מיני אולפן, קיים כזה דבר?
-
@האש-שלי-תוקד ממ"ד נחשב אחד החדרים הכי בעייתיים להקלטה.
בגלל הבטון העבה והברזלים שיש בו, יש בו ממש הרבה הד. (זה אחד החדרים שהכי קשה לבנות בהם אולפן).@Hagai-Habani מה הבעיה פשוט שמים בידוד
-
@דרבוקיסט-אלוף כתב במיני אולפן, קיים כזה דבר?:
לא צריך מקצועי
או
@דרבוקיסט-אלוף כתב במיני אולפן, קיים כזה דבר?:
משהו הכי פשוט שיוכל להקליט בצורה מקצועית
???
@רה-מינור מקצועית מינימליסטית
-
@רה-מינור מקצועית מינימליסטית
@דרבוקיסט-אלוף
המקצועית הכי מינמליסטית שקיימת זה כרטיס קול מיקרופון קיובייס ופלאגין לסינון רעשים
אין יותר מינימלי מזה, יותר מינימלי מזה זה לא אולפן וזה לא מקצועי בגרוש -
@Hagai-Habani מה הבעיה פשוט שמים בידוד
@אורגו-מדלי יש הרבה יותר החזרים מחדר רגיל. זה אומר שצריך טיפול אקוסטי הרבה יותר רציני.
-
@האש-שלי-תוקד ממ"ד נחשב אחד החדרים הכי בעייתיים להקלטה.
בגלל הבטון העבה והברזלים שיש בו, יש בו ממש הרבה הד. (זה אחד החדרים שהכי קשה לבנות בהם אולפן).@Hagai-Habani בבניות החדשות הממ’'ד הוא שונה לחלוטין זה לא הממד של פעם הוא בטון ומצופה קירות גבס ויש תכניקות על הבניה כיום
-
@דרבוקיסט-אלוף
המקצועית הכי מינמליסטית שקיימת זה כרטיס קול מיקרופון קיובייס ופלאגין לסינון רעשים
אין יותר מינימלי מזה, יותר מינימלי מזה זה לא אולפן וזה לא מקצועי בגרוש@לוי-ל תודה על הענייניות.
האם זה אומר שא י אוכל להקליט את הכלי שלי, הוא יזהה אותו בתור דרבוקה וישלב אותו בשיר איך שאבחר? (כולל למתוח את הקובץ של הדרבוקה, להגביה או להנמיך וכו’)
וכמה זה יעלה? -
@לוי-ל תודה על הענייניות.
האם זה אומר שא י אוכל להקליט את הכלי שלי, הוא יזהה אותו בתור דרבוקה וישלב אותו בשיר איך שאבחר? (כולל למתוח את הקובץ של הדרבוקה, להגביה או להנמיך וכו’)
וכמה זה יעלה?@דרבוקיסט-אלוף אתה לא הבנת את דברי
בשביל להקליט את הדרבוקה אתה צריך תוכנה להקלטה כגון קיובייס, כרטיס קול, מיקרופון שמתחבר לכרטיס קול ופלאגין לניקוי רעשים
אין המקום לפרט כמה יעלה ומה זה בדיוק -
@דרבוקיסט-אלוף אתה לא הבנת את דברי
בשביל להקליט את הדרבוקה אתה צריך תוכנה להקלטה כגון קיובייס, כרטיס קול, מיקרופון שמתחבר לכרטיס קול ופלאגין לניקוי רעשים
אין המקום לפרט כמה יעלה ומה זה בדיוק@לוי-ל מה זה וכמה זה יעלה תשאיר לי
מה עוד צריך בשביל להשלים את האירוע? -
@לוי-ל מה זה וכמה זה יעלה תשאיר לי
מה עוד צריך בשביל להשלים את האירוע? -
@Hagai-Habani בבניות החדשות הממ’'ד הוא שונה לחלוטין זה לא הממד של פעם הוא בטון ומצופה קירות גבס ויש תכניקות על הבניה כיום
@האש-שלי-תוקד למיטב ידיעתי גם ממדים של היום זה ממש בעייתי.
ואני מדבר אחרי שיחה עם איש מקצוע ברמה גבוהה. -
אני רוצה להקליט את הכלי שלי, כך שישמע טבעי וישתלב ביחד עם המוזיקה.
אני לא צריך איכות קול, לא צריך מקצועי - משהו הכי פשוט שיוכל להקליט בצורה מקצועית ולשלב את זה בשיר. יש כזה דבר?@דרבוקיסט-אלוף כתב במיני אולפן, קיים כזה דבר?:
אני רוצה להקליט את הכלי שלי, כך שישמע טבעי וישתלב ביחד עם המוזיקה.
אני לא צריך איכות קול, לא צריך מקצועי - משהו הכי פשוט שיוכל להקליט בצורה מקצועית ולשלב את זה בשיר. יש כזה דבר?יש דבר כזה – ודי פשוט יחסית נדרש
1- תוכנת הפקות קיובייס- אבלטון- אף אל וכ"ו —ולדעת מושגים בסיסיים בהפעלה
2- כרטיס קול חיצוני נורמלי
3- מיקרופון קונדסור
ויש לך אולפן להפיק מוזיקה ברמה מקצועית סבירה
ואם אין לך אפשרות לכל זה
תוכל לקנות מכשיר הקלטה zoom -ויש כמה דגמים — יש אפשרות להקלטה חיצונית וגם פנימית
שאם תלמד להשתמש בו נכון --בלחיצת כפתור מקליט ברמה די סבירה -
לפני שאני מברר
זה יותר באזור של 2000 או של 500?