בעלי ימאהה מסדרת PSR S? זקוק לעזרתכם
-
בס"ד התחדשתי באורגן PSR S775 ומכיון שזה האורגן המקצועי (ביחס לפחותים ממש…) הראשון שלי יש לי כמה דברים טכניים בניהול האורגן-אשמח לעזרה.
- כשאני עורך צליל ממה שיש באורגן איך אני שומר את זה אחר כך? וכן איפה אני מחליט באיזה תקיה זה יישמר.
- איך יש אפשרות לעשות שכשאני מנגן על 2 קלידים במהירות הצליל של 2 הקלידים חוזרים ונהיה כזה מין טררררר כזה?
- איך אני עושה ועורך בנקים משלי.
4.איך אני עורך את הסדר של התיקיות יש לי (מקבצים החיצוניים).
תודה רבה
-
@מגנט-עמדות-מחשב קודם כל תתחדש!!
- לוחץ SAVE ועושה שמירה איפה שאתה רוצה…
- אם הבנתי נכון אתה מתכוון ל MONO שים לב שזה על אותו צליל שאתה מנגן עליו ולא על הצליל השני שלא פעיל באותו זמן (אם אתה מנגן על 2 צלילים תפעיל על שתיהם).
- לוחץ על הפלוס והמינוס ביחד יוצר בנק ומתחיל להכניס אליו דברים.
כשאתה רוצה להכניס בנק אתה לוחץ על הכפתור שליד הפלוס והמינוס ואז על המספר שאתה רוצה שזה ישמר שם. - יש לך למטה אפשרות לכלי עריכה - אם לזה התכוונת…
כתבתי לך את הדברים האלו בע"פ מקווה שלא טעיתי ושזה יעזור לך,
אם תצטרך עזרה יותר מפורטת, בשמחה!! -
@מגנט-עמדות-מחשב בצהוב אתה שומר,
האדום זה הפלוס והמינוס,
הירוק - כשמופיע לך MENU 1 על המסך למטה אתה לוחץ עליו ואז יש לך MENU 2 שזה פעולות עריכה.מצרף לך את המדריכים של האורגן מתורגמים לעברית ובאנגלית…
-
@מגנט-עמדות-מחשב
כמדומני שאתה יכול לשים תמונה במסך הבית
https://youtu.be/_sPv5CsrQrE -
איזה כיף שיש את הפורום הזה, אם יש לכם דברים נוספים להחכים אותי באורגן הזה, אשמח לשמוע (כי חוץ מלנגן עליו אין לי מושג כלום).
-
@מגנט-עמדות-מחשב נדמה לי שאתה יכול להפיק ממנו הרבה דברים טובים, תעבור על החוברות שצירפתי לך בפוסט הקודם, זה יוסיף לך המון…
נדמה לי שאתה יכול גם לבנות מקצבים על האורגן פרסמתי בפורום פוסט על זה… -
@מגנט-עמדות-מחשב
אם אתה על באמת לא יודע כלום על האורגן חוץ מלנגן תקשיב לי ובתקופה הראשונה אל תערוך שינויים באורגן
-פזיזות לא חכמה במקרא כזה…
אני מכיר כמה אנשים שחשבו שהם מבינים בסאונד וכדומה והם שיחקו מכל הבא ליד
ועד היום הם בוכים ע"ז היה להם סטים נכבדים
לאחד בעל הסט אמר לו תקשיב אם אתה רוצה אני יכול למכור לך חדש
איזה חכם הרואה את הנולד…
(אלא א"כ אתה על באמת יודע להשתמש…)כשאני קניתי את האורגן (גם עברתי מאורגן פשוט לאורגן יקר…)
דבר ראשון חיפשתי אפוה עושים יציאה “exit”
אח"כ לחצתי על כל כפתור באורגן
אם הבנתי מה זה נשארתי וכו
ואם לא פשוט השתמשתי ב…“exit” -
אשמח לדעת מה זה הכפתורים שבצד ימין של הפדים.
וכן אם מישהו יוכל להדגים שלב אחר שלב מדוייק איך אני שומר צליל שערכתי, איך אני מכניס אותו לתיקיה מסויימת שאני רוצה, וכן איך בדיוק לערוך את הבנקים שלי ואיך אפשר לסדר את התיקיות שיש לי בסדר שאני רוצה