UJAM Sparkle 2
-
@Yossile יש שמה Wah Wah תעבור באפקטים ותמצא כמה…
-
-
@SHLNX גם אחרי זה, זה לא זורם כמו פלאגינים אחרים. קשה מאוד לשעות את זה טוב ואין אפשרות של Vibrato ומתיחות של המיתרים.
-
אני רק ציינתי שאפשר לנגן גם במצב סולו,
מסכים עם מה שכתבת, ובכללי אני לא מבין את ההייפ הגדול שיש בשרשור הזה, לא רציתי להיכנס לוויכוחים לכן לא כתבתי את זה קודם, אבל אני חושב שהסשן גיטריסט של נייתיב נשמעים הרבה יותר טוב, ואם יודעים להשתמש בהם נכון, אפשר להביא תוצאה של 80 אחוז ויותר ברוב המקרים, כמובן שיש תפקידים מורכבים יותר שיהיה מאוד קשה להביא במידי אבל אני מדבר על רוב המקרים הסטנדרטים, אפשר להביא תוצאות מעולות שבתוך קונטקסט של הפקה יהיה קשה גם לגיטריסט טוב לדעת שזה לא נגן אמיתי.
יש שירים מאוד מפורסמים של זמרים עוד יותר מפורסמים שיצאו עם תפקידי גיטרות במידי, לא מחוסר אפשרות אלא שהנגן גיטרה לא הצליח להביא תוצאה טובה יותר מהמידי ואני מדבר על נגנים מהשורה הראשונה (מידיעה). -
@SHLNX כתב בUJAM Sparkle 2:
יש שירים מאוד מפורסמים של זמרים עוד יותר מפורסמים שיצאו עם תפקידי גיטרות במידי, לא מחוסר אפשרות אלא שהנגן גיטרה לא הצליח להביא תוצאה טובה יותר מהמידי ואני מדבר על נגנים מהשורה הראשונה (מידיעה).
יש לך דוגמאות?
-
@SHLNX מצטרף.
הוא פלאגין מעולה שנשמע טוב ממש אבל האמת שיוצא לי יותר להשתמש עם Session guitarist.
זה פלאגין מאוד ספיציפי לסוג יצירה מסויימת לעומת session guitarist שהם מתאימים למגוון סגנונות יותר רחב. -
@SHLNX כתב בUJAM Sparkle 2:
מסכים עם מה שכתבת, ובכללי אני לא מבין את ההייפ הגדול שיש בשרשור הזה, לא רציתי להיכנס לוויכוחים לכן לא כתבתי את זה קודם, אבל אני חושב שהסשן גיטריסט של נייתיב נשמעים הרבה יותר טוב,
למרות שבנקודה מסוימת אני מסכים איתך בכל אןפן אני בעד לנסות ולהוריד