LALA - קומפרסור איכותי ומצוין
-
הקומפרסור LALA הוא קומפרסור מדהים ומצוין שיצא במקור כדי לתת מחווה לקומפרסור המצוין LA-2A
הוא דומה לו מאוד בעיצוב ובעל יכולות דומות
את הקובץ הבא יש להוריד למחשב ולהעתיק לתיקיית - C:\Program Files\Common Files\VST3כמובן שזה רק לווינדוס ולא למק…
עריכה:
נ.ב
אני משתמש בו כתחליף לLA2A כי אני לא מוריד דברים פרוצים של וויבס, וזה יקר מאוד לקנות אותו -
הקומפרסור LALA הוא קומפרסור מדהים ומצוין שיצא במקור כדי לתת מחווה לקומפרסור המצוין LA-2A
הוא דומה לו מאוד בעיצוב ובעל יכולות דומות
את הקובץ הבא יש להוריד למחשב ולהעתיק לתיקיית - C:\Program Files\Common Files\VST3כמובן שזה רק לווינדוס ולא למק…
עריכה:
נ.ב
אני משתמש בו כתחליף לLA2A כי אני לא מוריד דברים פרוצים של וויבס, וזה יקר מאוד לקנות אותו@לוי-ל כתב בLALA - קומפרסור איכותי ומצוין:
אני משתמש בו כתחליף לLA2A כי אני לא מוריד דברים פרוצים של וויבס, וזה יקר מאוד לקנות אותו
לWAVES יש חבילה של פלאגינים בחינם שווה לבדוק -לי יש אותם כי גם אני לא משתמש בפרוץ…
-
@לוי-ל כתב בLALA - קומפרסור איכותי ומצוין:
אני משתמש בו כתחליף לLA2A כי אני לא מוריד דברים פרוצים של וויבס, וזה יקר מאוד לקנות אותו
לWAVES יש חבילה של פלאגינים בחינם שווה לבדוק -לי יש אותם כי גם אני לא משתמש בפרוץ…
@Studio-Bit כתב בLALA - קומפרסור איכותי ומצוין:
לWAVES יש חבילה של פלאגינים בחינם שווה לבדוק -לי יש אותם כי גם אני לא משתמש בפרוץ
אשמח שתביא קישור
אני משתמש בפרוץ אם כי לא בפרוץ של וויבס בגלל שזו חברה ישראלית ועוד כמה סיבותאתה לא משתמש בכלל בפרוץ?
-
@Studio-Bit כתב בLALA - קומפרסור איכותי ומצוין:
לWAVES יש חבילה של פלאגינים בחינם שווה לבדוק -לי יש אותם כי גם אני לא משתמש בפרוץ
אשמח שתביא קישור
אני משתמש בפרוץ אם כי לא בפרוץ של וויבס בגלל שזו חברה ישראלית ועוד כמה סיבותאתה לא משתמש בכלל בפרוץ?
@לוי-ל כתב בLALA - קומפרסור איכותי ומצוין:
אשמח שתביא קישור
https://www.waves.com/bundles/free-plugin-pack
קניתי מחשב חדש ועליו אין שום פלאגין פרוץ (יש לי UAD שקניתי) ואני לא חושב שחסר לי משו בנתיים
-
האיקיו האגדי P1A -
מעניין אותכם עוד חינמיים?
-
מעניין אותכם עוד חינמיים?
@Studio-Bit בטח. רק אשמח להסבר על כל דבר שאתה מעלה למה זה טוב ואם זה חיקוי של אנלוגי מסוים אז מה מיוחד בו.
-
איקיו על עיוור
משתמשים באיקיו רק לפי האוזן הנתונים של התדרים פשוט לא מופיעים… אופציה גם של דרייב אנלוגי ממש טוב! -
איקיו על עיוור
משתמשים באיקיו רק לפי האוזן הנתונים של התדרים פשוט לא מופיעים… אופציה גם של דרייב אנלוגי ממש טוב!@Studio-Bit רק צריך לקחת בחשבון שהוא מוגבל ל-4 במדים. Low, Low-mid, High-mid, High.
נ.ב. הייתי ממליץ אולי לפתוח נושא חדש רק לפלאגינים חינמיים איכותיים, עם הסבר על כל פלאגין למי שמעוניין.
-
@לוי-ל שאפו על העלאה
הייתי רוצה לעשות אשכול על פלאגינים חינמיים איכותיים יש המון כאלו…
הנקודה היא נטפרי כי לרוב כל דבר כזה מצריך הרשמה ופתיחת חשבון וזה מצריך סבלנות…@Studio-Bit כתב בLALA - קומפרסור איכותי ומצוין:
@לוי-ל שאפו על העלאה
הייתי רוצה לעשות אשכול על פלאגינים חינמיים איכותיים יש המון כאלו…פתחתי נושא חדש בשביל המטרה הזאת, תתחיל למלא בחומר…
כל הכבוד על הרצון לשתף ולעזור!