סירום 2! - כשהאיכות חשובה יותר מהכמות!
-
@י.פ ברור.
הפריסטים של 1 עובדים גם ב2. -
@י.פ ברור.
הפריסטים של 1 עובדים גם ב2. -
@י.פ תראה, לא אמור להיות בעיה להתקין, כי כמו שאמרנו, לכולנו הפריצה עבדה…
אבל תיקח את הבחירות שלך… -
@י.פ תראה, לא אמור להיות בעיה להתקין, כי כמו שאמרנו, לכולנו הפריצה עבדה…
אבל תיקח את הבחירות שלך… -
@מייבין-באקורדים דווקא כן יצא לי לגעת בסינטים של קיובייס הרבה בתחילת דרכי, רק כשהגיע אלי סרום הבנתי שהם פח אשפה…
אבל הליון סוניק הוא בהחלט דבר נחמד… -
@מייבין-באקורדים לא הבנתם לא הנקודה היא האם להשאיר את 1 כי הוא טוב או לא טוב
אלא אם אני אמחק את 1 למרות שהוא לא גורם בעיית ההתקנה של סרום 2 ובכל מקרה 2 לא יעבוד לי אז יצא שסתם מחקתי את 1 וזה בעיות…
לכן שאלתי אם למשהו ממכם יש את 1 ועובד לו 2 כנראה שזה לא הבעיה שהצעת לי בהתחלה -
@מייבין-באקורדים דווקא כן יצא לי לגעת בסינטים של קיובייס הרבה בתחילת דרכי, רק כשהגיע אלי סרום הבנתי שהם פח אשפה…
אבל הליון סוניק הוא בהחלט דבר נחמד…@לוי-ל דיברתי עם סנטיסייזרים ולא על ספלרים…
הליון סוניק זה לא נגן סאמפלים? -
@מייבין-באקורדים זה ספריית סאונדים שמכילה גם הרבה סינטים, אבל אני לא נוגע שם בסינטים
@י.פ תקשיב לא נעים להגיד לך כבר, אבל כל הפוסטים האחרונים פה הם פשוט ספאם מוחלט שמוריד את רמת האתר, תעשה מה שאתה חושב ומה שנוח לך, תסיר את סרום 1 ותתקין את 2, מקסימום אח"כ תחזיר את 1… -
@מייבין-באקורדים זה ספריית סאונדים שמכילה גם הרבה סינטים, אבל אני לא נוגע שם בסינטים
@י.פ תקשיב לא נעים להגיד לך כבר, אבל כל הפוסטים האחרונים פה הם פשוט ספאם מוחלט שמוריד את רמת האתר, תעשה מה שאתה חושב ומה שנוח לך, תסיר את סרום 1 ותתקין את 2, מקסימום אח"כ תחזיר את 1…@לוי-ל דווקא הגיטרות של הליון הבנתי שהם מאד איכותיים, אבל הסתבכתי בהתקנה של זה…
-
@מייבין-באקורדים הם קצת פלסטיקיות, אני לא אוהב אותם, הם נשמעות די זבל…
-
@י.פ תקשיב לא נעים להגיד לך כבר, אבל כל הפוסטים האחרונים פה הם פשוט ספאם מוחלט שמוריד את רמת האתר, תעשה מה שאתה חושב ומה שנוח לך, תסיר את סרום 1 ותתקין את 2, מקסימום אח"כ תחזיר את 1… -
@מייבין-באקורדים לא הבנתם לא הנקודה היא האם להשאיר את 1 כי הוא טוב או לא טוב
אלא אם אני אמחק את 1 למרות שהוא לא גורם בעיית ההתקנה של סרום 2 ובכל מקרה 2 לא יעבוד לי אז יצא שסתם מחקתי את 1 וזה בעיות…
לכן שאלתי אם למשהו ממכם יש את 1 ועובד לו 2 כנראה שזה לא הבעיה שהצעת לי בהתחלה@י.פ בא נסכם:
אם אתה מסתבך בהתקנה של סרום 2 ואנחנו לא מבינים למה.
יכול להיות שזה בגלל שסרום 1 מותקן לך ויכול להיות שלא.
אם אתה מתעסק במוזיקה, שווה לך לנסות ומקסימום להתקין שוב את 1.
אם זה רק משהו ממש מהצד- חבל על הבלגן, תישאר עם 1 יש מספיק פריסטים מעולים גם לזה.
בהצלחה! -
@י.פ בא נסכם:
אם אתה מסתבך בהתקנה של סרום 2 ואנחנו לא מבינים למה.
יכול להיות שזה בגלל שסרום 1 מותקן לך ויכול להיות שלא.
אם אתה מתעסק במוזיקה, שווה לך לנסות ומקסימום להתקין שוב את 1.
אם זה רק משהו ממש מהצד- חבל על הבלגן, תישאר עם 1 יש מספיק פריסטים מעולים גם לזה.
בהצלחה!@מייבין-באקורדים בדיוק ולכן שאלתי אם למשהו עדיין יש את 1 כי אם יש לו את שניהם סימן ש1 הוא לא הבעיה של ההתקנה של 2 בכל אופן תודה על העזרה
-
@מייבין-באקורדים בדיוק ולכן שאלתי אם למשהו עדיין יש את 1 כי אם יש לו את שניהם סימן ש1 הוא לא הבעיה של ההתקנה של 2 בכל אופן תודה על העזרה
@י.פ ושנינו ענינו, שאין לנו.
וכמו שאמרתי- אני לא מאמין שיש כאן מישהו בפורום על סרום 1.
זה פשוט אלטע-זאכן… -
@מייבין-באקורדים @י.פ @לוי-ל קודם כל לי יש את שניהם ואין לי שום בעיה אז אל תמהר למחוק
למה יש לי את זה? בגלל הפרוייקטים הישנים
גם אני הסרתי את 1 כשהגיע 2 אבל כשפתחתי פרוייקטים ישנים…
אז החזרתי את זה ושניהם חיים בשלום אחד עם השני
אז אין צורך להסיר והבעיה שלך היא כנראה מסיבות אחרות -
@מייבין-באקורדים @י.פ @לוי-ל קודם כל לי יש את שניהם ואין לי שום בעיה אז אל תמהר למחוק
למה יש לי את זה? בגלל הפרוייקטים הישנים
גם אני הסרתי את 1 כשהגיע 2 אבל כשפתחתי פרוייקטים ישנים…
אז החזרתי את זה ושניהם חיים בשלום אחד עם השני
אז אין צורך להסיר והבעיה שלך היא כנראה מסיבות אחרות