שאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!
-
-
@shimix-dj כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
הייתי תקופה עם K 182 של AKG והיה אחלה גם למיקס
לא מכיר…
(תשמע דברים שעשיתי)
היום אני עם ה K240
אני לא מסוגל לעשות מיקס עם דבר כזה, אבל זו רק דעתי, בסוף מה שחשוב זו התוצאה, אם לך זה עובד - מעולה!
-
@SHLNX
אולי דווקא כי זה לא סאונד מי יודע מה, אז אם זה נשמע על זה טוב זה ישמע טוב בכל מערכת אחרת
אולימבחינתי, זה כמו לערוך וידאו עם משקפיים מלוכלכות ולהגיד “אם זה יראה לי טוב עם המשקפיים האלה, זה ייראה טוב בכל משקפיים”, זה יהיה נכון רק אם לכולם יהיו ליכלוכים בדיוק אפיה שיש במשקפיים שלי…
-
@SHLNX ואי
אחלה משפט
טוב אבל הם לא כאלה גרועות בא
האמת זה הסטנרטים שגדלתי עליהם כשלמדתי לעבד אז זה מה שאני מכיר
אולי יום אחדשוב, זו רק דעתי, אם התוצאות שאתה מקבל מספקות אותך, הכל בסדר!
-
@SHLNX כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
אם אתה יכול לקיים את שני הכללים האלה - אתה יכול לעשות מיקסים מעולים גם עם אוזניות!
זכור לי שיש איזה פלאגין שמדמה שמע של סטודיו באוזניות. בגלל שבאוזניות הסאונד “מוזרק” לתוך האוזן ואין את הפיזור של התדרים… [וכמובן עדיין זה לא כמו למקסס בחדר מטופל זה רק מדמה]
אתה מכיר פלאגין כזה? -
@natinati
waves NX -
@SHLNX כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
לא מכיר בטווח מחיר הזה משהו שעונה על הצרכים שהזכרת, אם אתה יכול להתאמץ עוד קצת, הייתי ממליץ לך לקנות את ה Audio Technica ATH-M50x (קצת פחות מ 700 ש"ח), אוזניות מעולות ביחס למחיר (לדעתי), אבל יש להם בלאי בכריות (אפשר להזמין בנפרד).
יש באזור ה500 את הM40X, השאלה היא אם ההפרש באיכות גדול מאוד שאז כבר עדיף לי להשקיע M50X שישאר לי לאורך זמן. אבל אם כבר אני בטווח ה700 ש"ח יש גם את המתחרה החזק של הM50X - הבייאר דיינמיק DT770.
אגב, לM50X לא צריך מגבר אוזניות או כרטיס קול (או שפשוט יש כמה אופציות של אומים כמו בבייאר דיינמיק)? -
המלצה שלי קח אותם https://www.audio-technica.com/en-eu/ath-m50x
אני אישית משתמש בהם פצצה של אוזניות ואם אתה שומר עליהם הן נשארות לך כמו חדשות
אני משתמש בהם בלי כרטיס קול -
@Yossile כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
בייאר דיינמיק DT770.
@Yossile אני יודע ש @יוחנן-בלייך למשל משתמש בDT880PRO והוא אומר שהם מצוינות
למיקס הוא משתמש באוזניות אחרות אני לא זוכר איזה דגם
אני בכל אופן ממליץ על הדיטי880 פרו