שאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!
-
@לוי-ל כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:

@SHLNX היה לי את אבלטון לייט בחינם בזכות הכרטיס קול שלי, כבר מתחיל לנסותמעולה!
למרות שהייתי מליץ לך לנסות את הגירסה המלאה (יש גם פרוץ), ביחד עם הקורס של JUST MUSIC.
בהצלחה!
@SHLNX כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
יש גם פרוץ
מעדיף שלא
הפריצה של אבלטון ידועה כאחת הפריצות המסוכנות יותר בשוק -
יש גם פרוץ
מעדיף שלא
הפריצה של אבלטון ידועה כאחת הפריצות המסוכנות יותר בשוק@לוי-ל כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
יש גם פרוץ
מעדיף שלא
הפריצה של אבלטון ידועה כאחת הפריצות המסוכנות יותר בשוקלא ידוע לי (אני התקנתי להרבה אנשים, ולא שמעתי על בעיות), אבל איך שנוח לך…
-
@לוי-ל כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
@SHLNX מה דעתך על Abbey Road TG Mastering Chain?
לא משתמש בו וגם לא רואה שום סיבה להשתמש בו.
@SHLNX אשמח אם תסביר- איך אתה פותר בעיות מיסוך של שתי אפקטים. למשל- שתי ריברבים באותה הפקה שאמורים “כיביכול” להתנגש?
האם אתה מקפיד שהם לא יהיו באותם תחום תדרים[למשל ריברב אחד רק לגבוהים ועוד ריברב ל"מיד" וכו]
או שאתה מקפיד שהם לא יהיו באותו מיליסקנס של ה"פרי" וה"דיכיי"? [למשל-ריברב אחד עם “פרי דיליי” צמוד יחסית ו"דיכיי" קצר וריברב נוסף שה"פרי דיליי" שלו מאוחר יחסית ו"הדיכיי" שלו ערוך] -
@SHLNX אשמח אם תסביר- איך אתה פותר בעיות מיסוך של שתי אפקטים. למשל- שתי ריברבים באותה הפקה שאמורים “כיביכול” להתנגש?
האם אתה מקפיד שהם לא יהיו באותם תחום תדרים[למשל ריברב אחד רק לגבוהים ועוד ריברב ל"מיד" וכו]
או שאתה מקפיד שהם לא יהיו באותו מיליסקנס של ה"פרי" וה"דיכיי"? [למשל-ריברב אחד עם “פרי דיליי” צמוד יחסית ו"דיכיי" קצר וריברב נוסף שה"פרי דיליי" שלו מאוחר יחסית ו"הדיכיי" שלו ערוך]@natinati כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
או שאתה מקפיד שהם לא יהיו באותו מיליסקנס של ה"פרי" וה"דיכיי"? [למשל-ריברב אחד עם “פרי דיליי” צמוד יחסית ו"דיכיי" קצר וריברב נוסף שה"פרי דיליי" שלו מאוחר יחסית ו"הדיכיי" שלו ערוך]קודם כל אני חייב לציין שממה שאתה כותב, ניכר שאתה ממש מעמיק וחושב בצורה יסודית על הנושא של מיקס וזה ממש חשוב!
לשאלתך, אני לא ממש חושש מהתנגשויות של ריוורבים, אני כן משתמש בריוורבים שונים מבחינת תדרים (כהים, בהירים וכו’) אבל זה יותר בגלל צבע וגוון, לא בגלל התנגשויות, כמובן שאם אני אשמע שמשהו מתנגש ולא נשמע טוב, אני אדאג לפתור את זה, אבל לא משהו שאני ניגש אליו מראש.
-
@natinati כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
או שאתה מקפיד שהם לא יהיו באותו מיליסקנס של ה"פרי" וה"דיכיי"? [למשל-ריברב אחד עם “פרי דיליי” צמוד יחסית ו"דיכיי" קצר וריברב נוסף שה"פרי דיליי" שלו מאוחר יחסית ו"הדיכיי" שלו ערוך]קודם כל אני חייב לציין שממה שאתה כותב, ניכר שאתה ממש מעמיק וחושב בצורה יסודית על הנושא של מיקס וזה ממש חשוב!
לשאלתך, אני לא ממש חושש מהתנגשויות של ריוורבים, אני כן משתמש בריוורבים שונים מבחינת תדרים (כהים, בהירים וכו’) אבל זה יותר בגלל צבע וגוון, לא בגלל התנגשויות, כמובן שאם אני אשמע שמשהו מתנגש ולא נשמע טוב, אני אדאג לפתור את זה, אבל לא משהו שאני ניגש אליו מראש.
קודם כל אני חייב לציין שממה שאתה כותב, ניכר שאתה ממש מעמיק וחושב בצורה יסודית על הנושא של מיקס וזה ממש חשוב!
תודה! בזכותך…
אבל זה יותר בגלל צבע וגוון, לא בגלל התנגשויות, כמובן שאם אני אשמע שמשהו מתנגש ולא נשמע טוב, אני אדאג לפתור את זה, אבל לא משהו שאני ניגש אליו מראש.
הבנתי. ואתה בודק תמיד במונו?
-
קודם כל אני חייב לציין שממה שאתה כותב, ניכר שאתה ממש מעמיק וחושב בצורה יסודית על הנושא של מיקס וזה ממש חשוב!
תודה! בזכותך…
אבל זה יותר בגלל צבע וגוון, לא בגלל התנגשויות, כמובן שאם אני אשמע שמשהו מתנגש ולא נשמע טוב, אני אדאג לפתור את זה, אבל לא משהו שאני ניגש אליו מראש.
לא בודק במונו כמעט אף פעם וזה גם לא ממש מעניין אותי איך זה נשמע במונו, חשוב לי שיישאר שיר נורמלי ולא שהכל ייתפרק, אבל לא יותר מזה, ואת זה אני יכול לזהות לבד, אני כבר יודע איך זה אמור להישמע בסטריאו, כדי שהכל יהיה תקין פחות או יותר במונו, ואני מעדיף לרוב לקבל סטריאו יותר מרגש וקיצוני בדברים מסוימים ולשלם את המחיר של ביטול במונו (כמובן לא בדברים הבסיסיים של השיר).
-
לא בודק במונו כמעט אף פעם וזה גם לא ממש מעניין אותי איך זה נשמע במונו, חשוב לי שיישאר שיר נורמלי ולא שהכל ייתפרק, אבל לא יותר מזה, ואת זה אני יכול לזהות לבד, אני כבר יודע איך זה אמור להישמע בסטריאו, כדי שהכל יהיה תקין פחות או יותר במונו, ואני מעדיף לרוב לקבל סטריאו יותר מרגש וקיצוני בדברים מסוימים ולשלם את המחיר של ביטול במונו (כמובן לא בדברים הבסיסיים של השיר).
-
@SHLNX תודה רבה!!!
הסבר ברור כרגיל…@SHLNX כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
אני כבר יודע איך זה אמור להישמע בסטריאו, כדי שהכל יהיה תקין פחות או יותר במונו
ואוווו איך???
מה זה עניין ניסיון או כישרון??@natinati כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
ניסיון
חד משמעית ניסיון, אחרי שאתה מנוסה אתה כבר יודע להבדיל לבד
-
@SHLNX אני חייב את דעתך על העיבוד הנ"ל
מה יש לשפר במיקס?, האם העיבוד ברמה גבוהה?
ניגון דבקות3.mp3@Studio-Bit אשמח גם לדעתך
-
@SHLNX תודה רבה!!!
הסבר ברור כרגיל…@SHLNX כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
אני כבר יודע איך זה אמור להישמע בסטריאו, כדי שהכל יהיה תקין פחות או יותר במונו
ואוווו איך???
מה זה עניין ניסיון או כישרון??@natinati כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
@SHLNX תודה רבה!!!
הסבר ברור כרגיל…אני שמח! תודה!
מה זה עניין ניסיון או כישרון??
כמו שכתב @לוי-ל אני חושב שזה עניין של ניסיון (אבל אין ספק שאני גם כישרון
)@לוי-ל כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
@SHLNX אני חייב את דעתך על העיבוד הנ"ל
מה יש לשפר במיקס?, האם העיבוד ברמה גבוהה?
ניגון דבקות3.mp3יפה מאוד! רמה גבוהה!