אני חושב שאתר זה הוא מצוין ללומדי מוזיקה מכל הרמות.
-
אני חושב שאתר זה הוא משאב מצוין ללומדי מוזיקה. הוא מציע מגוון רחב של תרגילים בכל תחומי תורת המוזיקה, החל מיסודות כמו תווים והרמוניה ועד נושאים מתקדמים כמו קומפוזיציה ותאוריה מודרנית. התרגילים מגוונים ומאתגרים, והם מספקים משוב מפורט כדי לעזור לתלמידים ללמוד ולהשתפר.
האתר קל לשימוש ומאורגן היטב. התרגילים מסודרים לפי נושא ויכולים להיות מותאמים לרמת הידע של התלמיד. שיכולים לעזור לתרגל ולרכוש את החומר.
בסך הכל, אני חושב שאתר זה הוא כלי חיוני לכל מי שרוצה ללמוד מוזיקה. הוא מציע מגוון רחב של תרגילים איכותיים שיכולים לעזור לתלמידים ללמוד ולהשתפר בכל תחומי תורת המוזיקה.
להלן כמה מהדברים הספציפיים שאני אוהב באתר:
- מגוון התרגילים: האתר מציע מגוון רחב של תרגילים בכל תחומי תורת המוזיקה, כך שתלמידים בכל רמה יכולים למצוא תרגילים המתאימים להם.
- מורכבות התרגילים: התרגילים מתחילים מדברים בסיסיים וממשיכים להתקדם בהדרגה, כך שתלמידים יכולים ללמוד ולהשתפר בהדרגה.
- משוב מפורט: התרגילים מספקים משוב מפורט כדי לעזור לתלמידים ללמוד ולהשתפר.
- קלות השימוש: האתר קל לשימוש ומאורגן היטב, כך שתלמידים יכולים למצוא את התרגילים שהם צריכים בקלות.
אני ממליץ בחום על אתר זה לכל מי שרוצה ללמוד מוזיקה.
-
@למדן אני חושב שאתה צודק רק כדאי לומר מראש שזה אתר אמריקאי ולכן הוא באנגלית ויש דברים שגם עם תרגום הם נקראים בשמות שונים דוגמת התווים שבאנגלית נקראים במקום דיאז ומינור "שארפ" ובמקום דו רה מי יש איי בי סי בשימוש הסטנדרטי.
כמובן שיש שימוש גם בדו רה מי ובדיאז ובמול אבל זה יותר בעולם המוזיקה הקלאסית ולא בעולם המודרני השימושי. רק נקודה למחשבה ולתשומת לבכם... (אני יודע אנגלית אז זה ממש אתר מעולה).