קיובייס או FL סטודיו?
-
אשמח שמישהו יסדר לי מה ההבדלים בינהם מה היתרונות והחסרונות ומה הכי קל ללמידה ומה יותר מתקדם תודה רבה!
-
-
@אורגו-מדלי זה פשוט מאד, התוכנה היותר מתקדמת היא קיובייס מכיון שאפשר לעשות עם התוכנה הזאת דברים מדהימים, אבל התוכנה עצמה היא מסובכת וקשה יותר ללמידה…
לעומת זאת, FL - תוכנה יותר קלה שאפשר ללמוד אותה יותר בקלות, ולדעת להפיק דברים ממש מהר, אך דעת הרוב היא שמקיובייס אפשר להוציא דברים הרבה יותר טובים…לא אמרת שאתה הולך על קיובייס?? -
@yehunatan
כן אבל זה בדיוק הבעיה שזה מסובך מידי מלא כפתורים מוזרים וכו…
אני רואה שאני לא היחיד שמסתבך בתוכנה הזאת -
@אורגו-מדלי הי, גם אני למדתי אותה לא מזמן, כן בהתחלה זה מייאש אבל עוד כפתור ועוד כפתור ובסוף תראה שאתה יודע יותר ממה שאתה חושב.
פשוט אל תתייאש!!!
למדת משהו חדש - תרשום אותו
תחזור על שיעורים בקורס (זכור לי שיש לך כזה…)
זה פתאום פשוט יתחיל לרוץ לך…
מבטיח לך שזה לא הרבה זמן ותוך שבוע שבועיים תוכל כבר לבנות ביטים וכד’ ולאט לאט תראה את ההתקדמות שלך
בהצלחה!“המלצה” לך לקורס של אורן אמיתי הוא מסביר את התוכנה פגז -
@yehunatan יש לי את של עמית בן עטר מקצוען מספר 1
-
@אני-ואני לא יודע למה כולם אומרים ש-FL Studio יותר קלה ללמידה. לא הסתדרתי איתה בכלל. (ואני מדבר עוד לפני שהתחלתי עם שאר התוכנות)
-
@Hagai-Habani גם אני הסתבכתי עם תוכנות קלות יותר.
מסיבה פשוטה, הראש שלי (ושלך) עובד על לחשבן מהלכים, שנינו רגילים לדברים מורכבים וכששנינו באים לתוכנה או מכשיר כלשהוא אנחנו מנסים כמעט להבין מה שפת הקוד שהיא תוכנתה/ מאילו חלקים הוא מורכב (מזדהה?..)
לעומת זאת, דווקא התוכנות הפשוטות והבנאליות כדוגמת FL (לא לקפוץ עלי!!! רגע…) שבנויות פשוט וקל, עושות לנו את המוות דווקא בגלל שהן פשוטות, מהסיבה הפשוטה שהראש שלנו לא רגיל לעבוד כל כך פשוט…
(אני הסתבכתי עם audacity… אל דאגה, בסוף הסתדרתי, אבל הרעיון…) -
@איש-אחד מסכים עם כל מילה.
ואני גם הסתבכתי בהתחלה עם Audacity🥴.
הדבר היחידי שהייתי עושה איתה זה להמיר קבצי אודיו או לחתוך… -
רק חשוב לציין דבר פשוט
כל תוכנה אם לא משקיעים לפחות שבועיים של חרישת כל הסרטנים באינטרנט על התוכנה ושעות של התנסות אישית
אל תדברו על שום תוכנה -
@מייבין-באקורדים לא מסכים איתך.
את פרו טולס (שהיא תוכנה לא ממש ידידותית לסביבה) למדתי בערך בשבוע… (אני מדבר על שימוש בסיסי. לא עם כל קיצורי המקשים וכדו’ אלא כדי הפקה). -
@אורגו-מדלי
הכל תלוי כמה ידע ואינטואיציה יש לך במחשב.
כל אחד יהיה לו קל או קשה משהו אחר שלשני זה יהיה בדיוק הפוך.אני חושב שהכי פשוט לראות סרטוני הדרכה של שימוש בתוכנה - קיובייס\FL S ולראות למה אתה הכי מתחבר במבט חיצוני מהסרטון.
אני יתן ‘להבדיל’ דוגמא מעולם הגרפיקה:
אני למשל מצליח להוציא דברים מטורפים!! מפאוור פוינט מה שבאילוסטרייטור אני לא מתקרב בכלל,
תשובה פשוטה: אני התחלתי כחובבן מפאוור פוינט אהבתי אותה התרגלתי אליה, כשניסיתי לעבור לאילוסטריטור לא הצלחתי להתחבר, והתוצאות… -
@הגיטריסט ממש לא מסכים
הסיבה שלא התחברת לאילוסטרייטור כי הכל שם בנוי בצורה שונה
כי זה תוכנה מיקצועית ולא מוגבלת
פאוור פוינט היא תוכנה מוגבלת להפליא ולכן מאד פשוטה
תשאל כל גרפיקאי שלמד אילוסטרייטור מיקצועי ותגיד לו פאוור פוינט והוא לא יפסיק לצחוק עליך… -
@מייבין-באקורדים כתב בקיובייס או FL סטודיו?:
תשאל כל גרפיקאי שלמד אילוסטרייטור מיקצועי ותגיד לו פאוור פוינט והוא לא יפסיק לצחוק עליך…
אני צוחק גם על עצמי אבל בסופו של דבר הרבה יותר נוח לי לעבוד עם ה’גירסא דינקותא’ שלי
-
@הגיטריסט זה לא עניין של עדיפות, זה עניין של נוחות, שאתה מעדיף להישאר עם התוכנה המוגבלת שלך ולא להשקיע על תוכנה יותר מורכבת, אבל הרבה יותר טובה…
יאללה תשקיע אילוסטרייטור ופאוור פוינט לא נמצאים בכלל באותו עולם כמו שתגיד לי שאתה מעבד סאונד בוורד