי כי בארץ עולה 20,000 https://www.thomannmusic.com/intl/yamaha_genos_2.htm
-
@קורג-PA-700 קודם כל כלי זמר (היבואנים של ימאהה) יקרים בטירוף בכל המוצרים שלהם דבר שני בארץ יש הרבה מיסים אז זה כן יכול להיות המחיר שם
וחוץ מזה בכללי הם לא שולחים לארץ מוצרי ימאהה כנ"ל -
@קורג-PA-700 @אוריה-אדרעי
בכלי זמר הג’ינוס עולה 28,000 וזה המחיר הכי יקר בארץ
בכל שאר המקומות זה נע בין 20,000 ומעלה…
שימו לב שיש הרבה חניות באירופה שמוכרת אפילו ב14,000
ומהאתר של ימאהה עצמו זה עולה $5,699.99 שזה יוצא 20,376.65
לא כולל משלוח…
הגברה לא חושב שחכם להזמין מחו"ל מכיוון שזה דבר גדול ועדין…
מה גם שנראה לי יהיה לך מכס על זה… -
@חכם_בלילה למה האתר חסום באתרוג הוא בעייתי?
-
@אורגו-מדלי הוא פתוח בנטפרי
-
@אוריה-אדרעי באתרוג חסום…
-
-
שלום, אשמח לדעת אם יש מישו שמכיר מישו שהזמין באתר הזה, אני לפני הזמנה ממש גדולה של כרטיס קול פוקוסרייט, 250 שח במקום 400 בארץ, אוזניות בAKG K701 300 שח במקום 600 בארץ מוניטורים KRK G5 ב850 שח לזוג במקום 800 ליחיד בארץ (כל המחירים משוערים ולפני מס) ואולי מיקרופון והכול ביחד בערך 2500 שקל (כולל מס) שזה בערך חצי מהמחיר בארץ לאותה חבילה (בערך 4200 שח), מישו יודע האם זה מומלץ? ממה כדאי להיזהר? וכדו’ תודה רבה.
יש לציין שהמחירים הם של המוצרים משומשים. המוצרים החדשים עולים טיפה יותר אבל עדיין בפער משמעותי ממש. -
@אוריה-אדרעי לפי מה שהבנתי זה מחולק לשניים, מע"מ שמשלמים מעל 75 דולר 17 אחוז, ובקנייה גדולה של מוצרים מסויימים, גם מס קנייה. כמובן שדמי המשלוח לא מקבל מס.
לפי מה שראיתי זה עדיין יוצא ממש ממש זול יותר מהארץ. -
@אוריה-אדרעי
כמו ש @לאהלה כתבה, מ 75 דולר עד 500 דולר משלמים רק מע"מ (דמי המשלוח גם נחשבים),
למעלה מ 500 דולר משלמים גם מס.@לאהלה כתב באתר THOMAN לכלי נגינה וציוד:
לפי מה שראיתי זה עדיין יוצא ממש ממש זול יותר מהארץ.
אני חושב שברוב המקרים אחרי כל החישובים זה דווקא לא ממש משמעותי, אבל יש דברים מסוימים שזה ממש משמעותי,
אני למשל חסכתי כ 1000 ש"ח בקניה שלי. -
@SHLNX כתב באתר THOMAN לכלי נגינה וציוד:
אני חושב שברוב המקרים אחרי כל החישובים זה דווקא לא ממש משמעותי, אבל יש דברים מסוימים שזה ממש משמעותי,
הנה סל הקניות שלי בטומן:
האוזניות כאן בארץ עולות 820, הכרטיס קול 665, המיקרופון בארץ 1040, (כל המחירים מזאפ) סה"כ 2520 כאן בארץ לעומת 1300 כולל משלוח, יוצא פער של 1200, נניח המס עוד 300 400 זה עדיין שווה בפער, וככל שהחבילה יותר גדולה יותר שווה.@אוריה-אדרעי כתב באתר THOMAN לכלי נגינה וציוד:
אתם יודעים כמה מס משלמים על קניה מעל 500$?
זה תלוי איזה מוצר בדיוק, זה חשונות מסובכים, לפי קטגוריות , יש במשרד המסים מחשבון מס משוער שמה אפשר לקבל תמונה כשלהיא,@אוריה-אדרעי כתב באתר THOMAN לכלי נגינה וציוד:
או על כל הסכום?
לפי מה שהבנתי על כל הסכום -
קודם כל כמו שכתבתי, יש מקרים יוצאי דופן שאז המחיר ממש משעמעותי (אני קניתי מוצר ב 1000 ש"ח, שבארץ עולה 2000 ש"ח - 50% פחות!),
אגב, במקרה שציינת, זה לא מדוייק כי האוזניות והמיקרופון לא חדשים, זה מוצר שהוחזר ולכן המחיר כ"כ זול (שימי לב שכתוב B-Stock), אבל אני מאמין שגם אם תקחי מוצרים חדשים זה יהיה משתלם.
שוב, הכל תלוי באיזה מוצר, ובכמה מוצרים מזמינים בפעם אחת (שאז המחיר של המשלוח מתחלק פר מוצר).