איך מורידים כל תוכנה של Steinberg פרוצה בגרסה המלאה? | מדריך פשוט וברור
-
-
@איש-אחד תמחק את B14, בגרסה החדשה יש וירוס ברמה הכי ודאית שיש, בדקתי את זה המון פעמים, אני אישית פורץ עם הקודמות
@לוי-ל כתב באיך מורידים כל תוכנה של Steinberg פרוצה בגרסה המלאה? | מדריך פשוט וברור:
בגרסה החדשה יש וירוס ברמה הכי ודאית שיש
מאיפה המידע?
אישית בדקתי על עצמי והכל תקין ב"ה. -
@איש-אחד מוזר, פעם קודמת זה עשה לי בעיות ועכשיו זה חלק, כנראה הורדת ממקום אמין יותר, תודה רבה!
@לוי-ל הורדתי מהמקור הקבוע שלי (taiwebs.com).
-
@לוי-ל מוזר…
ביחד עם מה הורדת את זה?
אני הורדתי כדי להתקין למישהו קיובייס 15 ובתוך כדי ההתקנה גיליתי שזה התעדכן, אז העתקתי לעצמי. -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@איש-אחד כתב באיך מורידים כל תוכנה של Steinberg פרוצה בגרסה המלאה? | מדריך פשוט וברור:
@לוי-ל כן.
וואו, לא התכוונתי לפתוח על זה דיון… אבל כן, ב"ה אני שם כבר קרוב לשנה.אני בקרוב הולך לגייס בטא טסטרים לחברת פלאגינים שאני עובד עליה, כנראה שאצטרך את עזרתך…
-
@איש-אחד כתב באיך מורידים כל תוכנה של Steinberg פרוצה בגרסה המלאה? | מדריך פשוט וברור:
אני חתום על סודיות.
ברצינות? וואו
@SHLNX כתב באיך מורידים כל תוכנה של Steinberg פרוצה בגרסה המלאה? | מדריך פשוט וברור:
חברת פלאגינים שאני עובד עליה, כנראה שאצטרך את עזרתך…
מה הכוונה עובד עליה? אתה עובד על חברת פלאגינים משלך או שאתה בחברת פלאגינים מסוימת ומגייס אליה בודקים?
אני לא אתנגד להיות אחד כזה
-
אני חתום על סודיות.
ברצינות? וואו
@SHLNX כתב באיך מורידים כל תוכנה של Steinberg פרוצה בגרסה המלאה? | מדריך פשוט וברור:
מה הכוונה עובד עליה? אתה עובד על חברת פלאגינים משלך או שאתה בחברת פלאגינים מסוימת ומגייס אליה בודקים?
פוסט זה נמחק! -
אני חתום על סודיות.
ברצינות? וואו
@לוי-ל כתב באיך מורידים כל תוכנה של Steinberg פרוצה בגרסה המלאה? | מדריך פשוט וברור:
חברת פלאגינים משלי, עובד על זה עם חבר כבר תקופה, הרבה יותר עבודה ממה שחשבתי…
בשמחה!
-
@SHLNX וואו כל הכבוד לך!, זה שגעון לחלוטין לפתח פלאגין שיהיה מעניין מספיק!
אני כיום לא מוריד כמעט שום פלאגין, תמיד כשאני רואה רוורב/EQ/קומפרסור אני אומר: הנה עוד חברה שחושבת שהמציאו את הגלגל,זה מאוד יומרני לנסות לפתח רוורב משלך. רק חברות בודדות שבאמת מפורסמות/נראיות מעניינות נכנסות אלי ישר, ספארי פדאלס נניח זו חברה שמהרגע הראשון שראיתי אותו זה נכנס אלי לארגז הכלים.@SHLNX כתב באיך מורידים כל תוכנה של Steinberg פרוצה בגרסה המלאה? | מדריך פשוט וברור:
בשמחה!
תיצור קשר דרך ההנהלה כשזה יתחיל להיות מוכן, אני לא יכול לחכות!