לוי יצחק ל. | טראקים ופרויקטים
-
@שלום-שלום יפה מאד.
-
טראק נחמד וקצרצר שעשיתי אתמול בכמה שעות עבודה
זה הטראק הראשון שלי על קיובייס, עברתי לקיובייס לפני חודש וחצי והפקתי רק מוזיקה שקטה וכעת הצלחתי להפיק אלקטרוני
טראק ראשון על קיובייס.wav
טראק ראשון על קיובייס.mp3@לוי-ל מגניב לגמרי
-
@נפתלי-בר-נתן זה טראק מלפני יותר משנה בתחילת דרכי, תסתכל באחרונים

-
@נפתלי-בר-נתן זה טראק מלפני יותר משנה בתחילת דרכי, תסתכל באחרונים

@לוי-ל התכוונתי בכללי,: פשוט זה היה מול העיניים שלי אז לחצתי על זה…
-
דרופ חדש ויפה שיצא לי עכשיו משום מקום(תתנו תגובה אם אתם רוצים סרטון הסבר קל על אופן הבנייה של הטראק)
חובה לשמוע בווליום גבוה!!
FutureBounce.wav
FutureBounce.mp3 -
דרופ חדש ויפה שיצא לי עכשיו משום מקום(תתנו תגובה אם אתם רוצים סרטון הסבר קל על אופן הבנייה של הטראק)
FutureBounce.wav
FutureBounce.mp3@לוי-ל אהבתי. יש מצב שאתה סופסוף לוקח את הדרופ הזה ובונה לנו טראק של 2-3 דקות???
@לוי-ל כתב בלוי יצחק ל. | טראקים ופרויקטים:
תתנו תגובה אם אתם רוצים סרטון הסבר קל על אופן הבנייה של הטראק
בטח שרוצים!
-
@Yossile יש מצב, תן לי רעיון לשיר שאוכל לעשות עליו רמיקס והדרופ הזה ישמש כדרופ של הרמיקס
בכל אופן תכף אצלם סרטון בעז"ה -
@Yossile תכל’ס, אבל זה לא אותו סולם
בכל אופן הנה סרטון סקירה על הפרויקט לכל מי שרוצה להבין: -
@Yossile תכל’ס, אבל זה לא אותו סולם
בכל אופן הנה סרטון סקירה על הפרויקט לכל מי שרוצה להבין:@לוי-ל כל הכבוד על הסרטון ואחלה טראק! אחד הסיבות שאני אוהב לראות סרטונים כאלה זה לגלות כל מיני טכניקות הפקה ופלאגינים שאני לא מכיר
מה זה הפלאגין עם היצור שם שמחייך…? ופלאגין שקוראים לזה ACON
ואם אפשר לשאול בכללי מה הם הפלאגיני אפקטים שאתה משתמש בהם?
מעניין אותי… -
FutureBounce.wav
FutureBounce.mp3@לוי-ל כתב בלוי יצחק ל. | טראקים ופרויקטים:
FutureBounce.wav
FutureBounce.mp3@לוי-ל
חזק ביותר!
רק שחייבים פה מיקס כי יש פה עומס
ואגב מאיזה חבילות הפריסטים של סרום האלה? -
@י.פ הפלאגין הזה עם היצור זה פלאגין סטורציה מדהים שנקרא sausage fattener(מתוך חבילת פלאגינים מדהימה להפקת מוזיקה אלקטרונית של צמד יוצרים בשם DADA LIFE) הפלאגין ACON זה פשוט רוורב די פשוט עם כפתור אחד שאני אוהב להשתמש בו
בנוגע לפלאגיני אפקטים:
כתבתי על זה בפירוט כאן@יוני-בר כתב בלוי יצחק ל. | טראקים ופרויקטים:
מאיזה חבילות הפריסטים של סרום האלה?
המון המון מקומות, חלק הורדתי מאתרים בצורה נפרדת אחד אחד, חלק הורדתי בתור חבילות שלמות מאתרים, חלק קניתי, יש לי כמעט 7000 פריסטים לסרום על המחשב…
@שלום-שלום לא הבנתי מה ניסית לכתוב כאן, אשמח שתמחק הפוסט
-
@י.פ הפלאגין הזה עם היצור זה פלאגין סטורציה מדהים שנקרא sausage fattener(מתוך חבילת פלאגינים מדהימה להפקת מוזיקה אלקטרונית של צמד יוצרים בשם DADA LIFE) הפלאגין ACON זה פשוט רוורב די פשוט עם כפתור אחד שאני אוהב להשתמש בו
בנוגע לפלאגיני אפקטים:
כתבתי על זה בפירוט כאן@יוני-בר כתב בלוי יצחק ל. | טראקים ופרויקטים:
מאיזה חבילות הפריסטים של סרום האלה?
המון המון מקומות, חלק הורדתי מאתרים בצורה נפרדת אחד אחד, חלק הורדתי בתור חבילות שלמות מאתרים, חלק קניתי, יש לי כמעט 7000 פריסטים לסרום על המחשב…
@שלום-שלום לא הבנתי מה ניסית לכתוב כאן, אשמח שתמחק הפוסט
-
@שלום-שלום לא, כפי שציינתי מדובר בהרבה פריסטים שאספתי וקניתי מהרבה מקומות, מלבד העובדה שהם שוקלים כמה וכמה GB טובים ובין כה לא אוכל להעלות אותם, אני מעדיף לשמור על הסאונד שלי…
@י.פ כתב בלוי יצחק ל. | טראקים ופרויקטים:
יש לי פלאגין שלהם שנקרא Endless_Smile לדרופים יש להם איזה קטע מצחיק
כן בהחלט, התכוונת שזה לבילדאפים, לא לדרופים -
@שלום-שלום לא, כפי שציינתי מדובר בהרבה פריסטים שאספתי וקניתי מהרבה מקומות, מלבד העובדה שהם שוקלים כמה וכמה GB טובים ובין כה לא אוכל להעלות אותם, אני מעדיף לשמור על הסאונד שלי…
כן בהחלט, התכוונת שזה לבילדאפים, לא לדרופים -
כן בהחלט, התכוונת שזה לבילדאפים, לא לדרופים