מוניטורים מומלצים \ כרטיס קול
-
ראיתי את זה זה מומלץ לקיובייס? וכדומה והאם ניתן להשמיע בזה סתם שירים והאם זה מתחבר לכרטיס קול ואז למחשב?
https://www.halilit.com/items/6198389-PreSonus-Eris-3-5-2nd-Gen-Studio-Monitors
וכרטיס קול אשמח גם למשהו מומלץ ויחסית זול תודה רבה
-
ראיתי את זה זה מומלץ לקיובייס? וכדומה והאם ניתן להשמיע בזה סתם שירים והאם זה מתחבר לכרטיס קול ואז למחשב?
https://www.halilit.com/items/6198389-PreSonus-Eris-3-5-2nd-Gen-Studio-Monitors
@אורגו-מדלי כתב במוניטורים מומלצים \ כרטיס קול:
ראיתי את זה זה מומלץ לקיובייס? וכדומה
לא יודע לומר לך כיון שלא ניסיתי, אך לפי הגודל אני יכול לומר לך שזה קטן, אולי אפילו מדי קטן.
לי אישית יש את yamaha HS7, שלמיטב הבנתי הם נותנים את התמורה הטובה ביותר למחיר שהם עולים. לפי המחירים שהבאת כאן נראה שזה לא כ"כ בתקציב שלך כעת, אז תעשה מה שאתה מבין.מה שאני כן יכול לייעץ לך מנסיון עצוב שלי, שגם אני בתחילת הדרך הלכתי על ציוד יחסית זול, ואח"כ לא גמרתי לבכות על הכסף שנזרק לפח ושיכולתי עם עוד קצת מאמץ לקבל ציוד שישמש אותי גם כיום (כשהמושגים שלי “מעט” שונים ממה שהיו אז…)
למשל, היה לי אז קונדנסר של AKG מדגם P220, שעלה לי באזור ה-800 ש"ח. לקח לי קצת יותר משנה להבין שזה טוב בקושי בשביל ההתחלה… כיום יש לי rode NT2 שעלה 2,500 ש"ח.והאם ניתן להשמיע בזה סתם שירים
ברור… כמו רמקולים רגילים.
והאם זה מתחבר לכרטיס קול ואז למחשב?
נכון.
מה נקרא אצלך זול? וכמה כניסות אתה צריך?
יש לך למשל את presonus audiobox 96, יש לו שתי כניסות קומבו (היינו PL ו-XLR באותה כניסה) וסאונד חמוד. לי אישית יש את focusrite scarlet solo שהוא יותר יקר מהפרסונוס, ויש לו רק כניסת XLR אחת וכניסת PL אחת, אך הוא יותר יציב.
זה מה שנראה לי במה שעדיין נקרא יחסית זול מהיכרות אישית שלי, אולי ישנם כאן כאלו שניסו עוד דגמים ויודעים לומר. -
@אורגו-מדלי כתב במוניטורים מומלצים \ כרטיס קול:
ראיתי את זה זה מומלץ לקיובייס? וכדומה
לא יודע לומר לך כיון שלא ניסיתי, אך לפי הגודל אני יכול לומר לך שזה קטן, אולי אפילו מדי קטן.
לי אישית יש את yamaha HS7, שלמיטב הבנתי הם נותנים את התמורה הטובה ביותר למחיר שהם עולים. לפי המחירים שהבאת כאן נראה שזה לא כ"כ בתקציב שלך כעת, אז תעשה מה שאתה מבין.מה שאני כן יכול לייעץ לך מנסיון עצוב שלי, שגם אני בתחילת הדרך הלכתי על ציוד יחסית זול, ואח"כ לא גמרתי לבכות על הכסף שנזרק לפח ושיכולתי עם עוד קצת מאמץ לקבל ציוד שישמש אותי גם כיום (כשהמושגים שלי “מעט” שונים ממה שהיו אז…)
למשל, היה לי אז קונדנסר של AKG מדגם P220, שעלה לי באזור ה-800 ש"ח. לקח לי קצת יותר משנה להבין שזה טוב בקושי בשביל ההתחלה… כיום יש לי rode NT2 שעלה 2,500 ש"ח.והאם ניתן להשמיע בזה סתם שירים
ברור… כמו רמקולים רגילים.
והאם זה מתחבר לכרטיס קול ואז למחשב?
נכון.
מה נקרא אצלך זול? וכמה כניסות אתה צריך?
יש לך למשל את presonus audiobox 96, יש לו שתי כניסות קומבו (היינו PL ו-XLR באותה כניסה) וסאונד חמוד. לי אישית יש את focusrite scarlet solo שהוא יותר יקר מהפרסונוס, ויש לו רק כניסת XLR אחת וכניסת PL אחת, אך הוא יותר יציב.
זה מה שנראה לי במה שעדיין נקרא יחסית זול מהיכרות אישית שלי, אולי ישנם כאן כאלו שניסו עוד דגמים ויודעים לומר. -
@חכם_בלילה כתב במוניטורים מומלצים \ כרטיס קול:
@איש-אחד אבל בכרטיס קלך שלך אתה לא יכול להקליט סטיראו…
לדוגמה אורגן וכואני בדר"כ לא צריך, כי אני עובד כמעט לגמרי על מידי בתוך המחשב.
ממש לאחרונה עשיתי כן כמה פרויקטים קטנים יותר על האורגנית, ואז הקלטתי את האורגנית בהקלטה פנימית (יש לי SX900) והעברתי את ההקלטה למחשב בעזרת דיסק און קי.
אני בהחלט חושב בעתיד לשדרג כרטיס קול, אבל זה לא יהיה בגלל שהאורגנית לא נכנסת אלא כי ארצה סאונד טוב יותר. (אני חולם על כרטיס קול של apollo… מי שמבין יודע… תענוג שעולה באזור ה-5,500 ש"ח ומעלה…)