מחירי[זמרי חתונות]
-
@חוג-מרנג כתב במחירי[זמרי חתונות]:
מההההההההה
הוא העלה בעוד אלף?
אין בושהשווה כל שקל
@אורגו-מדלי כתב במחירי[זמרי חתונות]:
כמה לוקחים משה קלין ואבי אילסון נכון להיום וכמה לוקחים סוסנה או עמי כהן או אבידני?
סוסנה ועמי כהן ידוע בסביבות ה7 -8
מישהו יודע כמה לוקח יואלי דיקמן
-
פוסט זה נמחק!
-
אני אישית יש לי3 זמרים שאני צריך לבחור אחד מהם לחתונה לחבר שסמך עליי[מעניין אבל דווקא זמרים לא חסידים]שהם אבי אילסון,קובי ברומר,ומשה קליין אם מישהו יודע על כל אחד מהם כמה הוא לוקח אני אשמח לדעת
@אלי-לב אילסון 8000
ברומר 10000
קליין עם רועי פנחסי 16500 -
@אלי-לב אילסון 8000
ברומר 10000
קליין עם רועי פנחסי 16500@פני-מלך-חיים קליין עם רועי פנחסי 16500 לא הבנתי עדיין על מה משלמים לו כזה הרבה בושה וחרפה, חש בחורי ישיבות ששרים יותר יפה בחינם
-
משה דוד וייסמנדל לוקח 10,000 (לא כולל חופה וקבל"פ) האם מישהו יודע כמה מזה נטע לוין לוקח לעצמו וכמה משאיר למשה דוד?
-
משה דוד וייסמנדל לוקח 10,000 (לא כולל חופה וקבל"פ) האם מישהו יודע כמה מזה נטע לוין לוקח לעצמו וכמה משאיר למשה דוד?
-
@מוזיקה-ללב זה המחירים של הזמרים שעובדים עם נטע לוין
-
@מוזיקה-ללב זה המחירים של הזמרים שעובדים עם נטע לוין
@המוזיקאי-הרוסי כתב במחירי[זמרי חתונות]:
זה המחירים של הזמרים שעובדים עם נטע לוין
אבל בסופו של דבר צריך להיות שאנשים יקחו את הזמרים שהוא עובד איתם.
אם הציבור לא מתלהב עליהם לא יעזור לו שהוא מייצג אותם… -
@המוזיקאי-הרוסי כתב במחירי[זמרי חתונות]:
זה המחירים של הזמרים שעובדים עם נטע לוין
אבל בסופו של דבר צריך להיות שאנשים יקחו את הזמרים שהוא עובד איתם.
אם הציבור לא מתלהב עליהם לא יעזור לו שהוא מייצג אותם…@מוזיקה-ללב נטע יכול לעשות מאפס ‘‘גאנגסטאר’’
-
@מוזיקה-ללב נטע יכול לעשות מאפס ‘‘גאנגסטאר’’
@שלום-צוקר יכול להיות שהוא יכול אבל הוא אף פעם לא עשה את זה. הזמרים של נטע הם באמת זמרים גדולים וגם בלי נטע הם היו בקדמת הבמה רק נטע עושה מזה יותר ממה שזה, מזמרים טובים סטנדרט הוא שם אותם בחמשיה הפותחת… וכמובן המחיר בהתאם
-
@שלום-צוקר יכול להיות שהוא יכול אבל הוא אף פעם לא עשה את זה. הזמרים של נטע הם באמת זמרים גדולים וגם בלי נטע הם היו בקדמת הבמה רק נטע עושה מזה יותר ממה שזה, מזמרים טובים סטנדרט הוא שם אותם בחמשיה הפותחת… וכמובן המחיר בהתאם
@המוזיקאי-הרוסי לא מסכים איתך בכלל!
קח דוגמה את שמוליק סוכות שאנשים חולים עליו, הבן אדם היה כלום ממש אף אחד לא שם עליו לא כקלידן ולא כזמר
פתאום נטע לוין הגיעו וווווווווווו והיום יש לו הופעות עם MBD
אתה מבין מה שקורה פה??? -
@שלום-צוקר כולם טוענים היום שהציבור לא פראייר וכו ונהיה מבין במוזיקה הרבה יותר מפעם…
ואם הוא ככה טפס זה אומר עליו הרבה ולא רק על נטע לוין וההפקה
דבר שני
הוא בנאדם עם לב ענקקק ומתנדב הרבה אצל חולים וכו(לא רק מה שיודעים מהיחץ אלא הרבה יותר)
ומנסיון אישי שלי
זה מביא מלאא ס"ד!!!זאת דעתי, לא בטוח שנכון לחשב ככה, אבל ככה אני רואה את זה>!