אנגלית עם קיובס
-
@אלי-לב לדעת לקרוא אנגלית חייב אבל כבר מתרגלים ומקסימום יש גוגל תרגום חח
-
@אלי-לב לדעת לקרוא אנגלית חייב אבל כבר מתרגלים ומקסימום יש גוגל תרגום חח
-
@אלי-לב למה צריך לכתוב אנגלית?
-
@אלי-לב למה צריך לכתוב אנגלית?
@אורגו-מדלי א’'א ליסתדר בלי לקרוא אנגלית
-
@אורגו-מדלי א’'א ליסתדר בלי לקרוא אנגלית
@אלי-לב מה אמרתי?
-
בכללי לא צריך לדעת אנגלית
אני משתמש יום יום בקיוביס
ואני חושב שגם אם לא הייתי יודע לקרוא אנגלית הייתי יודע בתוכנה חלק -
בכללי לא צריך לדעת אנגלית
אני משתמש יום יום בקיוביס
ואני חושב שגם אם לא הייתי יודע לקרוא אנגלית הייתי יודע בתוכנה חלק@יוסי-תורג-מן אבל יש כל מיני מילים שצריך להבין מה הפירוש שלהם
הרבה פעמים אני מסתבך עם זה -
אתה יכול להירשם בחינם לקורס קיובייס בג’סט מיוזיק
והוא מסביר את הכל
למה איזה מילים אתה מסתבך כי הכל די פשוט ולא מסובך -
@אלי-לב כתב באנגלית עם קיובס:
אם אני רוצה להתחיל להבין ולבנות דברים בקיובס ובמחשב האם דחוף שאני ידע אנגלית אשמח לתשובה
שאלה מעולה!!! ואולי כדאי שתסתכל על זה כאופציה ללמוד אנגלית.
תתחיל לצפות במדריכים באנגלית ללא תרגום, הקונספט הוא שאתה רואה את המסך ובמקביל אתה גם שומע את מה שהוא אומר זה פשוט דרך יעילה מאד ללמוד אנגלית. לא תאמין אבל אני יודע אנגלית - קריאה ושמיעה רק מלראות מדריכים באגלית, על הפקה מוזיקלית. במחשב שלי יש מאות ג’יגה של מדריכים שראיתי את רובם (בוודאי שמת לב שאני גם בודק בטא של Steinberg מה שמצריך ידע טוב באנגלית )
אתה עושה רושם של מוכשר ללמוד אנגלית לא יהיה בעיה בשבילך…
מילה ראשונה שהגיעה מגרמנית היא: קוונטייז, בוודאי אם תצפה במדריך ותשמע את המילה הזאת אתה תבין במה מדובר… -
אם אני רוצה להתחיל להבין ולבנות דברים בקיובס ובמחשב האם דחוף שאני ידע אנגלית אשמח לתשובה
תתחיל לצפות במדריכים באנגלית ללא תרגום, הקונספט הוא שאתה רואה את המסך ובמקביל אתה גם שומע את מה שהוא אומר זה פשוט דרך יעילה מאד ללמוד אנגלית. לא תאמין אבל אני יודע אנגלית - קריאה ושמיעה רק מלראות מדריכים באגלית, על הפקה מוזיקלית. במחשב שלי יש מאות ג’יגה של מדריכים שראיתי את רובם (בוודאי שמת לב שאני גם בודק בטא של Steinberg מה שמצריך ידע טוב באנגלית )
מילה ראשונה שהגיעה מגרמנית היא: קוונטייז, בוודאי אם תצפה במדריך ותשמע את המילה הזאת אתה תבין במה מדובר…@Studio-Bit מאיפה אתה מוריד מדריכים באנגלית?
-
@Studio-Bit מאיפה אתה מוריד מדריכים באנגלית?
@natinati כתב באנגלית עם קיובס:
מאיפה אתה מוריד מדריכים באנגלית?
וואי כבר לא זוכר, זה היה קורסים שלמים מ UDEMY האמת שכיום הרבה יותר קשה לי להשיג…
-
מילה ראשונה שהגיעה מגרמנית היא: קוונטייז, בוודאי אם תצפה במדריך ותשמע את המילה הזאת אתה תבין במה מדובר…@Studio-Bit כתב באנגלית עם קיובס:
אתה לא יודע מה עשית לי בלב