סקר באיזה מקלדת שליטה ובאיזה כרטיס קול אתם משתמשים?
-
@חכם_בלילה
לקלידן לבד לא אמור להיות מיקסר רב ערוצים
מספיק רק שתי ערוצים
1 לקלידים ו1 למיקרופון (אם יש זמר)
אלה שמופיעים לבד וקונים מיקסר רב ערוצים כנראה מתכננים להופיע בעתיד כמפיקי תזמורת רבת כלים -
@אורגו-מדלי אני משתמש במקלדת שליטה AKAI APC KEY25 ובמיקסר Behringer XENYX 1204USB Premium
יש לו ארבע כניסות XLR ועוד 8 כניסות אחרות לאורגן וכו’
אני חושב שלקלידן חייב להיות מיקסר עם מינימום ארבע כניסות, למה?
ברוב החתונות החסידיות היום יש נשפן שמנגן לרוב על קלרינט וסקסופון או גיטריסט
לכן צריך מיקסר עם לפחות ארבע כניסות, במידה ויש נשפן/גיטריסט אז אתה תהיה תקוע ולא תהיה לך דרך לחבר אותו להגברה -
@לוי-ל מנסיוני המר כגיטריסט באירועי חלטורות (סליחה על הביטוי) עם מיקסרים בסגנון הזה אני יודע שאומנם לקלידן+זמר מספיק מיקסר עם 4-12 כניסות אבל ברגע שמוסיפים גיטריסט אי אפשר להוציא לו מוניטור בנפרד -גם לא אוזניות ובגלל שהוא לא שומע את עצמו הכל נשמע גרוע לכן ברגע שמוסיפים כלים צריך להחליף לקונסולה או משהו בסגנון הזה
-
@לוי-ל מהניסיון שלי (אני לא מבין גדול בהתעסקות עם מיקסרים וכדומה אבל יש לי ניסיון כגיטריסט באירועים עם מיקסרים כאלה) אף פעם לא הצליחו להוציא לי מוניטור בנפרד ולזמר או לכל נגן אחר מוניטור בנפרד ואם אני חיברתי אוזניות אז אני היחיד שהיה לו מוניטור ולכל האחרים שמו בוקסה שמשמיעה כמו הבוקסות בחוץ
-
@לוי-ל נכון יש קטע כזה שנשפנים לא צריכים מוניטור לדעתי בגלל שהסאונד שלכם יותר חזק (בגיטרה חשמלית בלי מגבר/רמקול או משהו כזה לא שומעים כלום) אצלי בגיטרה חשמלית מוניטור זה תנאי בסיסי - היום אני לא לוקח אירוע בלי זה
נראה לי שכבר סטינו מהנושא המקורי של השרשור @administrators אולי תעבירו את ההתכתבות הזאת לנושא אחר - לשיקולכם -
@יצחק-1 כתב בסקר באיזה מקלדת שליטה ובאיזה כרטיס קול אתם משתמשים?:
נראה לי שכבר סטינו מהנושא המקורי של השרשור @administrators אולי תעבירו את ההתכתבות הזאת לנושא אחר - לשיקולכם
צודק