מידע בעניין "זכויות יוצרים"
-
שאלתי פעם שאלה דומה בפרוג, וזה מה שענו לי
https://www.prog.co.il/threads/זכויות-יוצרים-בהפקה-מוזיקלית-ובפרסום-קאבר-לשירים-של-אחרים.839999/
-
@יוסל-ה-המוזיקלי בפרט שאני מתעסק עם שירים של זמרים מעבר לנהר שאין להם שום קשר לאקו"ם, אז מספיק לתת קרדיט?
@binyamin לגבי הקרדיט, צריך לתת קרדיט גם לזמר המבצע או רק למלחין, הייתי מעדיף לבקש ממנו אישור אבל לך תמצא איזה גוי בארה"ב -
@binyamin זה הסגנון שאני יוצר, שיר קיים שאני לוקח אותו לכיוון שלי - בהמשך אני רוצה להקליט סולו של סקסופון בינתיים הכנסתי סולו של כינורות
still gone be - solo string's (Unfinished).mp3 -
@יוסל-ה-המוזיקלי זה נכון, כל האגודות הרשמיות בעולם מחוברות ומעבירות מאחד לשני.
-
@Benaya כתב במידע בעניין "זכויות יוצרים":
@binyamin זה הסגנון שאני יוצר, שיר קיים שאני לוקח אותו לכיוון שלי - בהמשך אני רוצה להקליט סולו של סקסופון בינתיים הכנסתי סולו של כינורות
still gone be - solo string's (Unfinished).mp3אם מדובר בקטע הזה אני ממש לא מבין מה הבעיה -- מדובר בקטע נגינה ללא שירה
יש כאן בפורום כמה יוצרים עם ערוצים ביוטיוב שבהם מעלים קטעי נגינה לשירים מוכרים
@חכם_בלילה @מרדכי-S @אהרון-יוסף-בבייב וכ"ו
לא נראה שפנו ליוצר המקורי לבקש רשות ובטח שמדובר במישהו מחו"ל -
@Benaya כתב במידע בעניין "זכויות יוצרים":
@אילן-פ נכון, א. הם לא מוגנים בפני תביעה, ב. ברגע שזה תחביב זה לא מעניין את בעל היצירה אבל ברגע שזה נהיה מקצועי או שזה מתחיל לצבור תאוצה בעל היצירה יתחיל ללטוש עיניים...
א- כל יוצר שעושים קאבר ליצירה שלו זה נותן לו כבוד ומוכיח כמה הוא מוצלח --אני הייתי לדוגמה מאוד שמח אם מישהו היה עושה קאבר לשירים שלי --הייתי אומר לו תודה
ב- מי קובע אם הקאבר מקצועי או תחביב ?
מאחל לך הצלחה מכל הלב אבל נראה לך שיהיה כלכך מוצלח
שמלחין גוי עם מיליוני עוקבים יחפש אותך מעבר לים ?
בקיצור -- לא השתכנעתי שיש כאן בעיה -
-
ברגע שבconect id אין הגבלות, הכל בסדר
ולפעמים יש, אבל מחמיא (זה אומר שאני כל כך מקצוען שהצלחתי לדייק את המלודיה של השיר)