פלאגינים חינמיים – AUDIO FX
-
CamelCrusher-Win-x64-CamelCrusher.Com-1-0-1.zip
פלאגין קאמל קרושר, פלאגין דיסטורשן ופילטר חינמי, אחד הטובים שהיו עד היום, @יוחנן-בלייך ממליץ עליו תמיד ומשתמש בו בהרבה הפקות שלו, שימו לב: כדי שהפלאגין יעבוד תדליקו וי אס טי 2 כי אין את הפלאגין הזה בוי אס טי 3(וי אס טי - VST)
סיסמת חילוץ 1122
על מנת להתקין הורידו את התיקייה, חלצו, התקינו את קובץ ההתקנה, פתחו את התוכנה שלכם והדליקו את אופצית הוי אס טי 2 -
WAProd_KSHMR_Essentials_Kick_1.1.0.zip
kshmr essentials kick , פלאגין מדהים בעיני , הוא נוצר כדי לתת עוצמה לקיק, ואני משתמש גם גם כדי לחזק את הסנר, ואפילו הוא עוזר לחזק את הבס, טירוף של פלאגין… -
CamelCrusher-Win-x64-CamelCrusher.Com-1-0-1.zip
פלאגין קאמל קרושר, פלאגין דיסטורשן ופילטר חינמי, אחד הטובים שהיו עד היום, @יוחנן-בלייך ממליץ עליו תמיד ומשתמש בו בהרבה הפקות שלו, שימו לב: כדי שהפלאגין יעבוד תדליקו וי אס טי 2 כי אין את הפלאגין הזה בוי אס טי 3(וי אס טי - VST)
סיסמת חילוץ 1122
על מנת להתקין הורידו את התיקייה, חלצו, התקינו את קובץ ההתקנה, פתחו את התוכנה שלכם והדליקו את אופצית הוי אס טי 2 -
WAProd_KSHMR_Essentials_Kick_1.1.0.zip
kshmr essentials kick , פלאגין מדהים בעיני , הוא נוצר כדי לתת עוצמה לקיק, ואני משתמש גם גם כדי לחזק את הסנר, ואפילו הוא עוזר לחזק את הבס, טירוף של פלאגין… -
@natinati אני בחדר בלי אקוסטיקה לחלוטין אבל עם כרטיס קול ומיקרופון מצוין
ולכן כל פעם שאני מקליט לפני שאני מטפל בווקאל עצמו אני שם על ההקלטה את era noise remover pro
הנה החבילה המלאה של ERA:
ERA Bundle Pro 6.2.0 +VoiceChanger 1.3.1 Windows.rar
זו חבילה ששווה זהב לטיפול בווקאל,יש להם די אייסר מצוין, מסיר רוורב, מסיר רעשים, מסיר קליקים בהקלטה, איקיו אוטומטי להקלטה,ואפילו משנה קול, ממליץ בחום על החבילה הזו כל מי שבלי אקוסטיקה משהו ורוצה לטפל בווקאל בצורה יפה שיוריד אותה -
ולכן כל פעם שאני מקליט לפני שאני מטפל בווקאל עצמו אני שם על ההקלטה את era noise remover pro
הנה החבילה המלאה של ERA:
זו חבילה ששווה זהב לטיפול בווקאל,יש להם די אייסר מצוין, מסיר רוורב, מסיר רעשים, מסיר קליקים בהקלטה, איקיו אוטומטי להקלטה,ואפילו משנה קול, ממליץ בחום על החבילה הזו כל מי שבלי אקוסטיקה משהו ורוצה לטפל בווקאל בצורה יפה שיוריד אותה -
@לוי-ל אני לא מכיר את הפלאגין אבל רק חשוב לציין שהשרשור אינו מיועד עבור פלאגינים פרוצים אלא רק עבור פלאגינים שחינמיים רשמית.
@Yossile כתב בפלאגינים חינמיים – AUDIO FX:
אני לא מכיר את הפלאגין אבל רק חשוב לציין שהשרשור אינו מיועד עבור פלאגינים פרוצים אלא רק עבור פלאגינים שחינמיים רשמית.
זו הגירסה החינמית. אני גם מתלבט אם לעלות לכאן גירסאות חינמיות שהם בעצם כמעט בלי כלום ורק עשוי לשכנע אותך שתקנה את המקורי… כי את זה יש הרבה מצד אחד מצד שני זה גם משו…
עריכה: עכשיו אני רואה שכתבת את זה על הודעה מאוחרת יותר ואין לי מושג האם זו גירסה חינמית או פרוצה… אנא התנצלותי הכנה… -
הנה החבילה המלאה של ERA:
הנה החבילה המלאה של ERA:
זו חבילה ששווה זהב לטיפול בווקאל,יש להם די אייסר מצוין, מסיר רוורב, מסיר רעשים, מסיר קליקים בהקלטה, איקיו אוטומטי להקלטה,ואפילו משנה קול, ממליץ בחום על החבילה הזו כל מי שבלי אקוסטיקה משהו ורוצה לטפל בווקאל בצורה יפה שיוריד אותה@לוי-ל כתב בפלאגינים חינמיים – AUDIO FX:
הנה החבילה המלאה של ERA:
זו חבילה ששווה זהב לטיפול בווקאל,יש להם די אייסר מצוין, מסיר רוורב, מסיר רעשים, מסיר קליקים בהקלטה, איקיו אוטומטי להקלטה,ואפילו משנה קול, ממליץ בחום על החבילה הזו כל מי שבלי אקוסטיקה משהו ורוצה לטפל בווקאל בצורה יפה שיוריד אותהזה נחמד אבל לא סוף הדרך…
יש את של בוריס FX שעושים עבודה הרבה יותר טובה (אבל זה פרוץ וכבד מאוד)