לא תאמינו מה נכנס לSX 600 🔥🔥🔥🔥🎶🎶🎶👌👌👌
-
@הקלידן-המקצוען אחי תסתכל מחירון של המדלי
הוא יותר יקר מהSX600
אין ספק שהסט של עמי כהן מעולה אבל בחיאת אתה משווה בין הדאנסים של המעבד המתאבד לדאנסים של עמי?
ובין הקטרון של המעבד המתאבד לקטרון של עמי?
(עם כל הכבוד והערכה הענקית שיש לי לעמי כהן…)פוסט זה נמחק! -
@המעבד-המתאבד אתה בונה את הסיידשנים באורגן הזה
@רבקה-מנדל כתב בלא תאמינו מה נכנס לSX 600
:
לא
בניתי על הגנוס -
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
@הקלידן-המקצוען אחי תסתכל מחירון של המדלי
הוא יותר יקר מהSX600
אין ספק שהסט של עמי כהן מעולה אבל בחיאת אתה משווה בין הדאנסים של המעבד המתאבד לדאנסים של עמי?
ובין הקטרון של המעבד המתאבד לקטרון של עמי?
(עם כל הכבוד והערכה הענקית שיש לי לעמי כהן…)פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
@רבקה-מנדל כתב בלא תאמינו מה נכנס לSX 600
:
לא
בניתי על הגנוס@המעבד-המתאבד יש אופציה גם ב920 לעשות סיידצן
-
@המעבד-המתאבד תשמע, פיצוץ!!! אחרי כזה סט אני שוקל לעבור לימאהה, אפי’ שאני אוהד מושבע של קורג…
כתב בלא תאמינו מה נכנס לSX 600
:
@המעבד-המתאבד תשמע, פיצוץ!!! אחרי כזה סט אני שוקל לעבור לימאהה, אפי’ שאני אוהד מושבע של קורג…
אני רואה שמתלהבים פה כבר שעוד אחד עוזב סוף סוף את קורג… זה לא כזה פשוט, הרי “אדם לעמל יולד” ובימאהה זה לא עמל כמו בקורג להוציא משהו איכותי ומלא… אבל בכ"ז, צריך להנות מהבנייה ומהתוצאה ולכן זה הצד שלי לעבור לימאהה…
-
@המעבד-המתאבד יש אופציה גם ב920 לעשות סיידצן
-
@המעבד-המתאבד יש מצב אתה כותב בקצרה איך עושים סייצין
-
באורגני 920 SX 700 720 900 וכו’ וגם בגנוס 1\2 אם אני לא טועה…
אתה נכנס בבניית מקצבים לSTEPEDIT (זה נמצא למעלה בצורה של מסמך) שם תראה את המקצב מפורט
עכשיו נגיד ניגנת צליל זה יופיע לך שם. למטה יש הגדרה שקוראים לה Event filter תלחץ ותבחר באפשרות EXPRESSION (נמצא בחלון השני…)
אחרי שבחרת ב EXPRESSION תכפיל אותו על ידי אפשרות שם Insert עכשיו נגיד יש לך 4 כאלו אפשרויות אתה מגדיר כל אחד במקום אחר דהיינו את הראשון אתה מגדיר לדוגמא על שניה 0 ואת השני ל250 את השלישי ל500 ואת הרביעי ל1000 (בצד שמאל של הEXPRESSION)
אחר כך בראשון אתה מגדיר בווליום 0 את השני על 30 את השלישי על 50 ואת הרביעי על 95(נמצא בהגדרה עצמה קצת משוך לצד ימין)
ואז הצליל שניגנת יהפוך לסיידשן
(לא דייקתי במספרים הרבה זמן לא עשיתי סיידשן אז אם לא הולך תנסה יותר לצמצם את המספרים ולהכפיל יותר חלונות של הEXPRESSION…)
קצת מורכב ולכן מומלץ לשמור את הסיידשן בתור ערוץ נפרד ואז תוכל להוסיף אותו מתי שתרצה למקצבים אחרים
מקווה שהצלחתי להסביר משהו… -
הביצוע הזה למעלה מאד יפה
רק שים לב שיש באורגן הזה מקום ליותר חומרים
אני הצלחתי לשים שם את Euro Dance ו Turkish & Greek שזה יוצא 60 מקצבים ו45 צלילים (בערך)
ועוד הצלחתי ליצור שם כמה צלילים משלי על בסיס wav ששמתי בתכנה של Yamaha Expansion Manager אחלה של דבר