הסט של מוטי רוזנפלד.
-
@חכם_בלילה כתב בהסט של מוטי רוזנפלד.:
טעינה אלחוטית
שאלה של בורים כמוני שאינם בעלי אורגן: אורגן צריך טעינה? רציני? חשבתי שמספיק לחבר לחשמל וזהו
-
@חכם_בלילה כתב בהסט של מוטי רוזנפלד.:
טעינה אלחוטית
שאלה של בורים כמוני שאינם בעלי אורגן: אורגן צריך טעינה? רציני? חשבתי שמספיק לחבר לחשמל וזהו
-
-
-
מי שכתב ששאל את מוטי רוזנפלד אם הוא מוכר את הכיסוי חושב שמוטי רוזנפלד הוא זה המציא את הרעיון של הכיסוי לאורגן וגם לא יוחנן אורי זה קיים כבר הרבה זמן וראיתי דברים יותר מטורפים מהכיסוי המוזהב על טירוס 5…
-
@יצחק-דוד ידוע שליוחנן יש טפט
אבל לא מוזהב, מוזהב זה ליגה אחרת
ותביא הוכחות ל"דברים מטורפים מהכיסוי המוזהב על טירוס", אני רוצה לראות -
ותביא הוכחות ל"דברים מטורפים מהכיסוי המוזהב על טירוס", אני רוצה לראות@לוי-ל כתב בהסט של מוטי רוזנפלד.:
ותביא הוכחות ל"דברים מטורפים מהכיסוי המוזהב על טירוס", אני רוצה לראותלא שאני בא לי לאורגן לא את הטפט של יוחנן ולא של מוטי רוזנפלד אבל של יוחנן זה הרבה יותר פוזה
-
@לוי-ל כתב בהסט של מוטי רוזנפלד.:
ותביא הוכחות ל"דברים מטורפים מהכיסוי המוזהב על טירוס", אני רוצה לראותלא שאני בא לי לאורגן לא את הטפט של יוחנן ולא של מוטי רוזנפלד אבל של יוחנן זה הרבה יותר פוזה
-
מי מכיר את הסט של מוטי רוזנפלד בטח שמע טרקים מטורפים אבל שאתה מנסה להוזיז סולם גם בטרספוזיציה וגם באקורדים זה לא זז ובדקתי וזה ערוץ אודיו שנחתך לתוך האורגן וזה בלי דגימות מי שיוכל לומר לי אם גם בסט של יוחנן יש דברים כאלה או שזה רק בסט של מוטי רוזנפלד.
-
@חכם_בלילה של יוחנן זה פוזה קצת…
זה לא נורמלי
-
זה לא נורמלי
-
זה לא נורמלי
-
-
368a5060950a4f4a94db8838ec91ca07.mp4