הקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!
-
@Shneor כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
@יונתן-וייס שמתי לב.. כנראה שכחו לכתוב כי זה מובן מאליו
נכון,
אבל זה יכול לגרור פדיחות נוראות... -
@Shneor לגבי לייבלה הוא כן מומחה, הוא למד את הנושא במשך שנים. עדי אולי לא מונח כ"כ בתיאוריה אבל הוא עדיין יודע טוב והוא עושה כל הזמן עיבודים ופלייבקים (אם הוא למד אני לא יודע אבל גם אלי קליין מעולם לא למד באופן רשמי). ולגבי יוחנן @מיכאל כבר הזכיר שיש את אותם טענות גם עליו ואני די מסכים איתו רק שהיו צריכים להביא אותו בשביל ליצור עניין בקהל הקלידנים הצעירים שאוהדים אותו ובשביל לייצג את החסידים.
@Shneor כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
מחשיב יותר את הרקדת הקהל יותר מהמוזיקליות?
כי הוא חסיד והוא אוהב לשמוח בשונה מ... ושמדברים על הרקדת קהל תזמורת לא מרימה טפח מעל הקרקע כמו שמאייער והמקצבים של הסולטון מרימים.. אז די.מי אמר שלא??? לא יודע אם אתה קורא את ההודעות שלי או רק רואה מילה שמקפיצה אותך ושופך עלי את כל מה שיש לך לומר.
אמרתי שאין לי שום בעיה עם זה שהוא מחשיב יותר את ההרקדה ואפילו הייתי בכמה אירועים שהוא ניגן ונהניתי מאוד והשמחה הייתה בשמיים, רק אמרתי שא"א לומר שהוא הוא המקצוען הגדול והמוזיקאי המחונן בקרב הקלידנים שיבוא ויאזן את המקצועיות בגמר. -
@יצחק-ברזסקי-1 קובץ זיפ מצריך שליחה לבדיקה בנטפרי כמו כל קובץ אחר בכל אתר ופורום חוץ מפרוג ששם אין לי מושג למה אבל זיפ לא מצריך בדיקה בנטפרי.
-
@Yossile הצעירים ממש לא מבינים.. יוחנן אורי יוחנן אורי.
הוא מתכנת וגאון אלקטרוניקה וEDM ברמה משוגעת ואת הצד הזה לא מספיק מעריכים.
אבל כקלידן.. הוא בעצמו ספק אם היה עובר שם.
בן אדם מאוד נחמד מבין קצת והכל.. אבל מכאן לשופט
יש סיכוי (וגם שמעתי ממקור מסוים) שעברו אצל המון קלידנים חסידיים מהזאנר ואף אחד לא רצה כמעט להיות שופט.
(יענקי לנדאו ומאייר אדלר שסירבו והגיעו כאורחים למשל) -
@Shneor נכון. אמרתי שיכול להיות שאין לו יכולת שיפוט אבל כמו שהביאו את בורשטיין במאסטרו שכל הקונספט של התוכנית היה דברים שהוא לא אוהב חוץ מאיזה קלרינט וכינור פה ושם ובכ"ז הביאו אותו בשביל ליצור עניין אז גם כאן שהתוכנית מיועדת בעיקר לצעירים הביאו את יוחנן בשביל ליצור עניין.
-
קראתי את רוב הקשקשת דלעיל
וברצוני לבקש מכל ה'מבינים' בנושאי המוזיקה/הקלידים/התכנותים/הביצועים/וכו'
לנסות לחוות את דעתם המלומדת
והפעם ב'משקפי' הזמר שעומד ומשורר בקדמת הבמה לאיזו 'תמיכה' הוא זקוק מאחוריו
או לבחור המקפץ במרכז הרחבה מה יחפוץ שיתנגן באזניו
זה קצת יותר חשוב מכל ההגדרות והנסיונות
בל נשכח שמודבר בקלידן/אורגניסט
ומי שירצה לשמוע מוסיקה 'אמיתית' יואיל בטובו לפנות אל הפילרהמונית https://www.ipo.co.il/וטיפ קטן ל'אורגניסטים' שבינינו
אם תרצה לנגן טוב ו'להקפיץ' את ה'עוילם'
תצטרך להתאמן הן על המוסיקה המקצועית על כל אקורדיה וביצועיה
ומידי פעם לחדור אל תוך המעגלים והריקודים ולהבין את רוח הציבור
נתקלתי רבות במומחים אגדיים שפשוט אין ביכולתם להרקיד קהל
ועל שכמותם כבר שורר הרה"ג ר' שלום יוסף ראנד שליט"א
"לך תמכור להם שמחה, כשאתה אחד העצובים בעיר .... "והנה דוגמה הכי טובה אברום לייב בורשטיין מוזיקאי וירטואוז ענק על הכלים שהוא מנגן, וגם ב'מאסטרו' הוא הביא ביצוע פסנתר יפהפה אבל....
@Yossile כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:אבל כמו שהביאו את בורשטיין במאסטרו שכל הקונספט של התוכנית היה דברים שהוא לא אוהב חוץ מאיזה קלרינט וכינור פה ושם ובכ"ז הביאו אותו בשביל ליצור עניין אז גם כאן שהתוכנית מיועדת בעיקר לצעירים הביאו את יוחנן בשביל ליצור עניין.
-
-
@שלוימה-לה כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
והנה דוגמה הכי טובה אברום לייב בורשטיין מוזיקאי וירטואוז ענק על הכלים שהוא מנגן, וגם ב'מאסטרו' הוא הביא ביצוע פסנתר יפהפה
אתם כולכם פה נדלקים על משהו ומתעלמים ממה שנכתב! אפחד לא אמר שהוא לא מוזיקאי אבל אם אתה מביא מישהו ששונא מוזיקה אלקטרונית לשפוט ביצוע של DJ, השפיטה שלו לא תהיה לגבי איכות הביצוע אלא לגבי כמה הוא נהנה מהביצוע ולכן אפילו אם הDJ היה מקצוען הוא יתן לו ציון נמוך, ורוב הדברים שעליהם התמודדו במאסטרו היו דברים שבורשטיין לא אוהב את הסגנון ולכן הוא לא יכול לשפוט והביאו אותו רק ליצור עניין.
-
לדעתי זה טעות שעשו את הגמר במוצ"ש.
היו צריכים לעשות אותו בליל שיש או יום ראשון.
שימו לב שהגמר מסתיים ב-2:00 ואין דרך לחזור למי שגר מחוץ לעיר. (חוץ מדרייבר) -
לגבי השיפוט עדיין אני חושב שעדי צריך להיות שם למרות שאני בכלל לא חושב שהוא קלידן גדול
אבל בסוף הוא בעל הבית
לייבלה ,שופט מאוד אובייקטיבי לטעמי
אורי, אני לא הייתי פונה אליו יש גדולים ממנו גם בצעירים כמו אפריים מרקוביץ ,איציק אייזנשטאט, ,רוזנפלד תותחים ממש יותר ממנו
אבי דרור אין חולק שהוא סופר מיקצוען אבל הססן ברמות ולא מדייק בציונים
ביתן ועמי הם לטעמי אוביקטיביים וראויים לשפוט -
לגבי הזמרים מה הקשר של ברומר עוד פעם פאדיחות כמו בקול הבא 3?
-
@מוישי-בקרמן כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
> שימו לב שהגמר מסתיים ב-2:00 ואין דרך לחזור למי שגר מחוץ לעיר. (חוץ מדרייבר)תודה רבה רבה על תשומת הלב
לגבי השופטים קצת יצאתי מסוחרר
כי רובם לא 'תואמים' את הזמרים המופיעים בפרסומתאבל..
@שימי-דויטש כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
לגבי הזמרים מה הקשר של ברומר...
זה המבחן הכי טוב לקלידן !!!
תן לו את ההיפראקטיביות של ברומר + להוציא את הקהל מבסוט
ונראה את היכולות האמיתיות שלו בliveולמי שאחראי על מכירת הכרטיסים
בקישור טיקצאק https://glatticket.co.il/69283?ref=nwc
כתוב הקלדינים 2 במקום הקלידנים 2 -
דעתי בענין המתמודדים
מבחינת מקצועויות פסח אינדלסון
מבחינה אנרגטית להרים קהל על הרגלים אין ספק שיונתן הרשקוביץ
מבחינת דיקנות נתנאל בן עטר
ומבחינת זרימה אוריאל גלעד
בכל אופן המתמודד אהוב עלי הוא יונתן הרשקוביץ
ולאלה שלא מאמינים שהוא התחיל מהקלידנים 1 תדעו שהוא דובר אמת לחלוטין יותר מזה הוא בעצמו מתחרט על זה שהוא אמר את זה כי כך חושבים שהתוכנית מכורה..
ואגב החליפה האורכה זה תחפושת בלבד בשביל להכנס לשוק... -
-
@שלוימה-לה
לא הבנתי למה יצאת מסוחרר הסברתי הכל
2. למי התכוונת לא תואמים את הזמרים
3.מה עומד מאחורי ה...
לגבי ברומר אם אתה לא זוכר בקול הבא 3 בגמר הוא השתטה ביחד עם עדי רן