שאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!
-
@SHLNX
אני אשמח לדעת מה עדיף לתיקון זיופים לזמר רגיל ומה עדיף לזייפן…
אוטוטיון, מלודיין או וורי אודיו??
תודהה@AULPAN כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
@SHLNX
אני אשמח לדעת מה עדיף לתיקון זיופים לזמר רגיל ומה עדיף לזייפן…
אוטוטיון, מלודיין או וורי אודיו??
תודההמלודיין ווורי אודיו, הם כלים דומים במטרה שלהם, ועדיף להשתמש בהם כדי לתקן זיופים,
באוטוטיון מומלץ להשתמש יותר בשביל הליטוש הסופי או בשביל האפקט והסטייל שזה נותן. -
@SHLNX כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
הוא הרמה הכי גבוהה בארץ ביוטיוב
- צריך לזכור שאין יוטיוברים רבים בארץ שעוסקים במוזיקה ובטח למעמיקים, אז להיות הכי טוב ביוטיוב בארץ זה לא טייטל ששווה ללהיות אלוקים.
- אני לא חושב שאין עניין לבדוק עובדתית את מה שהוא אומר. אני כן חושב שיש לו כושר הסברה נהדר.
-
@יוחנן-בלייך יש כמות סרטונים מטורפת ביוטיוב למוזיקאים(גם מתקדמים) שמתיימרים להסביר את הכול בצורה הטובה ביותר, ומה שקורה הוא שכל אחד שם מזיז נוב של EQ ומרגיש גיס’ון גושוע, ושגיא ברייטנר הוא בין היחידים(גם בעולם, לא רק בארץ) שראיתי שמסביר את הכול בצורה כ"כ מעמיקה ומקצועית, וחושף את כל ההפקות שלו והסודות שלו לעיני כל, אז נכון שלהיות הכי טוב ביוטיוב בארץ זה לא משהו, אבל בוא נצא מנקודת הנחה שאם הערוץ שלו נניח היה באנגלית ברור לכולם שזה היה אחד הערוצים המובילים בעולם בסאונד.
-
@יוחנן-בלייך יש כמות סרטונים מטורפת ביוטיוב למוזיקאים(גם מתקדמים) שמתיימרים להסביר את הכול בצורה הטובה ביותר, ומה שקורה הוא שכל אחד שם מזיז נוב של EQ ומרגיש גיס’ון גושוע, ושגיא ברייטנר הוא בין היחידים(גם בעולם, לא רק בארץ) שראיתי שמסביר את הכול בצורה כ"כ מעמיקה ומקצועית, וחושף את כל ההפקות שלו והסודות שלו לעיני כל, אז נכון שלהיות הכי טוב ביוטיוב בארץ זה לא משהו, אבל בוא נצא מנקודת הנחה שאם הערוץ שלו נניח היה באנגלית ברור לכולם שזה היה אחד הערוצים המובילים בעולם בסאונד.
@לוי-ל כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
ומרגיש גיס’ון גושוע
אני מפחד שיסקלו אותי פה, אבל גם את ג’ייסון ג’ושוע לא כולם אוהבים. אני בא לומר שכל אחד מוצא לו מישהו שהוא אוהב ולומד מהשיטה שלו. וכולם לפעמים טועים. אבל חשוב לגבש שיטה אחידה, ולא לעבור כל יום בין גישות סותרות כי אז יוצאים מבולבלים…
-
ומרגיש גיס’ון גושוע
אני מפחד שיסקלו אותי פה, אבל גם את ג’ייסון ג’ושוע לא כולם אוהבים. אני בא לומר שכל אחד מוצא לו מישהו שהוא אוהב ולומד מהשיטה שלו. וכולם לפעמים טועים. אבל חשוב לגבש שיטה אחידה, ולא לעבור כל יום בין גישות סותרות כי אז יוצאים מבולבלים…
@יוחנן-בלייך כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
אני מפחד שיסקלו אותי פה, אבל גם את ג’ייסון ג’ושוע לא כולם אוהבים

וכולם לפעמים טועים. אבל חשוב לגבש שיטה אחידה, ולא לעבור כל יום בין גישות סותרות כי אז יוצאים מבולבלי
מסכים.
-
ומרגיש גיס’ון גושוע
אני מפחד שיסקלו אותי פה, אבל גם את ג’ייסון ג’ושוע לא כולם אוהבים.
כבר אמרתי ל @לוי-ל פעם את דעתי עליו, אני חושב שהוא ממקסס ממוצע, שהתמזל מזלו והוא היה במקום הנכון בזמן הנכון…